Keittiö auki

Hanko Sushi

japanilainen ravintola
Arvosana 3.2 / 5

Arvostelut (19)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Välillä täältä saa ihan asiallista sushia. Kävin lauantaina puolenpäivän jälkeen, jolloin ei näköjään kannnata vaivautua. Riisi tosi kuivaa ja mautonta, kuulemma aamulla keitettyä. Muutkin ainekset selvästi valmiita, eli kuivia. Ei oikein saanut rahalle vastiketta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 17.10.2015
Arvosana: 0

Hyvät perus suomisushit.
Ravintolan tunnelma hieman liian meluisa ja avoin, kun sijaitsee lähes käytävällä, tosin Japanissa nimenomaan on paljon tämän tyylisiä 'pikaravintoloita'
Pikaista ei tosin ollut, vaan jo tilattaessa tarjoilija sanoi että menee 15min, mutta tämä oli meille ok. Hieno homma kun ilmoitetaan jos on ruuhkaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.08.2015
Arvosana: 1

Hanko Sushissa olisi potentiaalia parempaan.

Ravintolan sijainti jättää jo itsessään toivomisen varaa, mutta päätös sijoittaa ravintola Kuopion ainoaan kauppakeskukseen on ymmärrettävä. Harmi, koska haettu ulkoasu toimisi mainiosti intiimimmässä tilassa.

Itse ruoka on keskinkertaista, eli kelpaa suomalaisille. Sushin kokemus kuitenkin puuttuu, ja ruoka on tästä syystä varsin hengetöntä. Samanlaista nigiriä saa monessa paikassa. Ravintolan tyyli tehdä enemmän amerikkalaistyylistä sushia on ok ottaen huomioon rakaa-aineiden rajoitetun saatavuuden Suomessa. Toivomisen varaa siis jää etenkin jos arvostaa perinteisempää sushia.

Hintatasoltaan Hanko Sushi ei ole mitään uutta tai ihmeellistä, mutta suomalaiseen kalloon äkkiseltään kallista. Helppo kritisoida hintoja jos ainoa kokemus "ravintolasta" rajoittuu välille rosso-amarillo.

Kohtuullinen kokemus hektisessä ympäristössä jokseenkin kohtuulliseen hintaan. Toivoisin ravintolan parantavan ruokailukokemusta mm. tekemällä misonsa itse sekä tarjoamalla sushin kanssa jotain muuta kuin soijaa, esimerkiksi nikiriä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 13.02.2015
Arvosana: 3

Mukava ja asianmukainen palvelu, vaikka kävimme lähellä kiinnimenoaikaa. Sekä nigirit, että makit maukkaita, soija ja vihreä tee samoin. Viherleväsalaatti oli erityisen herkullinen. Medium-annos oli juuri sopivanälkäämme. Paikkahan on ilmeisesti laajentunut muiden kommenttien jälkeen, koska myös isoja pöytiä on nyt tarjolla. Itse istuimme rauhallisella sisäpuolella kahden hengen pöydässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 08.02.2015
Arvosana: 1

Aina niin ystävällinen palvelu :)
Eräs miestyöntekijä muistaa aina miten minä tahdon oman annokseni. :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.02.2015
Arvosana: 0

Ohiajomatkalla viitostiellä ravintola sijaitsee hyvällä paikalla. Muuten aika tavallinen kauppakeskus-sushila, jossa joutuu istumaan kauppakeskuksen sisäänkäyntiaulassa joulumusiikin soidessa taustalla.

Sushit olivat löyhästi käärittyjä ja hajosivat helposti, mutta ainekset olivat tuoreita ja sushi maistui hyvältä. Pöytiä on enimmäkseen kahden ihmisen seurueille, yli 4 ihmistä ei mahdu samaan pöytään.

Kuitenkin ihan ok paikka, ja taukopaikkana parempi kuin aakkoshuoltsikat. Illalla annokset ovat Helsingin hinnoissa, eli muihin ravintoloihin nähden aika kallis paikka muuten kuin lounasaikaan. Kahvit kuskille saa mukaan viereisistä kahviloista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 15.12.2014
Arvosana: 1

Todella hyvää, maukasta ja tuoretta sushia! Soijakastike mielettömän hyvää!
Palvelu asiallista.
Tunnelmaa latistaa ravintolan sijoittuminen keskelle kauppakeskusta. Sisustus muuten harmoonisen japanilainen.

Miinuksena annosten korkea hinta ja varsinkin lisämaksu sushien vaihtamisesta..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.12.2014
Arvosana: 0

Kuopion ainoassa sushipaikassa tulee käytyä lähes joka Kuopion vierailulla. Hinta-laatusuhde lounasaikaan mainio. Plussaa hintaan sisältyvästä misokeitosta ja vihreästä teestä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2014
Arvosana: 0

Olen käynyt muutaman kerran: kahdesti lounaalla ja kerran normaalia menua ottamassa.

Sushi on hyvää ja vaikka sisustus on kaunis, jää se hieman vähälle huomiolle, kun sijainti on keskellä kauppakeskusta.

Eniten jäi itseäni kuitenkin harmittamaan henkilökunnan asenne. Tahdoin ostaa valmiin annoksen ja vaihtaa siitä yhden sushin pois: aiemmin tämä oli käynyt ja kokki oli saanut päättää, mitä laittaa tilalle. Nykyisin se ei kuitenkaan onnistu, vaan maksaa _euron_ lisää jo valmiiksi kalliisiin annoksiin.

Ymmärtäisin asian, jos kyse olisi pikaruokalasta, jossa ruuat on jo valmiiksi pakattu ja kääritty pakkauksiin, mutta täällä annokset valmistetaan asiakkaalle tilauksen jälkeen. Nyt tämä tuntuu lähinnä asiakkaiden kiusaamiselta, kun annoksesta, joka sisältää 8-15 erilaista sushia, ei voi poistaa sitä yhtä inhokkia ilman lisämaksua. En ole tällaiseen käytökseen törmännyt edes missään randompizzeriassa, vaan vain ja ainoastaan tässä ravintolassa.

Tämä tippui siis rivakasti omasta ruokapaikkalistaltani. Tällaisilla hinnoilla pitäisi saada myös ihan normaalia asiakaspalvelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.06.2014
Arvosana: 0

Muuten ihan peruskivaa sushia mutta ei näillä hinnoilla tee mieli käydä. Hinnoiteltu kuin hienompikin ravintola, vaikka katukeittiötyylinen sijainti, eikä annoskoot tosiaan päätä huimaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 25.04.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakatu 28, 70110 Kuopio - Reitti
http://www.hankosushi.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita