Ei tietoa

Pella's cafe

citykahvila
Arvosana 4.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kalabuffet sunnuntaina. Erittäin keskeinen sijainti, sisustus neutraali, terassiresurssiakin löytyy. Tarjolla täytettyjä sämpylöitä, piirakoita (joita tilatessaan saa oheen lisukesalaatin, jee) ja leivonnaisia. Normaalisti myös brunssi mutta juhannuksen jälkeisenä sunnuntaina tämän korvasi kalabuffet.

Noutopöydässä ainekset kohtalaiseen salaattiin, useita eri laatuja silliä/sillijohdannaisia ja kahta erityyppistä lohta. Myös oikein hyväksi osoittautunutta avokado/pähkinä/pinaattisalaattia oli nautittavissa. Tilliperunat eri pisteessä, samoin leivät, joita oli tarjolla useaan eri makuun.
Laatu kaloissa korkea ja kautta linjan parempi kuin heikohko esillepano antoi ymmärtää - hyvä! Tee/kahvi kuului hintaan.

Palvelu henkilöstä riippuen joko poissaolevaa tai ystävällistä. Asiallinen vanhan koulun kalasetti, toiminee varttuneemmallekin väestönosalle. Esillepanoa voisi kehittää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 11.07.2016
Arvosana: 0

Ensimmäinen käynti Pella´sissa oli pettymys. Paikka oli hieman keskeneräisen oloinen, ja hintataso tuntui kovin kalliilta. Muistelen, että tuotteet eivät olleet vitriineissä, ja niissä oli inhottava kelmu päällä. Nyt syksyllä testasin kahvilan uudelleen, ja tämähän oli kuin eri paikka - hyvässä mielessä.

Hintatasoa on viilattu kohdilleen, vaikka esim. salaatit ovat edelleen suht kalliita. Vuohenjuustosalaattini oli kuitenkin erinomainen ja kahvilan oma, uunituore saaristolaisleipä jumalaista. Brunssin hinta-laatusuhde oli hyvä. Karjalanpiirakat eivät olleet pakettikamaa, vaan ihan oikeita, liperiläisiä piirakoita. Myös kuuluisat Sorsapuiston silakat tuli maistettua, ja hyviähän ne ovat, vaikka kastike onkin aika raskas.

Pella´s on mielestäni petrannut kaikin puolin. Sali on viihtyisä, tuotteet lähileipomoiden leivonnaisia, ja valikoimassa on myös gluteenittomia herkkuja. Peukku tälle! Myös lapsiperhettä palveltiin todella kauniisti. Lapsemme sai syödä ilmaisen pienen brunssiannoksen, vaikka me aikuiset otimmekin uuniperunan ja salaatin, emme brunssia.

Koko arvostelu kuvineen blogissani:

http://www.savusuolaa.fi/ravintola_arvostelut/arvostelu-kuuluisilla-sorsapuiston-silakoilla-pellas-cafessa/

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 04.11.2015
Arvosana: 1

Ruoka hyvää, tuoretta, leivonnaiset erinomaisia,
kahvit erittäin hyviä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 26.09.2015
Arvosana: -1

Aivan ihanat tuotteet ja kahvi hyvää. Kahvila on myös kauniisti sisustettu. Asiakaspalvelu melko töykeää ja ensikertalaisena tuli hieman hölmö olo kun en tiennyt mistä mitäkin löytyy, varsinkin kun asiakaspalvelija pyörittelee silmiään tietämättömyydelleni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 10.06.2015
Arvosana: -1

Tapahtui helmikuusa: ensikäynti hiljattain avatussa kahvilassa ei ollut ihan sitä mitä odotimme. Kahvilassa oli ilta-aikaan vain muutamassa pöydässä asiakkaita, mutta akustiikkalevyjen puuttuessa puheensorina oli todella kova. Musiikkia ei ollut, mikä oli toisaalta hyvä volyymitason vuoksi, mutta toisaalta ihmisten keskustelut kuuluivat kovin selväsit muihin pöytiin. Tila on avara ja siisti. Tarjonta vaikutti monipuoliselta.

Menimme tilaamaan, valitsimme taululta juomat ja tiskistä syötävää. Sitruunatee oli loppu, vaikka kahvila oli ollut auki vain muutaman viikon. No sellaista sattuu, otimme toista teelaatua. Tee tarjoiltiin somasta pikku kannusta. Karjalanpiirakat olivat käsintehtyjä ja herkullisia. Kun pyysimme saada munavoita, siitä kun oli tiskissä jäljellä vain hintalappu, saimme kehoituksen katsoa uudestaan. Kun varmistimme itse, että todella siellä ei munavoita ole, tarjoilija ryhtyi sitä tekemään. Pyysimme että ciabattat lämmitetään, ja näin tehtiin, mutta niitä ei tuotu pöytään, vaan ne piti itse tiskiltä hakea, sitten kun toiselta puolelta kahvilaa huomasimme, että siellä ne odottavat tiskillä. Jonoa ei ollut, vaan tarjoilijat rupattelivat keskenään, joten olisi ollut mukava, että ruoka olisi tuotu pöytään. Tilaamani Chai latte laskutettiin kyllä, mutta valmistaminen unohtui kokonaan. Kun kävin kysymässä sitä, jälleen iloisesti keskenään rupattelevilta tarjoilijatytöiltä, luvattiin se tehdä, mutta minkäänlaista pahoittelua ei tullut. Lisäksi saniteettitiloista oli paperi loppu.

Konsepti on varmasti ihan tavanomaisen toimiva, mutta henkilökunta saisi hoitaa pestinsä napakammin ja keskittyä olennaiseen, niin tällaisia hassuja pikku mokia ei sattuisi niin paljon. Liikepaikka on sijainniltaan sellainen, että pettyneen asiakkaan on helppo valita jokin toinen paikka. Myös kassan sijainti on vähän huono, kun asikkaita ei voi tervehtiä heti ovella - silloin on liian helppo kääntyä pois kun tervetulotoivotuksen saa (jos saa) vasta sen jälkeen kun on tiskiltä valinnut mitä haluaa syödä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 23.03.2015
Arvosana: 2

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Hämeenkatu 14, 33100 Tampere - Reitti
050 3443116
http://www.pellas.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita