Keittiö auki

Pasilan Pizzapalvelu

pizza, kebab, falafel
Arvosana 2.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilasimme ruokaa netin kautta (sisäänkirjautuneena palveluun) ja saimme vielä sähköpostin tilauksen vastaanottamisesta ja tilausnumerosta. Reiluun tuntiin ei kuulunut mitään ja kun soitin paikkaan, ja he eivät olleet koskaan mitään tilausta saaneet. Varmasti emme tilaa toiste, emmekä voi suositella muillekaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.01.2015
Arvosana: 0

Ulkoapäin ei ehkä arvaisi - Itä-Pasilan tasanteet sekä pölyiset muovituoliryhmät "terassilla" - mutta sisältä löytyy ihan tavallista pizzamestaa tasokkaampi miljöö, tunnelmallisemman valaistuksen kanssa voisi kutsua jopa viihtyisäksi.

Palvelu on ollut ystävällistä, ja erityisesti olemme arvostaneet sellaista kätevää yksityiskohtaa kuin noutopizzan kantoon tarkoitettua pussia, joita ei juuri Suomessa näe.

Testaamamme rullakebab-annos oli runsaan lihaisa, mutta vähän tylsä, kaipaisi selkeästi vahvemman makuista kastiketta. Pizzat sen sijaan ovat olleet oikein hyviä: kunnon pohja, ei tunnu liian rasvaiselta muttei kuivaltakaan, ja täytteitä on tarpeeksi. Täytevalikoima on hieman laveampi ja maukkaampi kuin tyypillisesti.

On noussut suosikiksi seudun pizzerioista vaikka onkin hinnaltaan hieman kalliimpi kuin halvimmat seudun pizzeriat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 08.05.2014
Arvosana: 0

Tilasimme pizzan netin kautta ja saimme vielä kuittauksen tilauksen vastaanottamisesta ja tilausnumerosta. 1,5 tuntiin ei kuulunut mitään ja kun soitin paikkaan, ei koko tilausta oltu tehty ja ihmettelivät vain. Hyvityksiä, allennusta tai pizzan toimittamista ei tarjottu. Pizzat jäi syömättä ja en varmasti tilaa toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2014
Arvosana: 0

Pakko antaa risuja, vaikka niiden antamista kovasti välttelenkin. Tilasin kotiinkuljetuksella perhepizzan valitsemillani täytteillä. Palvelu oli ripeää, mutta pizza oli palanut, haisi pilantuneelle lihalle. Muutaman haukun jälkeen loppu pizza lähti roskikseen, koska hajuaisti sanoi, että älä syö. Tälläistä mokaa ei saisi tapahtua edes vahingossa, jos haluaa menestyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 25.11.2013
Arvosana: -1

Oman kokemukseni perusteella täältä saa mahtavia falafeleja ja ihan syömäkelpoista kebabia.

Kotiin tilattu pizza puolestaan haisi niin vastenmieliselle, että heitin sen lähes syömättömänä roskiin.

Palvelu on aina ollut ystävällistä ja tilat ovat siistit, eikä salaattipöydässä ole ollut valittamista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.08.2013
Arvosana: -1

Fresco-pizza on mainiota! Myös muut testatut pizzat, kebabit ja falafelit ovat olleet hyviä ja reippaankokoisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 21.01.2013
Arvosana: 2

Odotettu tulokas kotikulmille,hyvät pizzat ja durumit. Just niin hyvää kuin kulmapizzerialta voi odottaakin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.12.2012
Arvosana: 0

Tilasin arki-iltana kotiinkuljetuksena kyseisestä paikasta TULISEN rullakebabin. Annos oli ehdottomasti surkein Suomessa syömäni kebab-annos: pohja, johon kebabin piti olla "rullattu", oli sentin paksuinen raaka tekele. Painotin puhelimessa, että haluan annoksen tulisena, mutta annoksen saavuttua totesin siinä olevan vähemmän makua kuin pakastealtaan lastukebabissa. Itse annosta ei ollut edes rullattu vaan pizzapohja oli läntätty kaksin kerroin annoksen ympärille. Kun avasin rullakebab tekeleen, havaitsin annoksen koostuvan lähes kokonaan salaatista, joten tämä selittänee miksi tulista makuakaan ei ollut. Annos jäi syömättä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.10.2012
Arvosana: 0

Lihakasa.
Ylistyksien saattelemana ja pasilalais-turkkilaista pentagrammihuumoria suosivana päätin marssia sunnuntailounaalle tähän uuteen tulokkaaseen. Nettisivuihin on satsattu, lista osoittaisi, että jotain spesiaalimpaakin on tarjolla. Katsellaanpa.

Durum-ruuat haiskahtavat pizzapohjan väliin sijoitetuilta rullakebabin sukulaissieluilta, texmex-safkaa en turkkilaisittain(kaan) fanita, ja pizzat syön jatkossakin mieluummin ei-kebabiin keskittyneissä paikoissa.

Salaattipöytä on pelkkää einestä ja valmiskamaa. Oliivit ovat lilluneet liemessään jo jonkin aikaa. Peruna-, punajuuri- ja italiansalaatit. Majoneesi salaatinkastikkeena on vähän turhan tunkkainen. Lisänä hiukan kuivunutta siemenkuorrutteista leipää. Se on hyvä. Valikoimasta plussa, puutteineenkin.

Pääruoka tulee hetkessä. Perinteinen iskender on tällä kertaa lähinnä kasa lihaa. Perusslaissia, hiukan lötkönä. Soosit ovat varsin mitättömät. Määrä korvannee. Pitaleipää alla todella vähäisesti. Erikoinen meininki.

Kebabmestaksi poikkeuksellisen tyylikäs. Palvelu aivan ensiluokkaista. Perhe töissä. Erikoinen sijainti, Pasilan kannen päällä, päättyvällä kadulla. Lounastarjouksena kaikki perusannokset 7,20, sisältäen vissiin vielä juomankin. Eipä tämä viikonloppudiili paljoa sille kalpene.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 23.10.2012
Arvosana: 0

Tilasimme lounasaikaan kebabin riisillä, rullakebabin ja smetana-pizzan.
Pizza ja rullakebab eivät maistuneet miltään. Smetanaa pizzassa oli liian vähän(silläkin vähällä lirulla oli tehty pentagrammi???), ei sipulia nimeksikään, puhumattakaan valkosipulista.
Vaihdoin jalopenon tilalle vihreän chilin, siitä oli lisämaksu.
Rullakebabissa ei ollut kebabbia nimeksikään ja ja taikina oli paksua ja LÄNTÄTTY kasaan eikä suinkaan rullattu niinkuin nimenkin jo pitäisi kertoa..Ja se oli pyydetty tulisena,.mutta tulisesta viis, makua ei ollut muutenkaan.
Lapsi ei valittanut riisi-kebabista, mutta jätti sen pöytään muutaman haarukallisen jälkeen.
Kerran aiemmin ollaan käyty syömässä ravintolan avaamisen aikoihin ja se oli ihan menettelevä, mutta tän jälken en astu jalallani kyseiseen paikkaa saati tilaa..
Pasila on siis taas kerran vailla kunnollista kebab-paikkaa..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 15.10.2012
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Asemapäällikönkatu 3, 00520 Helsinki - Reitti
09 4289 2182
http://pasilanpizzapalvelu.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita