Suljettu nyt

Shine

pizzaa
Arvosana 2.3 / 5

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kebabliha kyllästetty currykastikkeella, pizza ui rasvassa. Palvelu oli ystävällistä, mutta se ei tätä paikkaa pelasta. Kävin kerran, en mene toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 06.06.2016
Arvosana: 0

Kävin muutama päivä sitten kyseisessä ravintolassa. Tunnelma oli tunkkainen ja karu. Myyjä vaikutti töykeältä eikä heti palvellut minua vaan istui tietokoneella. Tilasin falafel annoksen ranskalaisilla. Annos oli surkea. Falafelit olivat mauttomia ja kuivia ja ranskalaiset oltiin levitelty lautaselle jotta asnnos näyttäisi isolta. Lautasella ei ollut ainoatakaan salaattia ja salaattipöydässä olevat pepperonit olivat vaaleanvihreitä ja vetisiä. Jostai syystä myös vesi alkoi maistua kummalle. En mene uudestaan. Kaikenkaikkiaan huono kokemus.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.04.2016
Arvosana: 0

Kebabliha löysää, limaista ja kyllästetty currykastikkeella. Iskenderissä leipä korvattu pizzapohjapaloilla. Luokattoman huonoa sapuskaa, joka jäi lautaselle. Kun kokemukseen lisää vielä ravintolan atmosfäärin, jää käteen lähes tyrmistynyt fiilis. Lienee varsin selvä, ettei voi suositella edes äärimmäiseen nälkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.01.2016
Arvosana: 0

Kantis pitsapaikkani. Mukavat pitäjät ja hyvä hintalaatu

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 20.05.2015
Arvosana: 0

Ihan ok intialaiset ruuat. Vindaloo-kastike maustettu jotenkin erilailla kuin yleensä, ei pahaa mutta jotenkin kummallista, eikä myöskään niin tulista kuin omasta mielestäni kuuluisi olla. Curry-kastikkeessa sensijaan ei moitittavaa, joskin mietoa sekin.
Mukava henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 18.10.2014
Arvosana: 0

Epäsiisti paikka. Ruoka perusmättöä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 22.02.2014
Arvosana: -1

Tilasimme porukalla pizzoja ja kebabeja, kuljetus kesti n. tunnin. Syömäni pizza oli sinänsä ihan ok makuinen, kebabia tilanneet vähän ihmettelivät runsasta currymausteen käyttöä. Pahinta kuitenkin oli, että kaikilla oli seuraavana päivänä vatsat sekaisin. Tämä kertonee jotain ravintolan hygieniatasosta. Tästä lähin tilaamme muualta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.06.2013
Arvosana: 0

Yksinkertaisesti surkeinta käytännössä syömäkelvotonta pizzaa, mikä jäikin parin palan jälkeen kesken. En kommentoi paikan ala-arvoista habitusta sillä otin mukaan, kotona surukseni huomasin, että pizza oli kyllästetty oreganosta, jonka laitosta ei ollut mitään puhetta. Eipä maistunut ollenkaan loppupeleissä, kun surkeaa oli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.04.2011
Arvosana: -2

Ei tee mieli jäädä syömään. Kauhea paikka, kaljaveikot vallanneet lähimmät pöydät. Joku voisi käyttää nimitystä räkälä...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.02.2011
Arvosana: 0

Varmasti yksi huonoimmista koskaan syömistäni pizzoista. Valkosipulia oli laitettu pizzaan runsaalla kädellä (vaikka nimenomaan pyysin pizzani ilman valkosipulia, ja myyjä vielä varmisti että pyysin sen _ILMAN_ kyseistä tuotetta. Kadun syvästi että ystäväni sai minut ylipuhuttua käymään kyseisessä paikassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 23.11.2010
Arvosana: -2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tilkankatu 1, 00300 Helsinki - Reitti
(09) 458 2446
http://www.facebook.com/PizzeriaShine

Vaihtoehtoisia ravintoloita