Kitchen is open

Ravintola Cherif

Rating 3.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Special diets

Reviews (5)

Ruuan määrä ja laatu korvaa paikan nuhjuisen yleisilmeen. Olen kokeillut erilaisia kebabeja, pizzoja ja leikkeitä. Kaikki on olleet oikein hyviä ja hinnat kohtuullisia. Paikan yleisilme on valitettavan nuhjuinen, kaipaisi selvästi remonttia tai ainakin perusteellista pesua. Palvelu on vaihtelevaa, välillä hyvää välillä huonompaa. Paikkakunnan paras pizza&kebab.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 12.02.2018 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Siis pizzaa ja leikkeitä, päivällä lounas, jota ei ole tullut testattua. Kolmen pizzatestikerran jälkeen sanoisin laadun olevan tasainen, muttei minkään erityishehkuttamisen arvoinen. Syötävää voisi olla enemmän ja tietty mauttomuus on vaivannut joka kerta; suolan puutetta, luulen.

Oluen ystävän ei kannata vaivautua paikalle, tarjolla on hanassa Karhua ja saa sitä tölkissäkin. Sama ongelma vaivaa Kelliksen kaikkia kolmea kuppilaa, valikoima on siinä.

Suosittu näyttää olevan ja siitäpä seuraakin paikan iso plussa: raaka-aineet kiertävät nopeasti ja laatu pysyy tasaisena.

Päivitys 07/2016: Nyt on testattu muutakin kuin pizzaa, eikä kokemus ruoan osalta parantunut, pikemminkin mentiin alaspäin. Irish coffeen tekemistä en ehkä olisi halunnut nähdä: pumpputermoksesta seissyttä kahvia, kaatoviskiä ja spraypullosta muovikiehkura päälle. Uh.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.07.2016
Rating: 0

Palvelu todella hidasta saatat joutua odottamaan pitkään ennen kuin tilaus otetaan vastaan, ruuan laatu vaihtelee todella paljon, yksi työtekijöistä ei osaa hymyllä asikakkaille ollenkaan, tulee olo et mitä v...tua täällä teet

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.07.2015
Rating: 0

Hyvää ruokoo; erityisesti Tuplapihvi annos 10.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 31.01.2013
Rating: 0

Erityisesti pizzat hyviä! Paljon lounastajia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.12.2012
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Vanha Valtatie 208, 04500 Tuusula - Route
09284994
http://www.ravintolacherif.fi

Options