Keittiö auki

Martina Joensuu

italialainen
Arvosana 2.6 / 5

Ravintola Martina Joensuu tarjoilee herkullista italialaista ruokaa sekä maistuvan juoma- ja viinivalikoiman. Listalta löytyy mm. pizzat, salaatit, pastat, lasagnet sekä suussa sulavat jälkiruuat. Joensuun ravintolasta löytyy lapsille hauska leikkipaikka, jossa tulevat huippukokit voivat kokkailla herkullisia luomuksiaan pikkuisessa leikkikeittiössä.


Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounas oli hyvä, tarjoilija erittäin ystävällinen

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: -4

Kolmestaan arki-iltana syömään, kaksi valitsi pizzan ja yksi pastaa. Odoteltiin lähes tyhjässä ravintolassa aivan liian pitkään annoksia. Sitten kun ne lopulta tulivat niin pizzan tilaajat saivat mitä tilasivatkin, mutta myös pastan tilannut sai pizzan?!? Tarjoilijan selityksen mukaan sekaanus johtui siitä että heillä on sekä pizza että pasta-annos samalla nimellä... Lupasi pizzan puoleen hintaan ja tartuimme tarjoukseen kiireen vuoksi.
Sit ne annokset... Pizzojen laatu oli aivan helvetin surkea. Reunoja oli 5-6 senttiä eli muutama hullu täytteen muru keskellä pizzaa.
Oli semmonen kokemus että en tule tarvitsemaan kyseisen ravintolan palveluja enää koskaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.12.2014
Arvosana: -2

Ystävän kanssa syömässä. Raflan salaattipöytä oli todella tavanomainen mukaillen siis muiden ketjupaikkojen tarjontaa; tomaatti- ja kurkkulohkoja, porkkanaraastetta, säilykemandariineja jne. muita valmisjuttuja. Ei mikään makunautinto - tosin ystäväni kehui vaaleaa leipää hyväksi. Pääruuaksi söin kanaa limoncello, joka ruokalistan kuvauksessa kuulosti herkulliselta. Pöytään tuotu annos oli kuitenkin pettymys, sillä broileri oli kuivaa ja suolatonta, ja jankkimainen riisipläjäys melko kaukana risotosta. Parmesaani tai sitruskaan ei annoksessa juurikaan maistunut. Annokseen kuuluvat vihannekset myös valjuja. Kaikenkaikkiaan siis melkein hämmentävän mitäänsanomattoman makuista ruokaa! Palvelu oli rutiininomaista, mutta kuitenkin ystävällistä.

Tämän kokemuksen perusteella en paikkaa suosittelisi. Nälkäänsä tilattua ruokaa söi, mutta samalla rahalla olen kyllä useimmissa paikoissa saanut huomattavasti maukkaampaa ruokaa. Toisaalta ystäväni piti omasta annoksestaan, joten makuja on monia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 14.12.2013
Arvosana: 4

Martinassa ruoka on todella hyvää, ehdoton suosikkini on "Martinan possu" joka vie kielen mennessään. Possu on todella mureaa, kastike on aivan uskomattoman makuista. Kuitenkin hinnat ovat ainakin minusta hieman ylihinnoiteltuja, varsinkin kun hintoja vähän aikaa sitten nostettiin.

Palvelu on aina ollut todella lämmin ja ainakin minusta on tuntunut joka kerta siltä, että olemme todella tervetulleita ravintolaan. Ovat todella kiinnostuneita siitä, että asiakkaalla on kaikki hyvin ja käyvät varmistamassa asian. Se on iso plussa, joissakin ravintoloissa tarjoilijoita ei juuri näe.

Ravintola on todella viihtyisä ja omalla tavallaan kotoisa paikka. Kerta toisensa jälkeen ravintolassa tulee käytyä ja voin suositella ravintolaa kaikille!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 15.02.2013
Arvosana: 0

Kävimme Martinassa arki-iltana ja ruoka oli todella hyvää. Itse halusin kokeilla Martinaa Rosson sijasta, ja ehdottomasti K-ryhmä tässä tapauksessa voittaa S-ryhmän. Alkuruuaksi otimme puolison kanssa antipastit kahdelle ja se oli maukas, kuten myös molempien pää(pihvi)ruoat. Lisukkeetkin olivat hyviä, miinuksena tosin se, että valkosipuliperunoita olivat erillisessä astiassa, joten niitä oli vaikea syödä kastikkeen kera. Muuten ruoka oli maukasta ja sitä oli riittävästi.

Miinuksena oli palvelun hitaus, mikä johtui osittain varmaankin siitä, että heti meidän jalkeemme ravointolaan tuli pari isoa seuruetta, jotka vievät tarjoilijoiden huomion. Yhteensä kolmen ruokalajin illalliselle kertyi aikaa reilut kaksi tuntia, eli odottelua oli aikasta paljon.

Kaiken kaikkiaan kyllä Martinaa suosittelisin, ketjuravintolaksi siitä paremmasta päästä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 27.12.2012
Arvosana: 0

Perheen kanssa syömässä. Lasten pizzat olivat maukkaita, aivan kuten aikuisten valitsemat hunajakana & äyriäispasta. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 09.08.2012
Arvosana: 0

Olimme perheen kanssa syömässä syntymäpäiväni kunniaksi, josta kerrottiin myös tarjoilijalle. Normaalit kohteliaisuudet tulivat, mutta muuten ei huomioitu merkkipäivää. Salaattipöytä oli hyvin perusjuttua. Minun annoksestani, Lammasvartaastani, keittiö oli unohtanut kaksi komponenttia. Joten ruoka oli melko mitään sanomatonta. Lisäksi perunat uivat kylmässä öljyssä. Lapsille tilatut pitsat ja valkosipulimenu olivat sellaisia kuin pitikin. Tunnelma oli mukava ja kansainvälinen johtuen ampumahiihtokisoista. Mutta vastine rahalle jäi jotenkin puuttumaan. Jälkiruokien jäätelöannoksien pehmeät karkit olivat jäähtyneet kivikoviksi. Voisiko annoksiin harkita jotain muuta makeista?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 12.02.2012 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Iso seurue valitsi ruokapaikakseen Martinan, koska kaikki halusivat muistella lapsuuden suosikkiravintolaa.
Martinassa oli rennon perheravintolan tunnelma. Ravintolassa oli huomattavasti intiimimpi tunnelma kuin Rossossa. Mieleen tulivat jenkkiravintolat, jonne tavalliset perheet menevät pyhäpäivälliselle. Seurueessamme valiteltiin, että vanhoja looseja oli ikävä. Onneksi "laastia pursuavaa tiiliseinää" oli siellä täällä jäljellä. Muuten seinien uusi "hiekkakuosi" sai moitteita.

Asiakkaita Martinassa oli paljon, mutta tarjoilijoita liian vähän, joten odotteluksihan se meni. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja korjasivat virheensä mukisematta.
Klassikkoannos Martinan possu oli täysin väritön,mutta possu oli mureaa, "kermakastike" taas vetistä. Annos oli hyvä, mutta 16 euroa oli siitä liikaa. Toinen lapsuuden klassikkoannos eli Roope Ankan yllätys/Karkkikimara vastasi täysin vanhaa muistoa pehmeästä jäätelöstä ja kivikovista karkeista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 17.07.2011
Arvosana: 0

Tunnelma oli yhtä lämmin kuin muistin ja palvelu oli hyvää. Ruoka oli todella loistavaa, syömäni hunajakana oli aivan uskomattoman hyvää ja maukasta! Palvelu oli hyvää ja annokset sai nopeasti, ruokien hinta oli omasta mielestäni kohtuulliset.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 26.06.2011
Arvosana: 1

Todella hidas palvelu. Saapumisen jälkeen kesti yli 15 minuuttia ennen kuin tarjoilija tuli ottamaan edes juomatilaukset! Salaattipöytä mallia perinteinen, paitsi osa ruoista oli loppu. Pääruoka oli jokin talon spesiaali, jossa oli kaksi pientä lihapalaa aavistuksen pohjaan palaneessa kermakastikkeessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.12.2010
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kirkkokatu 20, 80100 Joensuu - Reitti
020 762 4817
http://www.martina.fi/ravintolat/martina-joensuu

Vaihtoehtoisia ravintoloita