Ulf

26 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (26)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Il Birrificio café & brewery

Viihtyisä ja rento brasserie-henkinen paikka. Makkara-annokset ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, ja myös oluita on tarjolla lukuisia. Henkilökunta on asiantuntevaa ja todella ystävällistä. Perjantai-iltana tunnelma oli vähintäänkin eloisa; muutaman pöydän vähentämällä tilasta saisi vähemmän ahtaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.10.2015
Arvosana: 2

Ravintola: Karl Fazer Café kahvisalonki

Monipuolinen, mässäilyyn houkuttava brunssi. Vaihtoehtoja noutopöydässä riittää puurosta ja mysleistä smoothieihin ja nakkeihin. Tuoreet hedelmät ja vastapaistetut leivät, haudutetut teet ja jälkiruokakakut (monikossa) - todellakin parinkympin arvoinen ateria, jolla pärjää pitkälle iltaan.

Tunnelma on viikonloppuisin äänekäs ja kaikuva, ei kotoisin mahdollinen; pöytävaraus on tarpeen jos haluaa varmistaa paikkansa. Palvelu on kuitenkin toimivaa, mukavan ei-holhoavaa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 20€ Lisätty: 18.08.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Döner Harju kebab

Seitan-pita maistui lihansyöjällekin. Miellyttävän tuoreita ja raikkaita makuja, minttua ja persiljaa. Leipä oli tosin turhan crispy ollakseen herkullisin mahdollinen.

Ilmapiiri oli arki-iltanakin levoton ja vähän ahdas, mutta sekaan mahtui ihme kyllä. Palvelu hymyjen kera piristi muuten hieman kolhoa fiilistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Krog Madame välimerellinen

Melkein fine-dining. Toisin sanoen herkullista ruokaa rajallisessa annoskoossa ja siistissä, viimeisen päälle sisustetussa ympäristössä. Aperitiivit ja jälkiruoat mahtuivat ongelmitta samaan mahaan. Tunnelma oli lauantai-iltanakin mukavan rauhallinen; tila on hyvin jaettu pariin huoneeseen ja looseihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 01.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Sushi Bar Rice Garden sushia

Vaisua sushia siistissä ympäristössä. Syö Helsinki -viikon tarjoussetti saapui pöytään aivan liian nopeasti ollakseen vasta kääritty, ja sen valitettavasti maistoi. Tosin hintaan nähden syötävää oli kiitettävästi.

Sisustus oli harkittu ja hallittu; palvelu ok, ei herättänyt tunteita kumpaankaan suuntaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Sushi 'N' Roll sushia, japanilaista

Maistuvaa sushia, sekä paikan päällä että take-awayna. Listalla monipuolista tarjontaa, myös valmissetit toimivat.

Asiakasmäärä heijastuu ratkaisevasti palvelun laatuun ja nopeuteen: arkipäivänä alkuillasta kokemus oli todella miellyttävä, sunnuntai-illasta päinvastainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Habibi Mediterranean Cuisine välimerellistä

Nopeaa mutta maukasta ruokaa, erinomaista falafelia. Peruslisukkeet (riisi, ranskalaiset, lohkoperunat) kuitenkin vain peruspikaruoan tasoa.

Kampin Habibi on siitä erikoinen paikka, että asiakas voi suhtautua siihen kuin pikaruokapaikkaan tai pidemmän kaavan ravintolaan. Itse olen nautiskellut kaikessa rauhassa ja tilannut pöydästä: tuolit ovat mukavat ja paikka rauhallinen.

Palvelu on (etenkin naisasiakkaita kohtaan) jopa vähän turhan ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Café Tin Tin Tango kahvisalonki

Maukas mutta pieni aamiainen. Hintaansa nähden (10 euron molemmin puolin) annokset sisälsivät vähän elementtejä, mutta kyseessähän onkin aamiainen eikä brunssi. Sämpylä ja muut ainekset olivat tuoreita ja maistuvia, mehussa tuorepuristettu raikkaus.

Tunnelma oli lauantaiaamupäivästä hieman ahdas ja meluisa, mutta mukaan mahtui (juuri ja juuri). Palvelu toimi yllättävän nopeasti, vaikka nälkäisiä asiakkaita riitti.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 10€ Lisätty: 18.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Dragon Spring pikakiinalaista

Jopa liian suomalaista kiinalaista. Tuliseksikin merkitty kastike oli kovin mietoa; miedoksi merkitty lähenteli mautonta. Liha tuntui kuitenkin laadukkaalta; ei missään nimessä sitkeää tai lössöistä.

Annokset olivat kokoonsa nähden edullisia ja saapuivat todella nopeasti (take-away). Palvelu oli ystävällisen tehokasta.

Ei kovin mieleenpainuva kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Viikinkiravintola Harald skandinaavista ruokaa

No jaa. Lohiannos oli maistuva muttei mitenkään erikoinen hintaansa nähden. Viikinkiteemaa on toteutettu hauskasti kalustuksessa ja astioissa; annosten nimet kuulostivat kuitenkin keksimällä keksityiltä. Palvelu oli reilua - ottaen huomioon, että menimme paikalle lauantaina ilman pöytävarausta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.03.2014
Arvosana: 2


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit