Ei tietoa

Mario

italialaista
Arvosana 2.4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (25)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kauniisti tehdyt annokset, mutta ruoan koostumus ja maku surkea suhteessa hintaan. En käy toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.01.2016
Arvosana: 0

Saatiin ihan ok ruuat viikonloppuna. Tämä oli toka kerta kun käytiin Mariossa. Kolmatta kertaa tuskin tulee pelkästään sen takia että annokset ei vastaa niistä pyydeettyä hintaa. Hampurilaisen lisänä on vain muutama (hyvänmakuinen) ranskalainen ja pitsat on himpun verran Dr. Oetkerin pakastepitsojen isompia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 09.11.2015
Arvosana: 0

Kasvisburgeri erittäin hyvää, tosin kasvispihvin saisi hieman rapeammaksi paistaa :) Viimeksi syöty kylmäsavulohipasta ei tosin oikein onnistunut. Harmi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 25.06.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittämiin. Kerran otimme Grandeburgerit, joka oli kaksimetrisellekkin miehelle liian täyttävä. Hyvää kuitenkin. Tällä kertaa söimme juustoburgerit joka oli sopivan kokoinen. Ruoka tuli suhteellisen hitaasti mikä tosin oli ihan ok kun väkeä oli paljon, hinnat ihan ookoo mutta voisivat olla ehkä hieman edullisemmat siihen nähden ettei kyseinen ketju käytä tarjoilijoita. Juomat kalliita, siitä miinusta. Iso plussa lapsiystävällisyydestä työntekijöille:)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 12.10.2014
Arvosana: 0

Kävimme Itäkeskuksen Mariossa. Ennakkoluulon pohjalta olimme positiivisesti yllättyneitä, valmistauduimme pitkään odotteluun ja keskiverto ruokaan. Annokset tuotiin mielestämme nopeasti ja ne olivat maukkaita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 08.10.2014
Arvosana: 0

Pasta synteettistä kumia, pihvi oikeammin riekale tuntematonta melkein orgaanista ainetta karrelle paistettuna, annoksen perunat kuivia ja mauttomia. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 11.09.2014
Arvosana: 0

Kavin vaimon kanssa Kouvolan Mariossa. Ruokana minulla Arrabiatta kana vaimolla joku burger. Kummatkin ruuat olivat hyvin onnintuneita ja maukkaita. Ehkä kanapihvi voisi olla nälkäiselle liian pieni, mutta burgerin jauhelihapihvi oli vaimon mielestä liiankin iso.. Kasvikset kanapihvin kanssa olivat tuoreita ja sopivan rapeiksia kypsennetty. Perunoita en siihen kaivannut Palvelu oli erittäin ystävällistä. Käydään kyllä toistenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 12.07.2014
Arvosana: -2

Kävin äitini ja kahden sisarukseni kanssa Kouvolan Veturin Mariossa syömässä. Valikoima oli suppea, mutta kaikki löysivät lopulta sopivan annoksen. Itse ottaessani 13.90e maksavan arrabbiata kanan, ei annokseen kuulunut edes perunoita (lisäperunat maksoivat 2.5e). Limutölkeillä 0,33l oli oikea kiskurihinta verrattuna useimmissa ravintoloissa saataviin 0,5l juomiin.
Kun ateriat oli valmiita ja menimme ITSE noutamaan ne, hämmästyin. Oma kanapihvini oli varsin pieni kuten muukin annos ja lisäperunoita oli jonkun verran. Äidilläni oli ateriassaan tasan KOLME lohkoperunaa.
Ruoka muuten oli ihan ok, mutta hintaan nähden todella pieniä. Nälkä tuli nopeasti takaisin.
Jäi kyllä meidän viimeiseksi kerraksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 03.07.2014
Arvosana: -7

Nelisen päivää sitten alkuillasta vegeburgerilla. Paikassa oli ehkä kahdet asiakkaat meidän lisäksemme. Myymälätila oli siisti, palvelu ystävällistä, ja ruoka tuli nopeasti.

Purilaisen esillepano oli silmää miellyttävä, suorastaan yllättävän harkittu kokoonpano, jolla oli selvästi haettu perinteistä fish and ships -ilmettä. Tykkäsin! Annokseen kuului purilaisen lisäksi ranskalaiset ja dippi, vaikkei niitä ruokalistassa mainittukaan.

Ranskalaiset olivat hyvän makuiset, kuumat ja rapeat. Dippi oli ihan toimiva, ehkä vielä hiukan maustetumpana se olisi ollut enemmän mieleeni.

Purilainen oli hiukan mitäänsanomaton. Jotenkin sen osaset eivät erottuneet rakenteeltaan eivätkä maultaan, vaan se mössöytyi olemukseltaan. Toisaalta täyte (porkkanarösti, vuohenjuusto, pesto, pestomarinoitu paprika, tomaatti, ruocola ja balsamicomarinoitu punasipuli) on luonteeltaan sellainen, että siihen voi olla vaikeaakin saada rapsakkuutta tai rapeutta. Tilannetta olisi saattanut auttaa vähemmän kypsennetty ja paksumpi pala vuohenjuustoa, tai marinoidun paprikan jättäminen pois. Peston kanssa ei oltu säästelty, vaan syödessä öljy valui pitkin käsiä (jäin kaipaamaan käsipyyhettä aterian oheistuotteeksi). Välissä ollut rucola oli hyvää ja tuoretta.

Voisin hyvin käydä täällä toistekin, mutta hiukan jäi pettynyt olo hampurilaisen rakenteesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 25.05.2014
Arvosana: 0

Martina-spinn-off. Ruoka haetaan kun piippari pärisee, jännittää..

Juustoburgeri, hinnaltaan ihan ok, laadultaan ei loista. Sämpylä todella pullamainen ja vettyy nopeasti. Ranejen seuraksi majoa, siitä plussat. Joskin seuralaisen kohdalla oli tarjoilukupit ilmeisesti loppu ja korvaavana astiana dipille tökerö kertakäyttömuki.

Kokonaisuutena melko keskinkertainen. Annoskoko ja toiminnan nopeus kuitenkin sopiva pikaiseen ruokailuun kesken shoppailumanian, se kai tämän konseptin kantava ajatus onkin..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 03.04.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Itäkatu, kerros 2, liiketila 253D, 00930 Helsinki - Reitti
http://www.mario.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita