Pouta

19 arvostelua

Ansiomitalit

Arvostelut (19)

Ravintola: Coco grill venezuelalainen ravintola

Erinomainen kokemus. Vanhentuneesta nettisivusta huolimatta tuli lähdettyä Vallillaan kokemaan venezuelalaisen keittiön ihmeitä. Olen käynyt Venezuelassa ja sanoisin, että Coco Grillin ruoan taso on jopa parempi kuin siellä (tämä saattaa herättää vastaväitteitä, mutta näin sen koin).

Parilla Mixta, jossa mukana chorizo, lampaanfile ja kana. Tomaattiperunat, pieni salaatinpoikanen ja erillinen kastike mukana. Annos ei ollut pienimmästä päästä, vaan ähkyä vastaan sai lopussa melkein taistella.

Chorizo ja lammas olivat kerrassaan erinomaisia ja mainio kastike säesti upeasti. Tomaattiperunat toimivat hyvin pienenä lisukkeena. Ainoastaan kana oli hieman tylsän makuista, mutta kastikkeen kanssa sekin nousi arvoonsa.

Ravintolan pienistä tiloista ei mitään valitettavaa, hyvin siellä viihtyi ja tunnelma oli ravintolamainen, eikä mikään rasvaisen pikaruokamainen, mitä ehkä ennalta odotin. Palvelu oli ystävällistä ja mukavaa.

Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 26.02.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Goodwin the Steak House pihviravintola

On se pihvi vaan aina hyvä. Monta kertaa on tullut Goodwinissa käytyä, eikä kertaakaan ole tarvinnut pettyä filet mignon on aina varma valinta. Hyvin kypsennetty, hyvälaatuinen pihvi ja riittävät lisukkeet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 24.01.2017
Arvosana: 3

Ravintola: Pizza MIX

Kerrankin aitoa italialaista pizzaa Suomessa. Niinkuin kaikki kommentit kertovat, tämä paikka todellakin tarjoaa autenttista pizzaa. Huippuhyvät raaka-aineet Italiasta ja paikan pitäjä myös sieltä. Ja hinnat aivan järkyttävän alhaiset, mistä vielä erityiskiitos. Suomen paras pizzapaikka?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 01.12.2015
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Vapiano italialaista

Yllättävän hyviä pizzoja. Ulkomalta Vapiano on tullut tutuksi ja suomalaisille vieraaseen konseptiin on tullut totuttua. Pastan tilaamista en ole kokeillut, mutta pizzan saaminen on todella vaivatonta. Neljällä käyntikerralla vain kerran on joutunut jonottamaan pizzatiskille.

Itse pizzat ovatkin sitten oikeastaan suorastaan mainioita. Pohja on suomalaisilla standardeilla erinomainen ja täytteet toimivat, mitä nyt ehkä ovat hieman suolaisenpuoleisia. Pizzatiskin hemmot ovat aina olleet ystävällisiä ja nopeita, palvelusta ei mitään valittamista, joskaan kaikkia henkilökunnan jäseniä ei aina tunnu kiinnostavan.

Erityiskiitos pitää kuitenkin antaa baaristiskin takana usein olevalle aasialaistaustaiselle herrasmiehelle. Aina erinomaista palvelua!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.02.2014
Arvosana: 12

Ravintola: Ravintola Hong Kong kiinalaista

Paikka ylitti odotukseni. Olen vähän ollut varovainen Hong Kongin suhteen, sillä jostain syystä mielikuvani ravintolasta on ollut melko negatiivinen. Menin kuitenkin tällä kertaa sisälle asti, koska olin varsin nälissäni. Ja voin sanoa, että kannatti.

Paistettu kana sitruunakastikkeessa oli todella hyvänmakuista, eikä lainkaan sitä geneeristä kiinalaismössöä mitä odotin. Menen toistekin, mutta tällä kertaa huomattavasti kovemmin odotuksin kuin tällä kertaa. Toivottavasti lunastavat nekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 04.09.2014
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Lusikka eurooppalainen bistro

Pieni paikka rennoilla tarjoilijoilla, mutta jotenkin odotin vieläkin enemmän. Ruoka oli mallia "ihan kiva", mutta mitään suurempia elämyksiä ei lopulta jäänyt mieleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 15.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: sushi wa.gocoro japanilaista, sushia

Aivan ylivoimainen sushi-ravintola. Japanilaispariskunta todellakin tietää mitä tekee. Sushit ovat joka kerta olleet herkullisia. En voi edes ajatella käyväni jossain muualla hakemassa keskinkertaista kalaruokaa, kun tiedän tämän paikan olemassaolosta.

Arvostelut täällä eivät todellakaan ole tuulesta temmattuja, vaan paikka on todellakin niin hyvä. Jos ette usko, käykää kokeilemassa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 30.06.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Döner Harju kebab

Tietyt elementit eivät toimi. Lounaalla tilasin kanarullan. Edessä taisi olla yksi henkilö jonottamassa, joten sinällään ei voi valittaa ruuhkasta, vaikka paikka aika täynnä muutoin olikin.

Lounaan hinta 9,5€ rullasta, sis. alkukeiton ja kahvin oli mielestäni ihan ok. Suomessa on turha toivoakaan mitään Saksan hintoja.

Ruoka myös tuli nopeasti, mutta itse rulla oli kuitenkin lopulta pettymys. Hummus ja punakaali jotenkin onnistuivat peittämään kaikki maut, mitä nyt välillä korianteria sattui puraisemaan. Kana oli mautonta ja piti oikein tarkistaa, että oliko se unohtunut kokonaan pois. Kyllä siellä joitain kanannäköisiä möykkyjä kuitenkin oli.

Jättäisin ehdottomasti hipsteri-hummuksen kokonaan pois, kuten ehkä myös korianterin ja tekisin dönerin oikeasti siihen Berliinin malliin, jossa laadukas liha on pääosassa ja kasvikset sekä hyvä kastike (sekä chili) tukevat sitä, eivätkä peitä alleen. Nykyiset ainekset ovat ennemminkin Lähi-Idän kuin döner-maailman juttuja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.02.2014
Arvosana: 3

Ravintola: Kuningatar Saba Queen Sheba etiopialaista

Etiopialaista ruokaa lienee hieman suomalaistettu? Ainakin maut olivat miedompi ja vähemmän dramaattisia kuin mitä olen tottunut. Osa ruoista oli ihan hyvää, osa taas vähemmän. Ruokaa oli aika vähän hintaan nähden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.06.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ristorante Pizzeria Villetta italialaista/pizza

Hyvät pizzat. Tuoreet ainekset. Rento tunnelma italiankielisine huutoineen keittiön puolelta. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 20.06.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat