Avautuu 06:45

Uppopulla

ravintoa uimareille
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ympäristö liikunnallisen levoton koululaisryhmineen, mutta ei haittaa jos itsekin on ollut uimassa tai poikkeaa pyörälenkillä. Tilaa on yleensä aina, joskus joutuu istumaan kouluruokala-tyyllisissä pöydissä kauempana altaasta. Lounas peruskotiruokaa ja loputon sämpylöiden, pullien, munkkien, palautumis- ja urheilujuomien, jäätelöaltaiden ja karkkihyllyjen valikoima saa verensokerin taatusti nousemaan liikuntasuorituksen jälkeen. Ystävällinen ja proaktiivinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 16.02.2015
Arvosana: 0

Henkilökunta ihanaa, ruoka maukasta ja muutekin kiva meininki. Plussaa tuo näkymä uimahalliin. Voi katsella uimreita ja miettiä miten äsken itsekin oli yksi heistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.11.2014
Arvosana: 0

Olemme syöneet viime aikoina 1-3 kertaa/vk, uinnin jälkeen, 3 aikuista ,yksi 4v, eri lounasruokia sekä salaatteja. Ruuat ja salaatit maukkaita, lastenannos maittava! Henkilökunta hyvin herttaisia ja mukavia nuoria. Olemme suositelleet kaikille talomme asukkaille sillä asumme sillan toisella puolella. Tarja&Masi

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.09.2013
Arvosana: 0

Kiva, vähän erilainen lounaspaikka. Salaatit hyviä ja lämpimät ruuat myös ok. Kesäaikaan olisi kiva, jos täällä olisi terassi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.05.2013
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2012
Arvosana: 0

Uimapuku unohtui.
Märskyn uimakeskuksen kahvila myy myös lounassafkaa nälkäisille uimareille. Itsehän en uintia harrasta, mutta uimahallissa voi silti käydä aistimassa tunnelmaa. Jotain stalkkerimeininkiä tässä silti on. Istua nyt yläparvella kun jengi uiskentelee. Kloorinhaju ei yllä kahvilaan asti, sen sijaan lämmin ja seisova ilma vähän häiritsee ruokailutunnelmaa. Lounaslista on käytössä kuuteen asti, sen jälkeen saa ilmeisesti vielä salaatteja, toasteja sekä leivonnaisia. Listalla on yksi salaatti, keitto sekä pari perinteistä annosta. Näemmä Suomi-keittiötä kunnioittaen. Palvelupuolella nuoria neitejä, asiallisesti hoituu hommat.

Ystävän tilaama tomaatti-mozzarella-salaatti näyttää lounasannokseksikin varsin riittävältä. Mozzarella on kuulemma varsin vaisu, ja oikeastaan koko on ainoa annosta puolustava tekijä. Oma suuri kana-annokseni lepää puuroriisin päällä. Mössö on toki varsin hyvää, mutta kenties toisinkin olisi voinut valita. Tomaatti-feta-kastike on hyvää luokkaa. Samoin kana. Salaattia on poikkeuksellisen paljon, onhan kyseessä uimala. Molempien annosten kanssa tuodaan runsaasti leipää, mutta todella vaisusti levitettä. Uimarit laihduttavat?

Kahvia ja haudutettuakin teetä. Leivonnaishylly on houkutteleva. Pullat maistuvat erinomaisesti, hinnat normikahvilatasoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.05.2011
Arvosana: 2

Toimiva lounaspaikka. Ison salaatin kanssa tuodaan leipää ja levitettä ja hintaan sisältyy kahvi/tee. Kivaa on, että samalla voi katsella uimareita altaissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 23.03.2011
Arvosana: 1

Lounas ei ole mitään Amica-kamaa, vaan yllättävän maittavaa useimmiten. Poikkeuksellisen hyvä asia tämäkin: lounasruokaa saa jopa klo 18:aan asti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.02.2011
Arvosana: 0

Ihan ok ruokaa. Mukava katsella uimareita ja aistia urheilullista tunnelmaa. Vähän sellainen työpaikkaruokalafiilis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.02.2011
Arvosana: 0

Monipuolisesti vaihtuva lounaslista. Mukava henkilökunta. Reilut annokset. Tuoreet raaka-aineet ja annoksissa kivasti salaattia ja patonkia lisukkeena. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 22.04.2010
Arvosana: 1

Sijainti

Mäkelänkatu 49, 00510 Helsinki - Reitti
(09) 3484 8840