Avautuu 09:00

Interpizza Hämeentie

Arvosana 1 / 5

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Vaimon kanssa saatiin ruokamyrkytykset molemmat täältä. En suosittele. Nimeä Punaruusu kantavat siis nykyjään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 11.10.2015
Arvosana: -5

Pieni limu, meripizza ja salaatti. Olivat kaikki hyviä, maukkaita ja tasokkaita. Hyvä hinta/laatusuhde.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 22.09.2014
Arvosana: 0

Yöllä käytiin syömässä lätyt jotka olivat selkeästi keskitasoa maukkaammat, rapea pohja eikä liikaa rasvaa. Paikka tosin oli autio joten kiire ei painanut keittiössä. Tunnelmaa häiritsi taustalla pyörivä draama ja myöhemmin ooppera, jotka olivat täysillä vaikkei kukaan ollut katsomassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 19.05.2014
Arvosana: 0

Harvinaislaatuisesti tuli eksyttyä pitsaliiteriin aterioimaan, pääsääntöisesti tulee tilattua kotiin, ja niin taitaa tehdä moni muukin jos ottaa huomioon pitsaonlinen perustajan rikastumisen.

Noh, internetisä löysin ravintolalle muutamaa eri aukioloaikaa, ja ravintolan ovesta kolmannen eri ajan joka ilmoitti palvelun toimivan 23 saakka. Oletin tämän olevan se virallinen totuus, sillä se kiinteästi oli oveen teipattu. Näinollen astelin sisään noin klo 2145, ja tiskille tilausta tekemään.

Valitsin inter special pitsan sekä luomulapikasta juomapuolelle. Laitettuani kortin lukijaan, ilmoitti rahastaja että "mukaan, mennä kiinni kymmeneltä" .. Totesin että ensinnäkin, ovessa lukee että 23 saakka, joten tässähän on yli tunti vielä, ja toisekseen jos vain mukaan tarjoilette niin miksi myytte sitten oluttakin? Ja jos tosiaan niin, että mukaan pitää ottaa, niin en ota mitään. En ollut vielä näppäillyt koodia maksukortinlukijaan, joten myyjä sitten totesi, että okei, "saa syödä täälä".. Näin ollen kauppa-akti lopulta toteutui.

Pitsassa pohja oli hyvä ja rapsakka, ainakin reunoiltaan. Sitävastoin täytteinä olleissa säilykeherkkusienissä ja paprikoissa oli niin paljon nestettä, että pitsa itsessään oli melko lötkö, ja neste pitää vielä uunin kuumuuden hyvin tallessa, joten syöminen oli aluksi hankalaa.

Noh, koska nää jantterit olivat kai halunneet lähtä jo kotiin, odottivat ulkovaatteet päällä malttamattomanan tiskin takana, tuijottaen vuoronperään telkkaria ja ruokailuni edistymistä. Lisäksi muutaman kerran kävivät siinä ulko-ovella röökillä.

Vihdoin kun päätin ruokailuni 20 yli kymmenen, siis 40 minuuttia ennen ovessa lukevaa sulkemisaikaa, singahtivat välittömästi hakemaan lautastani.

Jatkossakin kyllä pääsääntöisesti tilaan pitsani kotiin, silä tämän liiterin palvelu ei valitettavasti saanut kokemaan itseäni tervetulleeksi.

Ps. Tiskillä adressi jossa kerättiin nimiä Öcalanin ja muiden Turkin poliittisten vankien puolesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 08.11.2013
Arvosana: 3

Paikka oli rempassa muutaman kuukauden ja nyt kun se on taas auennut niin päätin käydä kokeilemsassa. Ensimmäisellä kerralla maistoin kanakebabinb joka oli n. 8€, kana oli suhtkoht hyvää ja ranskalaiset aivan mahtavat.

Toisella kerralla tuli otettua dillinger pizza muistaakseni ja jauheliha oli mautonta mutta muuten ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 01.10.2013
Arvosana: 0

Rullakebab ja kanarulla tuli kokeiltua. Kokoa riittää mutta etenkin kanarullan sisältö oli todella kamalaa. Kana oli paistamalla poltettua lähes mustaa, todella kuivaa ja mautonta kanaköntsikkää.

Kebabrulla hieman parempi, mutta ei mitenkään kokemisen arvoinen.

Kotiinkuljetus kesti lähes 1,5h sunnuntai-iltana.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 23.10.2011
Arvosana: -2

Forza Inter!
Monikin oli mennyt kehumaan Paavalinkirkon tienoilla majailevaa Interpizzaa alueensa parhaaksi. Nuhjuinen tila, terassilla keskitytään tietenkin kaljankiskontaan. Pizzeriakeskittymän luulisi pakottavan hintoja alas, mutta Interissä hinnat eivät lähiötasolla aivan ole. Kalja on halpaa. Sitä en ota. Peruspizzojen lisäksi listalla mainitaan erikseen muutama erityispizza, 8 euron hintaluokassa. Kokeillaan sieltä. Palvelu on oikein ystävällishenkistä.

Alkusalaatit saa nauttia, vaikka ottaa räiskäleen mukaan. Salaattipöytä on nähnyt maisemaa, mutta pientä yritystä on. Näin ilta-aikaankin. Pizza nautitaan tietenkin Gunnar Bärlundin patsaalla, täällä kun ollaan.

Tacosoosipohjainen pepperonipizza lunastaa kaikki lupaukset. Jollain tasolla tuote tuo mieleen suuren amerikkalaisketjun klassikot. Nanosekunnin mietinnän jälkeen tajuaa, että juusto on jotain aivan erityistä. Ilmeisesti mozzarellan ja kenties jonkun muun erityisemmän sekoitusta. Sitä myös on kerrankin riittävästi. Kerran kokeilleen sananvallalla, yksi kaupungin parhaista lähiöpizzoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 06.08.2011
Arvosana: 3

Hinta/laatu suhde on erittäin kohdillaan. Talvisin tunnelma on välttävä sillä sisätilat eivät ole oikein tunnelmalliset. Kesäsin on hienoa istua ulkona terassilla oluen ja pizzan kera. Tätä ravintolaa ei kannatta tuomita ulkonäön perusteella sillä kunnolliset ulkotilat, lautaset ja aterimet antavat laadukkaan kuvan asiakkaalle.

Ruoka on keskimäärin hyvää. Kokilla on niitä niin sanottuja erikoisuuksia mitä kannattaa tilata kuten drivers special pizzan sekä kebab lohkoperunoilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 02.11.2010
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat


Sijainti