Avautuu 09:00

Cafe & Salad Bar Sanna's

lounaskahvila
Arvosana 3.1 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lohi-caesarsalaatti päivälliseksi. Salaatissa vain muutamia raaka-aineita, paljon vihersalaattia suhteessa muuhun ja kastiketta jopa liian runsaasti. Kastike oli kuitenkin hyvää. Pelkistetty salaatti on myös ihan hyvä ja minunkin makuuni, kunhan olisi sitä ruokaisaa osuutta riittävästi; oikeastaan ainoa todellinen miinus oli se, että lohta ei ollut tarpeeksi, nyt jäi nälkä.

Tila oikein mukava, kaunis ja tunnelmallinen. Palvelu oli ystävällistä, kuten on aina ollut. Tämänpäiväiseltä myyjältä kuului löytyvän erinomainen ruotsinkielentaito, sillä niin sujuvasti palveli jälkeeni tullutta ruotsalaisherraa :)

Mukava paikka piipahtaa, ja syödä pientä ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 12.07.2015
Arvosana: 0

Olen käynyt useamman kerran salaatilla,mutta lämmin kylmäsavuleipä on aivan uskomattoman hyvä. En ole koskaan jäänyt miettimään mitään muuta annosta missään ravintolassa Suomessa,enkä ulkomailla, niin paljon kuin tätä.Nykyään teen ulkopaikkakuntalaisena tikusta asiaa,että pääsen Tampereelle ja syömään tuon leivän. Ensimmäisen kerran jälkeen luulin,että olin vain niin nälkäinen,että se jäi mieleen,.Mutta toisella kerrallakin se maistui tasan yhtä hyvältä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.01.2015
Arvosana: -1

Poikkesimme ensikertalaisina lounaalla Sanna's Salad Barissa. Paikka oli viihtyisä sisustukseltaan ja väkeä oli paljon. Lounassalaatti ei kuitenkaan vastannut odotuksiamme. Valitsimme salaatteihimme omat täytteet. Kysyin myyjältä lämmittävätkö he vuohenjuuston salaattiin, hetken pohdinnan jälkeen totesivat että voivat lämmittää mikrossa jos haluan... Jätin väliin! Salaatit olivat hintaansa nähden melko pieniä, eikä makumaailmakaan ollut mitenkään erikoinen.
Meitä ihmetytti myös takatilassa olevat valtavat maalaukset jotka toivat mieleen kuvauksen helvetistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.12.2014
Arvosana: 1

Kävin testaamassa salaatin, jäi hieman pliisuksi hinta-laatu-suhteeltaan. Kivan viihtyisä paikka, mutta taidan jatkossa syödä lounassalaattini muualla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 11.12.2014
Arvosana: -1

Oma suosikkipaikkani lounastaa! Jo useamman vuoden ajan olen kerta toisensa jälkeen saanut nauttia paikan raikkaista ja laadukkaista raaka-aineista valmistetuista salaateista. Tykkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.11.2014
Arvosana: -1

Salaattilounas oli pettymys. Raaka-aineet eivät olleet täysin tuoreita, vaan hieman nahistuneet. Salaatinkastiketta kaadettiin liikaa, joten annos lillui nesteessä. Hinta liian kova tällaisesta salaatista. En voi suositella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.11.2014
Arvosana: -1

Söin neljän valinnan salaatin ja oli kyllä pettymys. Täytettä oli niukasti esim kanaa kaksi pientä siivua. Lisäksi annos oli pieni, lautaselta tilan vei lähinnä ylisuuriksi jätetyt salaatin palat. Lisäksi kana oli mautonta, eikä vuohenjuustoa saanut kunnolla paistettuna (vain mikrossa käytetty). Leivän viipale oli tosi niukka.Hinta ei tosiaan kohdannut laatua:(

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.05.2014
Arvosana: 0

Täytteissä paljon valinnanvaraa, mukava palvelu ja kodikas paikka. Kantapaikka ehdottomasti! Sijainti vain hieman sivussa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.12.2013
Arvosana: 0

Viihtyisästi sisustettu paikka ja hyvä taustamusiikki loivat heti aluksi positiivisen kuvan kahvilasta. Salaattiannos oli maukas ja täyttävä ja lisuke- ja kastikevalikoima oli runsas. Voisin käydä uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2013
Arvosana: -1

Erittäin maukas ja täyttävä salaattiannos

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.07.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Laukontori 10, 33200 Tampere - Reitti
0400 906255
http://www.cafesannas.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita