Ei tietoa

Hanko sushi Itis

sushiravintola
Arvosana 2.5 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (8)

Ylihinnoiteltua sushia levottomassa miljöössä. Sushit vaikuttivat tuoreilta mutta makit olivat huolimattomasti tehtyjä ja epämääräisen muotoisia, eivät pyöreitä. Nigirit oli leikattu huonosti.

Hanko Sushin ketjusisustus on aika kaunis teko-orkideoineen mutta muuten paikka on epäviihtyisä. Taustalla kuuluu hälyisiä kauppakeskuksen kuulutuksia ja ravintolan teräväreunaisilla selkänojattomilla jakkaroilla on epämukavaa istua.

Palvelu oli kassalla tylyhköä mutta annosta tuotaessa hymyileväistä ja läsnäolevaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 16.07.2017
Arvosana: 0

Ok sushi mutta ylihinnoiteltua. Miljöö ei ole kaunis..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 09.01.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Take away sushit toimivat hyvin ja etenkin tilaamamme spicy shake sushi oli erinomaista. Valmis lajitelma oli tavallisempaa "perussettiä".

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0

Perus-ok-sushia, mutta ylihintaista. Ympäristö on mitä nyt kauppakeskuksessa on; käytävällä syöminen alkaa kylmällä ilmalla paleltaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.01.2015
Arvosana: 0

Pienet ja kalliit sushit. Joutui odottamaan kauan. Inari nigiri on jo pyhäinhävästys kun soijapussin sisällä on pieni kikkare riisiä. Ruoka ok, mutta kiskurihinta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.09.2014
Arvosana: 0

Olen useasti käynyt syömässä täällä ja hakenut sushia mukaan. Hinta-laatusuhteeltaan hyvää, perus "pikasushia".

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 12.09.2014
Arvosana: 0

Olen pari kertaa ostanut täältä lajitelmat mukaan kotiin. Itse sushi on niin maukasta ja palvelukin ystävällistä, ettei pieni ruuhka-aikaan odottelu haittaa lainkaan. Hanko Sushi kärsii mielestäni melkoisesta laadun vaihtelusta ainakin palvelun suhteen. Siinä missä Itikseen palaa mielellään uudelleen, on Jumbossa palvelu vähän mitä sattuu.. Ainoa mainittava miinus on soijakastike joka ei omaan suuhuni oikein maistu.. Onneksi kotona voi turvautua omaan lempparisoijaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 20.07.2014
Arvosana: 0

Saimme tyttäreni kanssa yllättävän hyvää sushia lounasaikaan Itäkeskuksen 2. kerroksessa sijaitsevassa Hanko sushin ravintolassa. Sushi oli raikasta ja maukasta riisiä myöten - ja myös kaunista ja kauniisti lautaselle asettua :) Lounaaseen kuului myös vesi, misokeitto ja tee. Kaikki tarjoiltiin pöytiin. Pieni sushi maksoi 9,50e ja medium 12,50e. Lounassushilista vaihtelee päivittäin.

Tänne menemme varmasti toistekin, vaikka sinänsä ravintolan sijainti ostoskeskuksen keskellä ei aivan houkuttelekaan (hälyisyys, jatkuva ihmisvirta).

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.07.2014
Arvosana: 0

Sijainti

Itäkatu 1-7 ylätasanne, 00930 Helsinki - Reitti
+358 40 176 95 9