Keittiö auki

Kebab-pizzeria Hebun

kebab pizza
Arvosana 3.3 / 5

Amuri kebab-pizzeria "Hebun" sijaitsee Satakunnankadulla 38. Meiltä saat herkulliset pizzat, kebabit, salaatit, falafel, kanat ja Hot Wings annokset mukaan.

Tarjoamme maukkaita ruokiamme. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan paikanpäälle maukkaita ruokkiamme!

Annokset myös mahdolista tilata valmiiksi numerosta 03-2238886


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hain mukaan Kurdiano-pizza, jossa täytteinä olivat munakoiso, kesäkurpitsa ja sipuli. Otin lisätäytteeksi aurajuuston. Ravintola tuntui ahtaalta ja epäviihtyisältä, mutta kotona pizzaelämys oli mainio. En ymmärrä kuinka voi munakoiso maistua niin mahtavalta. Todella hyvä pizza oli ja myös mieheni tykkäsi Vegetariana-pizzastaan. Suosittelen lämpimästi ja menen uudestaan, kun liikun tuolla suunnalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 11.09.2015
Arvosana: 0

Kävin iltasella ystäväni kanssa hakemassa pizzan mukaan. Otimme fantasian (tomaatti, oliivi, feta, kesäkurpitsa), kassamyyjä ei aivan meinannut saada selvää mitä tahdomme mutta ihan oikein pizza kuitenkin tehtiin. Pizza oli hyvänäköinen ja perusmaukas (ok pohja, mitäänsanomaton tomaattikastike). Ei mitään tajunnanräjäyttävää, mutta kelvollista. Plussaa on pakko antaa siitä että listalta löytyy useampi kuin yksi kasvispizza vaihtoehto ja täytteeksi saa kesäkurpitsaa, munakoisoa ja okraakin jotka eivät ole mielestäni kovin yleisiä missään pizzeriassa. Salaatti kuului pizzaan, mutta salaattipöydän vaihtoehdot oli kehnot. Ravintola oli vähän vanhan ja nuhjuisen oloinen, muttei se likaiselta näyttänyt. Ystäväni piti pizzasta myös ja valitteli salaattipöydän kehnoutta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 27.02.2014
Arvosana: 0

Perushyvä pizzeria. Palvelu on hyvää, tila on aika ahdas joten kannattaa mieluiten ottaa mukaan. Hinnat ovat kohtuuedulliset, joten oikein mainio lähipitseria kyseessä. Falafeleja ja tortillojakin löytyy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.07.2013
Arvosana: 0

Rullakebab oli riittävän iso, maku hiukan pliisu, parempiakin olen syönyt ihan Tampereellakin. Jotenkin jäi kaipaamaan jonkinlaista potkua makuun taisinpa loppupuolella lisätä jo tabascoakin..Palvelu nopeaa ovesta sisään ja kebab syötynä ulos 20 min. En mene luultavasti toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 07.02.2013
Arvosana: 0

Maukas ja mehukas pizza. Lounasaikaan paikka lienee aika ahdas. Nyt oli väljää ja ruoan sai nopeasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 04.02.2013
Arvosana: -1

Oli aluksi erinomainen hinta-laatu suhteeltaan, mutta viimeaikoina laatu mennyt alas kuin lehmänhäntä. Puhelimella tilatessani luuri lyötiin kmorvaan ennenkuin ehdin tehdä tilausta loppuun. Lähes sääntö kuin poikkeus on myös se, kun pyytää leikkaamaan pizzan sliceihin tai pyytää oreganoa ym. lisukkeita, niin ne tuppaavat "unohtumaan" järjestelmällisen usein. Harmi, että lähipizzerian laatu on mennyt alas, samalla kun hinnat ovat nousseet. Ei hyvä!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.01.2013
Arvosana: 0

Olen syönyt yhtä hyvän rullakebabin vain Berliinissä. Mainio peruskebula nopealla palvelulla. Itse pidän listan kalleimmista pitsoistakin, mutta vaimo ei tykkää pitsoistaan yhtään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 08.10.2012
Arvosana: 0

Kebab Special. Kebab ranskalaisilla ja leivällä oli siis pitakebab ranskalaisilla. Ranskalaiset olivat todella hyviä ja rapeita. Kebab oli kohtalaisen hyvää. Paikka järkyttävän ahdasta ja annokset tulivat hitaasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.08.2012
Arvosana: 0

Pizza oli maukas mutta äärettömän nihkeätäytteinen. En ole muistaakseni missään saanut pizzaan näin nihkeästi täytettä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 19.07.2012
Arvosana: 0

Paikkaa oli kehuttu paljon ja päätin testata. Ei kyllä vakuuttanut ollenkaan. Suolaista huttua. Ei kiitos uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 23.10.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Satakunnankatu 38, 33210 Tampere - Reitti
03 2238886
http://www.hebun.fi/amuri.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita