Ei tietoa

Kiinanmuuri ravintola

kiinalaista. kiinalainen
Arvosana 4.7 / 5

Arvostelut (3)

Ravintola löytyi ikään kuin sattumalta etsiessäni jotain hyvää ravintolaa Kupittaan läheltä. Paikka näytti siistiltä ja viihtyisältä joten päätin mennä syömään.
Ravintola oli käytännössä tyhjillään kun tulin sisään (lauantai-iltapäivänä). Paikalla oli omistaja ja joku lapsi loikoili penkillä, ilmeisesti omistajan poika. Pöydässä oli ruokalista joten katsoin sitä, otin mukaani tiskille ja tein tilauksen.
Tilasin härkää kung po -tyyliin, joka oli listalla merkitty keskituliseksi. Olisi myös ollut mala-tyyliin joka olisi ollut tosi tulista mutta päätin jättää sen väliin. Melkein heti sain ilmaisen alkupalan, kaksi kevätkäärylettä salaattipedillä. Kevätkääryleet olivat maittavia mutta salaatti vähän tavanomaisen makuista.
Pääruoka tuli yllättävän nopeasti, kesken alkupalojen. Ehkä se johtui siitä että olin ainoa asiakas siihen aikaan. Kiinalaiseen tyyliin se tuli ikään kuin rakennussarjana, riisi ja itse ruoka-aines erikseen. Ne oli helppo kasata lautaselle.
Ruoka maistui siltä miltä kiinalaisen ruoan kuuluukin. Sopivan mehukasta ja mausteista lihaa, kunnolla keitettyä riisiä. Kaikin puolin mukava kokemus.
Suosittelen tätä ravintolaa kiinalaisen ruoan ystäville Turussa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 03.03.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kaupungin paras kana kung po -ateria! !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 09.04.2016
Arvosana: -1

Todella hyvää

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.04.2016
Arvosana: -3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vähä-Hämeenkatu 1, 20500 Turku - Reitti
022502888

Vaihtoehtoisia ravintoloita