Ei tietoa

Hanko sushi Itis

sushiravintola
Arvosana 2.1 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (9)

Hanko Sushin tuotteet ovat ihan ok, sijainti erinomainen, palvelu YLEENSÄ mutkatonta ja hyvää. Mutta 23.2.18 n. klo 16 tilauksen vastaanottajanainen oli kaiken arvostelun alapuolella käyttäytymällä väsyneen "ei-kiinnosta" asenteella. Tämän vuoksi, sijainnista huolimatta, tämä oli viimeinen kerta. Joko haen tästä lähtien "party platterini" muualta tai olen ilman. Kiitos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.02.2018
Arvosana: 0

Ylihinnoiteltua, ja makit säälittävän pieniä. Ruokalistan hinnat eivät pitäneet paikkansa, vaan kassalla ruoka maksoi listaa enemmän.

Wakamesalaatissa oli pääasiassa kaikkea muuta kuin wakamea, mikä oli minulle pettymys. Sushien tulo kesti pitkään, ja kun ne viimein tuotiin pöytään, olin yllättynyt makien säälittävän pienestä koosta. Suurennuslasilla pystyin ne silti havaitsemaan.

Palvelu ontui. Kysyin annosta tuotaessa, onko heillä hammastikkuja. "Joo, tuolta kassalta saa", minulle vastattiin. Tarjoilija ei siis viitsinyt itse tuoda minulle niitä, vaan hän odotti, että asiakas kävelee ravintolan toiselle puolelle ja noutaa ne pöytään.

Tiesin edellisen kokemuksen perusteella, että Hanko Sushi ei tule olemaan mikään huippukokemus, mutta poikkesin sinne, koska Itiksen vietnamilainen ravintola oli lopettanut, ja jotain ruokaa piti saada.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.11.2017 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ok sushi mutta ylihinnoiteltua. Miljöö ei ole kaunis..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 09.01.2016
Arvosana: 0

Take away sushit toimivat hyvin ja etenkin tilaamamme spicy shake sushi oli erinomaista. Valmis lajitelma oli tavallisempaa "perussettiä".

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0

Perus-ok-sushia, mutta ylihintaista. Ympäristö on mitä nyt kauppakeskuksessa on; käytävällä syöminen alkaa kylmällä ilmalla paleltaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.01.2015
Arvosana: 0

Pienet ja kalliit sushit. Joutui odottamaan kauan. Inari nigiri on jo pyhäinhävästys kun soijapussin sisällä on pieni kikkare riisiä. Ruoka ok, mutta kiskurihinta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.09.2014
Arvosana: 0

Olen useasti käynyt syömässä täällä ja hakenut sushia mukaan. Hinta-laatusuhteeltaan hyvää, perus "pikasushia".

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 12.09.2014
Arvosana: 0

Olen pari kertaa ostanut täältä lajitelmat mukaan kotiin. Itse sushi on niin maukasta ja palvelukin ystävällistä, ettei pieni ruuhka-aikaan odottelu haittaa lainkaan. Hanko Sushi kärsii mielestäni melkoisesta laadun vaihtelusta ainakin palvelun suhteen. Siinä missä Itikseen palaa mielellään uudelleen, on Jumbossa palvelu vähän mitä sattuu.. Ainoa mainittava miinus on soijakastike joka ei omaan suuhuni oikein maistu.. Onneksi kotona voi turvautua omaan lempparisoijaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 20.07.2014
Arvosana: 0

Saimme tyttäreni kanssa yllättävän hyvää sushia lounasaikaan Itäkeskuksen 2. kerroksessa sijaitsevassa Hanko sushin ravintolassa. Sushi oli raikasta ja maukasta riisiä myöten - ja myös kaunista ja kauniisti lautaselle asettua :) Lounaaseen kuului myös vesi, misokeitto ja tee. Kaikki tarjoiltiin pöytiin. Pieni sushi maksoi 9,50e ja medium 12,50e. Lounassushilista vaihtelee päivittäin.

Tänne menemme varmasti toistekin, vaikka sinänsä ravintolan sijainti ostoskeskuksen keskellä ei aivan houkuttelekaan (hälyisyys, jatkuva ihmisvirta).

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Itäkatu 1-7 ylätasanne, 00930 Helsinki - Reitti
+358 40 176 95 9

Vaihtoehtoisia ravintoloita