Keittiö auki

Signora Delizia

italialaista
Arvosana 4.7 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aika pysähtyy, pikkusälän määrä pienessä paikassa ei poista viihtyisyyttä. Kahvi erittäin hyvää. Omistaja mukava. Loistopastaa mukaan kotiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.11.2014
Arvosana: 0

Great coffee, cosy place and plenty of Italian delicatessen! Vincenzo and Tytti run this caffee with great taste, love and care. I bought a lot of different pastas, souces, cookies, chocolates, cakes,... and I was not let down once. They pick the best products, straight from Italy. They recently (more than) doubled the size of the place, so now it's easier to find a comfy armchair all for you :-) And check out their kiosk in summertime, just across the street!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.11.2014
Arvosana: -1

Kylmänä talvipäivänä pistäydyimme kaakaolle. Saimme mukavaa palvelua italialaisaksenttisella suomen- ja englanninkielellä. Kaakao, sacher- ja kakkupala olivat kaikki niin suklaisia, että tuli ihan chocolate overload! Hyllyissä olleet tuotteet ja leivotut leivät näyttivät hyviltä joten täytyy palata ostoksille joku kerta. Asiakaspaikkoja on aika niukasti (n. 10) mutta kahvila on erittäin tunnelmallinen ja suosittu. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 20.01.2014
Arvosana: 1

Loistava kahvi, ihana, ystävällinen palvelu. Koira on myös yhteen nurkkapöytään tervetullut!
Myynnissä ihanaa pastaa, oliiviöljyä ja balsamicoa. + erilaisia säilykkeitä ja makeita juttuja, mitä en ole kokeillut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.01.2014
Arvosana: 1

Fantastic authentic Italian café.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.07.2013
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.02.2013
Arvosana: 0

Kävimme jouluostoksilla ostamassa ihanan italialaisen joulukakun ja samalla nautimme cappucinot ja espresson. Kysymyksessä ei ole ihan normaali suomalaiskahvila, vaan myynnissä on italialaisia herkkuja (pastaa, öljyjä, suklaata ja keksejä jne...) ja näiden ohessa tarjolla on kahveja ja kaakaota. Paikka on oikein tunnelmallinen ja onnistunut. Kahvilapöytiä on vain kolme (enepää ei kyllä paikkaan mahtuisikaan), klassinen musiikki soi taustalla ja kahvin tuoksu on huumaava. Tämän lisäksi cappucino oli erittäin hyvää ja edullista (2 euroa). Pastat joita ostimme olivat myös onnistuneita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.01.2013
Arvosana: 1

Superb Italian-style coffee happily made to our requirements and served with some biscuits. We returned several times. The coffee was great. The service was excellent.
Stewart Jackel

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.08.2012
Arvosana: 3

They claim they have the best espresso in Helsinki and they actually do! Excellent italian espresso and cheaper than usual (2 euros). The café is really nice but very small, so big groups shouldn't go. They have a lot of high quality Italian food on sale, I tried few things and they were even better than in Italy itself! Much suggested.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 06.07.2012
Arvosana: 1


Sijainti

Satamakatu 5, 00160 Helsinki - Reitti
045 8615959
http://www.signoradeli.com/index.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita