Ei tietoa

Kotipizza Hämeenlinna - Keskusta

Arvosana 2.3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Enpä enään ihmettele yhtään miksi kebab-pizzerriat vetää niin paljon asiakkaita kotipitsoilta. Raaka, taikinainen pohja oli ainoa mitä lätyssä maistoin. Täytteet olisi voinut puhaltaa pois, sen verran vähän niitä oli. Ei kiitos enään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.07.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Tilasin vegepizzan. Sain onnettoman kokoisen pullalätyn jossa lammikko kitkerää tomaattilitkua, juustoa ei näkynyt kuin mausteena. Ja ne kasvikset...niljakkaita purkkiherkkusieniä 4 kpl, kolme raakaa paprikasiivua ja etikkaisia oliiveja. Päällimmäinen tunne pois lähtiessä oli v...tutus! Tämä kokemus laittoi kaikki kotipizzat boikottiin!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 16.08.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Lounaassa hinta kohdallaan. Tämän paikan ehdoton plussa on henkilökunta. Todella ystävällinen, nopea ja asiallinen palvelu. Salaatti- tai raastepöytää jää vaan kaipaamaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 02.12.2013
Arvosana: 0

Picked up some za' but was delayed as they said they screwed up the order a bit and didn't want to sell sub-par pizza. Gave us a free 2L coke to say sorry for making us wait 5 extra minutes. Pizza was a gooder. I won't get my za' anywhere else unless someone on here gives me cause to try elsewhere.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.10.2013
Arvosana: 0

Suosin kotipizzaa lounasaikaan, silloin saa juoman kaupan päälle, hanajuomaa saa myös santsata. Otan aina perfettan, siihen ananasta, herkkusieniä, kirsikkatomaattia, valkosipulia ja myös jalapenorenkaita. Oreganoa saa laittaa ja mieletön tuoksu täyttää ravintolan annosta odotellessa. Henkilökunta kohtelias ja ruokapaikka aina siisti sekä puhdas, vessa myös. Nälkä lähtee hyvin ja pitkäksi aikaa, pois lähtiessä on aina tyytyväinen olo.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.05.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Lukiokatu 20, 13100 Hämeenlinna - Reitti
http://kotipizza-hameenlinna.pizza-online.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita