Suljettu nyt

Cafe Faster

kahvila
Arvosana 1.9 / 5

Cafe Faster sijaitsee Itäkeskuksen kauppakeskuksessa, heti infopisteen takana, Bulevardin ja Pasaasin risteyskohdassa.

Jo yli vuosikymmenen ajan on kahvila tarjonnut hyvän syyn pysähtyä nauttimaan virvokkeita, pitää tauko ostosmatkan lomassa tai kohdata tuttuja.

Pyrimme valmistamaan mahdollisimman suuren osan tuotteista itse. Sämpylät, piiraat, pasteijat ja leivät leivomme ja täytämme päivittäin itse.

Löydät vitriinistämme myös laajan valikoiman pullia, wienereitä, kakkuja ja leivoksia joita kondiittorimestarimme loihtii päivittäin, noudattaen vuodenaikojen vaihteluita ja sesonkeja.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

The cakes were good enough but the servant at the till with the rank eyebrows kept on hovering over me while I was selecting a cake. Then I was taking a picture for my food blog (which I do in every establishment and it's never a problem) she began to literally snap at me and began shouting "you cannot take pictures on here without my permission and asking me first this is a private establishment" and kept on repeating it over and over all the while looking at me like I was some dirty pesant, I hope she gets fired.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2015
Arvosana: 0


Fasterin mainostama capucinno ym aamulla klo 11.00 asti on niin tiukka, että minuutin yli tarjous ei enää ole voimassa vaikka olet seissyt kahvilan jonossa. Kassatytölle asiasta valitettuani hän pienen ivallisen hymyn kera sanoi että tarjous on voimassa TASAN 11:toista olit jonossa tai et. No, onhan Itiksessä Pauligs Cafe ystävällisin palveluin. Niin että sinne!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.03.2015
Arvosana: 0

Käsittämättömän huono palvelu aivan joka kerta, en käy enää ikinä, tulee vain paha mieli!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.08.2014
Arvosana: 0

Cafe Fasterissa useaan kertaan sekä lounaalla että teellä käyneenä, täytyy minun hiukan tasapainottaa tuota edellista kommenttia.

Cafe Fasterin lounas on perushyvä ja normihintainen (kympin kieppeillä). Kahvia en ole teenjuojana täällä kokeillut, mutta teelaatuja on tarjolla mukavasti. Erilaisia kakkuja, leipiä ja muita suolaisia ja makeita on vitriinissä tarjolla moneen eri makuun, kyllä niistä pitäisi omaan suuhun sopiva löytyä.

Hintataso on helsinkiläisittäin normaali. Eli valitettavasti tee ja pala kakkua maksaa sen seitsemisen euroa.

Asiakaskunta on mukavan monipuolista. Yhdessä päädyssä istuu päivästä toiseen kantasuomalaisten eläkeläisten ukkoporukka maailmaa pohtimassa kuin etelän toreilla ikään. Täällä on myös lapsiperheitä, paljon maahanmuuttajia, keski-ikäisiä naisseurueita, nuorisoa ei juurikaan, enkä ole koskaan nähnyt täällä humalaisia.

Koko Itiksessä on ilmainen ja nopea WiFi, joten täällä jopa kokeilla työn tekoa. Kahvila on sen verran suuri, ettei täällä heti tule paineita pöydän vapauttamiseen, vaan teen ja leivän hinnalla kehtaa varata yhtä pöytää tunnin tai pari. Kannattaa vain ottaa kuulokkeet mukaan, jos haluaa varmistaa keskittymisen. Cafe Faster on Itiksen suosituimipia kahvila-ravintoloita, joten puheensorinaa täällä riittää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.03.2014
Arvosana: 0

Kassalla elämäänsä tympääntynyt yksilö joka myös näyttää sen asiakkaalle. Kahvi juomakelvotonta, ihan kuin olisi ollut jo muutamaan kertaan kierrätetyt purut käytössä.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 9€ Lisätty: 24.11.2013
Arvosana: 0

Faster!
Itäkeskuksen kahvilaelämän totaalista ketjuuntumista vastaan taisteleva Cafe Faster viehättää leivonnaisillaan vuodesta toiseen. Kakkuosastoa useasti maiskuttaneena voi todeta, että laatutaso on säilynyt. Slaissit maksavat vitosen molemmin puolin, kuten kakkukahviloissa tapana on. Itiksen hirveää vuokratasoa ajatellen, on pakko hyväksyä se tosiseikka, että kahvi & leivos -yhdistelmä voi nyky-Suomessa maksaa lähemmäs kymmenen euroa. Toisaalta, leivonnaisosasto on tuoreen oloista ja persoonallisempaa kuin eräiden ketjujen donitsit tai muffinssit.

Viihtyvyys on kuluttajasta kiinni. Viereisissä pöydissä on levittäytyneenä kansakuntaa pidempään nähneitä yksilöitä. Ulkopuolella nuorisojoukko saattaa pitää omaa meteliään. Palvelu on keskittynyt tehoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 17.04.2011
Arvosana: 2

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Itäkatu 1-5 B, 00930 Helsinki - Reitti
09-3236025
http://www.cake.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita