Kitchen is open

Amarillo

Rating 2.6 / 5

Reviews (40)

Rockefeller Ribs. Nimi kuulostaa isolta, mutta lautasella kaksi pientä pätkää kaluttavaa. Yritystä annoksessa oli, mutta kastike ei ollut odotetun mukaista. Ilmeisesti itse tehty kastike, mutta kaupan purkit ovat samanveroisia. Liha oli melko ok, mutta ei irronnut lihasta ilman vetämistä. Ilmeisesti olisi pitänyt totaa jotain muuta listalta.

Palvelu oli hyvää ja alkupala ilmainen. Uudestaan voi mennä, jos kuulen jotain dramaattista tapahtuneen keittiössä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 13.08.2017
Rating: 0

Ihan hyvää. Burgeri olikin lähinnä salaatti, mistä listassa ei mainittu lainkaan. Palvelu tökki hiukan, mutta ruoka tuli kohtuullisen nopeasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 26.07.2016
Rating: -1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lohiannoksen maut eivät miellyttäneet lainkaan. Itse kala ja katkaravunpyrstöt eivät maistuneet annoksessa juuri ollenkaan, koska lisukkeiden ja kastikkeiden epämiellyttävät maut puskivat niiden ohi. Porkkanat olivat niin etikkaisia, että hädin tuskin niitä pystyi syömään. Kaverin syömä vuohenjuustoburgeri Chevre oli annoksena ja mauiltaan paljon parempi, sitä voisi suositellakin.
Syöttötuoleja löytyy, suhtautuminen lapsiin ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 16.07.2016
Rating: 0

Ala carte ruoat ovat mielestäni aika pieniä ja vaikka raaka-aineet kuulostavatkin jänniltä on aita alitettu niiden kohdalla siitä mistä on matalin mennä. Maut puuttuvat kokonaan ja annokset olivat tylsän näköisiä. HIntalaatu-suhde on huono koska ruoat maksavat vähintään sen 15 e kipale. Mitä palveluun tulee sekin oli ainakin käyntikerrallani mitäänsanomatonta ja huonolla tavalla mieleenjäämätöntä. En voi suositella koska ihan vierestä löytyy samanhintaisia mutta paljon kivempia paikkoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.02.2016
Rating: 0

Kävimme drinksuilla ja tilasimme kaveriksi myös nachot. Tarjoilija vaikutti laiskalta; käveli ympäriinsä hyvin rauhalliseen tahtiin. Noin 10 minuutin odottelun jälkeen otti tilauksemme. Drinkit saapuivat ajallaan, mutta samalla tilattuja nachoja odoteltiin yli puoli tuntia. Ravintolassa ei ollut mikään ruuhka ja tarjoilijoilla oli kyllä aikaa naureskella ja notkua tiskin maastossa. Tilaus ei myöskään ollut unohtunut, koska tarjoilija toi noin vartin jälkeen aseita pöytään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.11.2015
Rating: 0

Lounaalla aika keskivertoa kotiruokaa pienellä tex-mex twistillä. Melko hyvä valikoima niin salaatteja, muita alku- kuin pääruokiakin. Aikanaan paikan tasossa kävi selvä tiputus, kun Tom & Crillin Tomppa lähti, mutta onneksi siitä on pitkälti toivuttu. Tex-mex saisi näkyä lounaalla vielä enemmän, jotta Amarillo erottuisi paremmin muista ympäristön lounaista.

Illalla lähinnä perus-pihvi-burgeripaikka, ihan ok, ei suuria pettymyksiä muttei suuria elämyksiäkään. Kaipa juuri tätä valtakunnalliselta ketjuravintolalta pitääkin odottaa. Positiivista on, että tilaa riittää; kun viikonloppujen alkuöinä muut lähiseudun (pienet) ruokapaikat alkavat olla täynnä, tänne on vielä aina mahtunut syömään vähän isompikin porukka. Joinakin iltoina elävää musiikkia ja samassa yhteydessä myös erillinen pubi Ukko Nooa, jonne kyseistä musiikkia pääsee halutessaan pakoon. Siellä tosin itselleni turhan suppea olutvalikoima.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 30.10.2015
Rating: 0

Ruoka on täyttävää muttei mitenkään erikoista, ehkä jopa hieman mautonta. Palvelu pelaa ja keittiö on myöhään auki.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 31.05.2015
Rating: -1

Erittäin OK !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 24.05.2015
Rating: -4

Tarjoilija oli mukava, ruoka hyvää. Ei valittamista, mutta ei aivan hehkutettavan upea kokemus. Varma valinta, kun tahtoo perusruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 12.05.2015
Rating: 0

Ruoka hyvää, palvelu suorittavaa. Tarjoilija hoiti meidät nopealla tehokkaalla palvelulla. Olimme varanneet pöydän etukäteen 14.11 tarkoituksena viettää koko ilta Amarillossa, miehet saapuivat ensin ja me naiset noin puolituntia myöhemmin. Tarjoilija oli kysymyksillaan antanut ymmärtää, että epäilee muun seurueen tuloa. Epäkohtelias käytös kaikkien mielestä laittoi meidät vaihtamaan paikkaa. Jälkiruoka ja juomat nautittiin toisaalla...Todella pettynyt ehkä olisi pitänyt mennä vaikka Torni katsastamaan, siellä jaksetaan varmaan vielä palvella asiakasta kuunnellen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 19.11.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere - Route
(03) 5698 6114
http://www.amarillo.fi/

Options