Keittiö auki

Porvoonkadun Baari

Arvosana 3.3 / 5

Juotavaa jos jonkinlaista sekä toasteja ja muuta pientä syötävää


Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kauhea paikka!

Mesta on kuin akvaario ja asiakaskunta on se luokan urpåja että naamaan sattuu. Kaiketi tämä ylihintainen disco inferno on olevinaan jotain hienoa ja toki sitä varmaan jollekin myös on, mutta mikään ruokaravintola tämä ei ole. Ei ole mitään syytä mainostaa tällaista RUOKAAN keskittyvässä sivustossa.

Olutravintolaksikin tämä on aivan surkea ja teennäisellä tunnelmalla varustettu. Menevien stadilaisten, bout kolmekybästen mainostoimistoviiksien, läppäri kainalossa, villapipo kesällä päässä hiihtävien uunojen loungig mesta.

Paskaa musaa. Älkää menkö, pilaatte päivänne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 02.09.2014
Arvosana: -3

Porvoonkadun baari, silloin tällöin on vain pakko hypätä Alppilassakin kyydistä ja käydä tuopilla. Paikka on kiva, rento, hyvä chillout-musa jne. soi taustalla ja lehtiä on asiakkaiden luettavaksi aina. Sisustus on jotain retrohenkistä ja hauskaa, uppoaa nykyhipstereihinkin varmaan. Sopii hyvin vaikkapa perjantaille töiden jälkeen, kun etsit sitä alkuillan rentoutumispaikkaa. Toivottavasti tämä paikka säilyy tälläsenään Alppilassa, että sielläkin on jatkossa paikka jossa poiketa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.09.2014
Arvosana: 0

mukava henksu, hintasuhde hyvä, kesällä perfekto, asiakaskunta ok, paljon lehtiä, toasti hyvä, monipuolista musiikkia, henkilökunta mukautuvainen. kiitos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 26.12.2013
Arvosana: 2

Ei täältä varsinaisesti ruokaa saa, mutta toasteja ja piparia. Eli jos haluaa pullakahville, niin tämä ei ole oikea paikka. Kaikesta huolimatta mukava istuskelupaikka varsinkin hiljaisempaan aikaan. Kesällä lasi-ikkunat avautuvat kivasti kadulle, niin tilaan tulee erilaista tuntua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 15.06.2012
Arvosana: 1

Baari ja standardikahvit näyteikkunassa. Asiakkaat vaihtelevat Macintosh-työläisistä kauniisiin trendinuoriin ja Alppilan kantapultsareihin, joten jokainen voi tuntea olevansa kotonaan. Viileä imago lienee kulunut pois samaa tahtia sisustuksen kanssa. Tänne on hyvä tulla istuskelemaan, kun 20 neliön city-yksiö alkaa tuntua ahtaalta. Työläiskaupunginosan hengkeen sopii, että baarimikko ei ole edes kuullut soijalattesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2011
Arvosana: 2

Alppilan parhautta omassa lajissaan. Mukavasti Porvoonkadun aukiolla. Isoista ikkunoista avautuu varsinkin auringon laskiessa kaunis näkymä kolmosen raitiolinjalle ja Alppipuiston huippuihin.

Lämminsävyiset ruskean sävyt kuorruttavat pelkisettyjä muotoja. Vaihtuva taidenäyttely onnistuu joskus entisestään piristämään tunnelmaa. Muutaman kerran kyllä hieman nukkavierua.

WC:t ovat kivasti julisteiden ja sopivasti tagien sävyttämät. Bisse (kolmonen/ 0,4l) neljä euroa. Auki ke-pe kahteen, muulloin kahteentoista. Kahvi semiedukas (2€) ja maukas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 02.11.2010
Arvosana: 1

Alppilan olohuone.
tänne kannattaa eksyä kauempaakin.
pikkunälkään toasteja.
makoisia teemakuja, suosittelen!
Lautapelejä, lehtiä ja ilmainen wlan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.10.2009
Arvosana: 1

A very comfortable trendy local bar.

They seem to have got away with the arrogance of giving the bar no name, and having no signage outside whatsoever; the place always has people in it and gets very busy at peak times.

The place has a very homely feel to it, warm colour-scheme, thick carpets, chilled music, comfortable seats.

When I first moved to the neighbouring street and had no furniture, it was great to be able to spend every evening here. And I still think it's cool to have such a 'trendy' place as my local bar.

The prices are slightly higher than average, which I believe is intentional to keep the degenerates out. Which seems to work, although occasionally one or two do slip in.

Staff seem to change fairly regularly, but seem nice enough. Some of them are a little bit too-cool-for-school though and look down their nose at you.

A fairly good collection of magazines and games to keep you entertained - I just only wish they'd get that Pacman table console working :)

No food except toasted sandwiches, peanuts and biscuits.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 23.09.2009
Arvosana: 3

Porvoonkadun Baari on todella viihtyisä Alppilan yhteinen olohuone. Pääasiassa baarista saa juomia; kahvia ja alkoholia.

Pikkunälkään saa toasteja, joihin voi valita oikein maittavia täytteitä, mutta toastit onkin siis lähes ainoa ruoka mitä täältä saa. Syömään ei siis tänne kannata mennä, mutta oikein hauska ja viihtyisä paikka muuten.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.10.2008
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Porvoonkatu 19, 00510 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita