Avautuu 10:00

Pihlis Pizzeria

Arvosana 2 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 17.03.2014
Arvosana: 0

Talvi terassilla.
Menin ovesta sisään, vaikka tiesin joutuvani kenties elämäni pahimpaan pizzakurimukseen. Olin tutustunut näihin edeltäneisiin arvioihin. Mutta olin nälkäinen. Ajattelin, että se riittää.

Tila on karmiva. Suhteettoman iso ikkuna näyttää raadollisen talvisen Pihlajamäen ostoskeskuksen. Terassilla syöminen todella houkuttelisi nollakelillä tässä maisemassa. Ilmeisesti terassipöydät kannetaan ulos talvella, koska ne eivät mahdu olemaan sisällä.

Sisälle ei mahdu oikein muutenkaan. Kolme äijää tiskin takana luovat omaa tunnelmaansa. Kolme pöytää sisällä tarkoittaa kahdeksaa asiakaspaikkaa. Jotenkin ahdistava tunnelma, epäsiisti vaikutelma.

Lounastarjous 6,50 euroa kaikki pizzat ja kebapit tölkkijuoman ja kahvin kera. Kebabtorsoa ei näy, niinpä otan pizzaa. Quattro on henkilökohtainen ja tietoinen valinta. Se toimikoon todellisena testerinä.

Pizza saapuu yllättävän nopeasti. Paistoaikaa olisin itse antanut ehkä minuutin lisää. Täytettä on sentään näkyvillä. Eineskinkkusuikaletta, purkkiherkkiksiä, muutama katkis. Aijai. Pizzassa ei ole mitään makua, se on kuin tylsä keskiarvo kaikista maailman epäonnistuneista pizzoista. Yritän survoa oreganoa, mutta eipä sillä paljoa pelastu. Kylmä tölkkikokis on selkeästi aterian onnistunein osuus. Kahvi on karmeaa.
Vaikka kuusi ja puoli euroa ei ole juuri mitään, sanoisin sen tässä tapauksessa olevan silti liikaa. Huonoin Xtra-pakastepizzakin on nimittäin ihan silkkaa timangia tähän kammotukseen verratessa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 04.03.2014
Arvosana: 1

Täältä pari kertaa tilattu pitsaa kotiinkuljetuksella. Ekalla kerralla pitsa oli ihan kelpoa, ja tuli kotiin noin puolessa tunnissa. Asiakaspalvelu lähes olematonta, kun kysyin voiko lounasseteleillä maksaa niin vastaukseksi sain tuhahtelujen saattamana, "no juu". Toisella kertaa kun tilasimme pitsan, sen tulossa kesti yli tunti, oltiin juuri soittamassa perään kun ovikello soikin. Pitsa oli täysin kylmä, eikä lämmitettynäkään kovin kummoinen, niukalti täytettä eikä edes ulkonäöltään houkuttava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 28.12.2013
Arvosana: 0

Huolimatta mainoskiellosta ovessani, tulee jatkuvasti ko. lättylän ruokalistaa eteisen lattialle. Tämän seurauksena voin varmuudella sanoa etten ko. liiterin palveluita tule ikinä käyttämään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.10.2013
Arvosana: -3

Ihan ok paikka tämä on edellisistä arvosteluista huolimatta. Käytiin täällä haukkaamassa pikaiset iskender kebabit kaverini kanssa. Palvelu mukavaa, tilat ok ja ruokaa oli ihan ok hintatasoon nähden. Ruoan teko kesti hieman liian kauan omasta mielestäni. Jos yllättävä nälkä tulee ja asut lähistöllä, tämä on ihan hyvä vaihtoehto.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.06.2013
Arvosana: 0

Puhelimeen vastannut "asiakaspalvelija"alkoi huutamaan ettei ovikoodini eikä puh. nroni ole oikeita, vaikka tiedän kyllä itse mitkä ne ovat, käski soittamaan muualle ja löi luurin kiinni.Todella outoa käytöstä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.12.2012
Arvosana: -3

Pizzassa outo sivumaku, jäi syömättä. Pizzan toimitti rasvalettinen vittuuntuneen oloinen nuori mies.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 01.07.2012
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Meripihkantie 1, 00710 Helsinki - Reitti
http://pihlis.pizza-online.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita