Helmiina

17 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pinella kansainvälistä ruokaa

Loistava lauantai-brunssi! Hyvä valikoima laadukkaita vaihtoehtoja ja ihana, rauhallinen tunnelma. Otamme tavaksi!

Lisäplussaa ja vuolasta kiitosta pöytävarausmahdollisuudesta!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 17€ Lisätty: 03.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravinteli Huber biffiravinteli

Petyimme. Alun maa-artisokkakeitto ihan jeess. Pääruokana oma turska-neliö lähinnä nauratti ja paljon hehkutetut ranskalaiset olivat lötköjä, hypersuolaisia ja ihan tylsiä. Papumuhennos ihan jees, tomaattilisuke aivan turha. Muu pöytäseurue pullatteli erinäisiä paloja lihoistaan takaisin lautaselle lievästi närkästellen.
Ja se, etten muista, mitä söin jälkiruoaksi muutama viikko sitten, kertoo varmasti sen, ettei kummoista ollut.
Harmin paikka! Tila on upea, joskin jo mainitun savuinen. Ehdottomasti haluan tuossa miljöössä ruokailla toistekin, joten toivoisin lisää sävyjä ja alun hoipetelun inspiroivan tiukkaan kehitystyöhön.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 03.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola blanko ravintola/kahvila/baari

Paljon mainetta saanut brunssi alkoi tympeästi, mutta mieli kyllä koheni loppua kohden. Jonotusta sisään, kassalle, ruokalajien ääreen...Kamala hässäkkä. Jotenkin tätä pitäisi kehittää, älytön tilanne.
Tosi kivoja vaihtoehtoja jonotuksen jälkeen lautaselle löytyi, erityismainonta ravunpyrstyöistä ja jälkkäri, ceasarsalaatista ja jälkkäripöydän ihanista kakkusista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 03.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola New York amerikkalaista

VAin äärimmäiseen nälkähätään! Aloittaessaan v. 2006 oli aivan toista maata! Ei ketjumainen, vaan Ceasar-salaatti, hamppurilaiset ja tonnikalapihvi olivat loistavia. Nyt hampurilaiset ovat täytteinen sotkuisia, kamalia leivitettyjä kanapihvejä entisen kananrinnan sijaan ja persoonattomia kastikkeita. Heidän Ceasar-kastikeensa oli vuosia sitten todella hyvää, mutta nyt kastiketta ei ollut nimeksi, ei myöskään itse salaattia! Lista on todellinen fuusio, sekasotkuisia makuja ja silti niin persoonattomia! Haluaisin sen alkuperäisen takaisin, mutta kaippa toiveajattelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 26.03.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Ravintola Piemonte italialaista

Tampereen ainoa todellinen italialainen. Risotto on aina juuri sitä oikeaa, viinilista on vertaansa vailla ja jälkiruoka takaa aina onnellisen lopun. Palvelussa olisi välillä toivomisen varaa, mutta joka tapauksessa tänne menemme aina uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 27.03.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Maruseki japanilaista, sushi

Sushifanaatikkona ollut ykköspaikkani todella pitkään. Hakkasi vielä vuosi sitten vierailemani sushipaikat Hgissä, Lontoossa sekä Tukholmassa, mutta viime aikoina olen ollut todella pettynyt. Varsinkin lounasaikaan ei ole maistunut ja kala ollut useamman kerran kummallista, ei niin hyvän oloista. Tonnikala oli nigirin päältä jätettävä kokonaan syömättä. Lounasaikaan olisi kiva saada sashimia, mutta olen kuullut erinäisiä, kummallisia selityksiä sen puuttumisesta listalta.

Viimeiset 3 kertaa olen ollut pettynyt sushin laatuun, enkä enää lounasaikaan aio mennä. Annan kuitenkin ehdottomasti vielä ilta-aikaan mahdollisuuden.

Lsitan moderneista susheista plussaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 27.03.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Nanda Devi intialaista

Käymme usein viikonloppuisin buffeessa. 16€ kattauksessa on useita kastikkeita, hyvää naania sekä aivan mainiota raithaa. Kanakastikkeissa laadukasta kanaa, kasviscurryssä ihan pilkottuja kasviksia ( aiemmin nähty mm. pakastimesta kruunukasviksia) sekä hyvää linssikastiketta . Kelpo intialaista, aina samat valikoimat buffeessa, mutta joka kerta eri vahvuista maustamista. Emme ole vielä yhtään kyllästynnet, vaikka olemme käyneet 1-2 kertaa kuussa jo yli vuoden.

Palvelu ei ole kummoista ja omistajapari suorastaan pelottavan tyly. Mutta eipä tuo haittaa, kun ovelta jo huikkaa ottavansa buffet-vaihtoehdon, niin eipä palveluun tarvitse tämän jälkeen enää törmätä. Hyvä ruoka korvaa tämän normaalisti inhoamani ynseän palvelun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 27.03.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Rosso Koskipuisto italialainen

Kaupungin parhaalla paikalla tällainen pohjanoteerauspaikka, mikä sääli! Kesällä on pakko mennä juomaan lasillinen jotain hyvää vain päästäkseen näin ihanaan maisemaan, mutta syömisen olen jo päättänyt jättää muille.
Tuon lasillisen saaminenkin on monen mutkan takana kiireiseen aikaan, sillä paikka vilisee ammattitaidottomia tarjoilijoita.

Ainoa positiivinen muistikuvani liittyy salaattipöydän basilikamarinoituun sipuliin, joka oli tosi hyvää. Viimeksi kun olen ruokaillut, olen tilannut pannupizzan, joka saa kehuja tuoreesta rucolasta. Kaikenlaista on tullut aiemmin syötyä ihan sen vuoksi, että paikka on lapsiperhetuttavieni suosiossa leikkipaikkansa vuoksi. En muista koskaan saaneeni mitään hyvää ja palvelukin on ollut hidasta ja jopa tahditonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 27.03.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Neljä Vuodenaikaa suomalaista/ranskalaista

Aina vaan yksi suosikeista! Aina olen ollut tyytyväinen laadukkaaseen ruokaan. Viimeisimpänä kokemuksena muikut ja muusi. Annos, joka ei ole sieltä kevyimmästä päästä, mutta päällimmäiseksi mauksi jäi ihanan kermainen muusi sekä mainiot muikut, eikä ällö rasvainen jälkimaku, kuten vastaavasta annoksesta usein. Voi-ruohosipulikastike hyvä ja konstailematon, todella puhtaita makuja.
Miinuksena aukioloajat sekä paikan täpötäyteisyys, jolloin lounasta pitää hakea muualta. Alun salaatti on myös niin koominen, että pärjäisin ilman sitä ja huonoa sitkeää patonkia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 27.03.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Bella Roma, Tampere italialaista

Pettymys joka kerta! Italialainen tämä paikka on vain unelmissaan, ainoastaan antipasti-pöydän vuoksi voin antaa plussan. Pasta ja pizzat ovat todella yhtä kaukana italialaisesta kuin Tampere on Roomasta. Joka kerta olen saanut jostakin valittaa, mutta olosuhteiden pakosta (suuremmalla porukalla ruokailun vuoksi) olen joutunut kynnyksen ylittämään. Viimeinen pisara oli piimältä maistuva panna cotta, jonka jälkeen olen ko. paikassa nauttinut vain viiniä muiden ruokaillessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 27.03.2011
Arvosana: 3


Kuvat


Seuraajat