Ei tietoa

Kahvila Saima

suomalaista
Arvosana 2 / 5

Savonlinnan ehdottomasti paras kahvio! Sijainti vanhassa korttelissa linnan kupeessa, entisessä lastentarhan talossa, historian siipien havinaa. Henkilökunta ystävällistä, tarjoamiset tuoreita ja suussa sulavan hyviä, hinta-laatusuhde erinomainen. Omistaja alan ammattilainen, tuotteet oman talon tuotteita, kahvi hyvää ja pootoori samaan hintaan. Hieno paikka myös erilaisten tilaisuuksien pitopaikaksi.


Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Asiallinen keittolounas, mutta salaattipöytää ei ollut tarjolla. Vain valmis pieni salaattilautanen hintaan 3,5 €. Paikkaan kannattaa mennä leivosten vuoksi. Budapest-leivos on ehdoton suosikki. Kaunis rakennus, kiva terassi, ystävällinen henkilökunta. Tulemme joka kesä uudelleen ja uudelleen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 26.07.2016
Arvosana: 0

Tilaamani kanatoast oli samalla tasolla kuin halvimmat eineskolmiovoileivät.

Ajattelin toastin olevan hintaan nähden ruokaisa annos. Pöytään saapui kuitenkin kaksi ohutta voileipäkolmiota ja hento salaatti.

Kanaa oli hinnakkaassa annoksessa enintään 30g, eikä täytekastike ollut muutenkaan kummoinen.

Työntekijöitä tuntui olevan liian vähän, koska pöydät täyttyivät käytetyistä astioista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 31.08.2014
Arvosana: 0

Ensivaikutelma paikasta oli houkutteleva. Kodikkaan oloinen vaikutelma sai kuitenkin kolauksen ravintolassa lentelevistä kärpäsistä ja ampiaisista.

Alkusalaatti ei sisältynyt lehtipihvin hintaan, keittoonkin se piti ostaa erikseen. Tämä oli pieni yllätys. Salaatti oli erittäin kallis kokoonsa nähden. Pienelle lautaselle kun ei paljoa mahtunut. Aineksetkin laadultaan keskinkertaisia ja osittain vettyneitä.

Lehtipihvi oli ihan ok. Makua oli, mutta ei pahemmin poikennut tavanomaisesta. Ranskalaisissa oli sopivasti suolaa, joskin olivat melko kovia. Annos kokonaisuutena keskinkertainen. Vastaavan annoksen olisi voinut saada miltä tahansa huoltoasemalta hiukan edullisemmin.

Keittona oli kalakeitto. Sekään ei ollut keskinkertaista kummoisempi. Keitto oli selkeästi seissyt pitkään. Maku oli tunkkainen ja koostumus sakea. Kaupan valmiskeitotkin jopa parempia kuin tämä.

Jälkiruoaksi ostettu kahvi oli sentään kahvia. Kahvi sisältyi keittolounaaseen, muttei hinnaltaan kalliimpaa lehtipihviin. Tämä aiheutti pientä hämmennystä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 30.08.2014
Arvosana: 0

Vanhasta talosta tulee heti hyvä mieli. Palvelu oli ihan normaalia. Päivän keitot mukiinmeneviä, eivät mitään huippua kuitenkaan. Jälkiruoaksi kakkukahvit. Ihan ok nekin, samoin ei mitään mieliinpainuvaa. Paikan takia kannattaa käydä, kun mikään ei kovasti tökikään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.03.2014
Arvosana: 0

Savonlinnan kahviloiden kärkikastia. Varsinaiseksi ruokapaikaksi Saimaa ei voi sanoa, vaikka jonkin verran suolaisiakin löytyy. Mutta kahvilana paikka on mainio. Valinnanvaraa makeissa riittää tarpeellinen määrä ja ainakin näin kesäsesongin aikana laatu ja tuoreus on tuotteissa parilla käyntikerrallani ollut kohdallaan.

Saima sijaitsee kauniissa vanhassa puutalossa ihan Olavinlinnan lähellä ja pieni terassikin löytyy. Nämä ovat toki plussia ainakin kauniina kesäpäivänä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.07.2012
Arvosana: 0

Omenalörtsy. Oli pakko maistaa. Ei huono valinta, tuoreus ja maku sovussa keskenään. Kahvi oli todella hyvää. Tuli hyvä mieli ja kotimatka saattoi alkaa.
Palvelu ystävällistä ja luontevaa. Tyyli vanhaa taloa kunnioittava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.07.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Linnankatu 11, 57130 Savonlinna - Reitti
015-515340
http://www.kahvilasaima.net/

Vaihtoehtoisia ravintoloita