Ei tietoa

Jungle Juice Bar

Arvosana 3.9 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Maukkaita ja valinnan varaa on toodella paljon. Oma suosikki on killer bee. Kaiken lisäksi terveellistä. (harvoin terveellinen on hyvää)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 30.01.2016
Arvosana: 0

Jäistä smoothia. Maku oli aika OK mutta pakkaskelillä ei tee mieli syödä lähes jäistä smoothia. Se oli näin kylmää, vaikka pyysin, että smoothiiin ei laiteta jäitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.03.2014
Arvosana: 0

Pumpin Iron smoothie sisälsi mustikkaa, mangoa, omenamehua, kookosta ja heraproteiinia. Ihan mielettömän raikas ja herkullinen maku eikä hera maistunut yhtään läpi. Smoothie tuli nopeasti ja palvelu oli ystävällistä. Hinta ainoastaan hieman korkea, muuten hakisin täältä varmasti smoothien joka treenin jälkeen :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 15.02.2014
Arvosana: 0

Jungle Warrior. Plussaa heraproteiinijauhelisästä joka maksaa +1€ & ihanan raikkaista ja hedelmäisistä/marjaisista smoothieista. Kumpa jaksaisi kotonakin tehdä yhtä herkullisia smoothieita! Hyvä välipala kiireiselle, tai terveellisempää vaihtoehtoa kaipaavalle herkkuhiirelle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 10.02.2014
Arvosana: 0

Ihana että on tuotu vihdoin Suomeen! ! Tilaamani juoma oli todella maukas ja sopivan kokoinen (otin isomman version). Ainoana miinuksena oli melko pitkä odotus, vaikka jonoakaan ei juuri ollut.

Tämä pitää saada keskustaan!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2011
Arvosana: 0

Näitä enemmän. Sääli että sijaitsee Jumbossa eikä Helsingin keskustassa. Päädyin maistamaan Gym Junkie protskusmoothieta. Maistui sopivan suklaamaiselta ja ei liian makealta. Banaani ja mansikat antavat luonnollista makeutta juuri riittävästi. Kahvi jota join oli tosin laimeaa ja aivan kamalaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 03.08.2011
Arvosana: 0

Nyt löytyi uusi helmi. Itiksen aina vaan parantuneessa ruokaskenessä on avattu juuri oikeaan aikaan mehubaari, josta saa tilauksesta tehtäviä juomia ja mm. raakasuklaata. Juomille voi ottaa lisukkeeksi vaikkapa macajauhetta, gojimarjaa jne. Päädyin mieheni kanssa Killer Bee-juomaan (appelsiinimehu, ananas, kiivi...olikohan mangoakin?), joka oli törkeän raikasta ja niin hyvää, oikeaoppisesti tehtyä. Juoma "surautettiin" tosiaan tilauksen tehtyämme ja siinä kesti hetkisen. Maku oli todella hyvä, ainekset sopivat yhteen ja kaikkihan sen tietävät, miltä maistuu helteisenä päivänä tuore smoothie-tyyppinen juoma jäisenä... Vitriinissä ollut hedelmäsalaatti (3,50€) houkutti, siinä oli mm. tuoretta ananasta, mansikoita ja kiiviä. Ensi kerralla sitä siis. Menkää ihmiset kokeilemaan, maistiaisiakin oli!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 26.07.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Itäkeskus, Piazza. Itäkatu 1 B, 00930 Helsinki - Reitti
http://www.junglejuicebar.fi/index.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita