Avautuu 11:00

Rax Buffet Hämeenkatu Tampere

pizzabuffet
Arvosana 1.4 / 5

Rax Buffetissa syöt ja juot niin kuin haluat ja niin paljon kuin haluat! Buffetpöydästä löydät herkulliset pizzat, salaatit, lasagnen, wingsit, lihapullat ja muut lämpimät herkut. Buffetin kera nautit virvokkeet ja kahvit. Jälkiruoaksi tarjoilemme vaniljajätskiä kastikkeilla hintaan 2,00 €. Buffet aikuiset 9,95 €, Buffet lapset alle 7 v. 3,95 €, Buffet lapset alle 12 v. 6,95 €.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (21)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aivan kammottavaa ruokaa buffassa (rasvaista ja pahanmakuista), käyntipvä pe 16. 10 klo 12 maissa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 17.10.2015
Arvosana: -4

10€ siitä hyvästä, että saa syödä rasvassa lilluvaa jauhopullaa on kyllä aivan älytön hinta. Vuosi vuodelta lisäksi vielä buffetin vaihtoehdot vähenevät, samaan aikaan kun hinta nousee.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 12.06.2015
Arvosana: 0

kuka oikeesti vaivautuu arvostelemaan näitä raxeja,mäkkäreitä,hesei ja subei kaikissa on

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 1€ Lisätty: 13.01.2014
Arvosana: -6

Rax on samaa mättöä ja nopeeta mahan täyttöä. Lasten kanssa helppo, tosin edes lapseni eivät pitäneet ruoasta. Lasagne on hirittävää möhnää. Pitsat uppoo, mutta maistuvat kaikki lähes samalta. Siivet vähän limasen löllöjä. Pitsa on siitä anteeksiantava ruokalaji, että vaikka se olisi kuinka huonoa, sitä voi sitli syödä.

Ympäristö on ketjuruokala, helppo puhtaanapito (ei aina silti siisti, lattiat täynnä ruoanpaloja). Lasten leikkipaikka hyvä idea.

Hinta-laatu on ok, sillä saa syödä niin paljon, että räjähtää. Palvelu vaihtelee, tai oikeastaan rahastuspalvelu, muuten olet omillasi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 13.01.2014
Arvosana: 0

Yllättävän hyvä lounasbuffa. Olimme ensimmäisten joukossa paikalla, ehkä se vaikutti tarjonnan tuoreuteen? Kaikkea oli tarjolla runsaasti ja etenkin salaatti (romainea, vau!) oli tosi tuoretta. Kassahenkilö oli hymyilevä ja peruskohtelias, ympäristö siisti. Itse ruoka oli sitä samaa kuin aina ennenkin (= rasvaista pitsaa ja eineksiä), mutta joukossa oli myös ihanalta tuoksunut, tomaattinen keitto.

En tiedä, miten Raxin kahvikone tekee kaakaon, mutta se on paras mitä olen juonut. Tälläkin kertaa meni 3 kupillista.

Ps. Se, mikä paikassa yllätti, oli ruokailijoiden ikäjakauma: nuorina aikuisina olimme (muutamaa tenavaa lukuunottamatta) nuorimmasta päästä, paikka suorastaan kuhisi eläkeläispariskuntia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.04.2013
Arvosana: 1

Viime kerralla pehmiksen sijaan jäätelöä, josta miinusta. Itse en rahojani tällaisiin paikkoihin kärrää, mutta usein on tullut käytyä esimerkiksi isovanhempien kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 20.04.2013
Arvosana: 0

Ihan ok, pizza ja nakit maistuu aina. Ei mitään gourmet-ruokaa mutta mieluummin tänne ku Heselle/Mäkkäriin!

Joskus pizzoja joutuu odottelemaan ja paikat "siistittty" vähän huolettomasti. Mut pikaruoka-mestana ok

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.01.2013
Arvosana: 0

Aika surkeaa Rax. Varmaan silti kaikissa Raxeissa ympäri Suomen samaa. Joka kerta kun olen mennyt syömään, olen ollut kuvitelmissa, että nyt mennään herkuttelemaan. Ja joka kerta kun olen kävellyt paikasta ulos, olen ollut aika pettynyt.

Niin teollista ruokaa, kuin olla voi, etenkin nää lihapullat ja nakit. Niitä niin kuin syö, mutta silti tuntuu, kuin ei söisi mitään oikeasti. Jauhostako se johtuu, vai mistä, että mainitsemani tuotteet ovat sellaista paskaa? Lihapullassa lihaprosentti viisi?

Lasagne sentään ansaitsee kiitoksen, ihan kohtuu hyvän makuista. Kuten myös salaattipöytä joka on monipuolinen ja hyvä laatuinen. Pizzoissa suurin osa taikinaa monesti.

Ympäristö on melko epäviihtyisä. Vähän niinku olis jossain laitosruokalassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.11.2012
Arvosana: 1

Monesti täällä on tullut käytyä, tänään viimeksi, ja nyt tätä kommenttia kirjoittaessa mietinkin että miksi... Pizzat ovat aika onnettoman makuisia (tai lähinnä maistuvat kaikki samalle eli rasvaisuudelle) ja salaattipuolessa on toivomisen varaa. No, ainakin saa syödä niin paljon kuin jaksaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.05.2012
Arvosana: 1

Pizza buffetissa aikaa tappamassa. Hinta laatu suhde kohdallaan jos ajattelee että alle kympillä saa syödä niin paljon kuin jaksaa. Kunpa ruoka vain olisi parempaa. Pizzoissa ei täytteitä juuri ollenkaan eli suurin osa mitä tule syötyä on taikinaa. Pizzat myös todella löysiä, taikinaisia. Tilannetta pikkaisen parantaa laaja valikoima salaattipuolta, sekä wingsit ym. Juomaa saa myös litkiä mielin määrin.
Maha tuli täyteen mutta tuskinpa tulee ihan heti uudestaan käytyä.
Paikka tuntuu olevan nuorison ja lapsiperheiden suosiossa. Uskon että juuri tälle kohde ryhmälle paikka onkin omiaan, muut kiertäköön kaukaa :)
Palvelu oli ystävällistä ja ravintola melko siisti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 01.04.2012
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Hämeenkatu 5, 33100 Tampere - Reitti
03-2731553
http://www.rax.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita