Hande

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Lehtovaara finnish/international

Tarjotulla tapahtumaillallisella ja jotenkin ravintolassa menneen ajan tunnelma negatiivisessä mielessä, niin kuin aiemillakin käyneillä. Perinteikäs ja kuulu paikka mutta jotenkin ei enää jaksa maine kantaa. Ruoat sinällään ihan hyviä mutta tavanomaisia ja hieman latteita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 21.09.2011
Rating: 0

Restaurant: Olo Ravintola Scandinavian

Aiemmasta kerrasta Olossa jo aikaa, nyt toinen ja myös onnistunut illallinen, muistikuvat eivät pettäneet. Yllätys menuu oli hyvin valittu, vaihteleva ja todella mukasta sekä kauniita annoksia. Suositus viinit myös erinomaisia. Ehkä Helsingin tasokkain mitä ruokaan ja viiniin tulee.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 80€ Added: 21.09.2011
Rating: 2

Restaurant: Musta Lammas restaurant

Illallinen pienellä seurueella, Kuopio ja Musta lammas. Viihtyisä ja todella rauhallinen paikka illalliselle, palvelu joustavaa ja aktiivista mutta ei kuitenkaan kiireistä. Tatti tagliatelle alkuruoaksi oli hyvä valinta, sopivan mieto mutta kuitenkin maukas ruokahalua herättelevä ja annos alkuruoaksi juuri sopivan kokoinen. Palvikylki antoi annokselle sopivasti lisämakua. Pääruoaksi poron paistia maistuvine lisukkeineen. Paisti sopivan mureaa mutta minulle ehkä liian kypsää, muuten oikein hyvä. Lisukkeina mustajuuripyre ja tryffeli - punajuurivinaigrette erinomaisen hyviä. Jälkiruoaksi otin juustot, lopun punaviinin seuraksi, juustot aika tavanomaisia ja ehkä jokin hieman pikantimpi olisi saanut olla mukana. Kokonaisuutena kuitenkin varsin hyvä hinta laatu suhde.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 48€ Added: 17.10.2011
Rating: 1

Restaurant: Piparkakkutalo

Illallinen ja Hämeenlinnan Piparkakkutalo. Alkuruoaksi otin takuuvarmat valkosipulietanat juustokuorrutuksella. Etanoissahan ei kokematonkaan kokki voi epäonnistua huononakaan päivänä, eikä myöskään tällä kertaa. Eli etanat erittäin hyviä kuten aina mutta alkuun tarjottu leipä etanoiden kanssa vaatii erityismaininnan, harvoin saa niin hyvää ja maukasta leipää. Pääruoaksi tilasin sorsaa (oikeammin oli kuitenkin Tavia eli pienintä sorsalintuamme), Tavi tuotiin nätisti esille laitettuna runsaiden lisukkeiden kera, joista kuuma punajuurihilloke sai kyllä plussa pisteitä. Itse sorsa oli kyllä erittäin hyvin laitettu ja rinnan osalta hyvin maukasta, mutta linnun takaosassa olisi ollut parantamisen varaa, josta miinukset. Lintu oli metsästetty kuten kuuluukin, mutta osuma oli ilmeisesti rikkonut linnun takapäästä isoja verisuonia ja hieman sisälmyksiä joka samensi lihan makua. Nämä olisi jo suolistus vaiheessa tai viimmeistään ruoaksi valmistellessa tullut siivota paremmin. Annokset olivat sen verran runsaita maukkaan leivän kera, että tällä kertaa jätin jälkiruoan väliin. Muun seurueen annokset näyttivät hyviltä ja maistuvilta, mutta kohteliaisuus syistä en tällä kertaa päässyt maistamaan niitä, eikä kukaan poistunut pöydästäkään kesken ruokailun;-) Kokonaisuutena varsin onnistunut ja hinta laatu suhde kohdallaan, kun vielä Espanjalainen punaviinikin osottautui sopivan ryhdikkääksi ja täyteläiseksi sorsalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 14.10.2011
Rating: 2

Restaurant: Savoy finnish

Jälleen Savoyssa ja jotenkin jäi tunne ettei ollut maineensa ja hintansa veroinen. Alkuruat kyllä loistavia mutta pääruokana ollut sisäfileepihvi mauton ja tuntui, että itsekkin paistan sen paremmin. Viini kyllä erinomaista joskin ehkä suhteettoman hintavaa. Tarjoilu ja ilmapiiri kyllä vastasi mielikuvaa Savoysta loistavasti. Jos kus aiemmin aikaa sitten hieman saman tyyppinen kokemus Savoysta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 90€ Added: 21.09.2011
Rating: 0

Restaurant: Havis seafood

Toistamiseen Haviksessa illallisella ja erinomaista kalaa jälleen lisukkeineen. Kalan ystävälle oikea paikka jos haluaa muutakin kuin tavanomaista lohta. Viinivalinta ei tälläkertaa ollut täysin onnistunut, mikä johtui ehkä siitä etten ole erityisemmin valkoviinin ystävä. Onnistunut kokonaisuus kaikenkaikkiaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 21.09.2011
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites