sipsku

13 arvostelua

Ystävällinen, nopea ja huomioonottava palvelu, hyvä ruoka (ja riittävän isot annokset!). Erityisesti hyvät kasvisruuat jäävät mieleen.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Zucchini kasvisravintola

Ihanat ruuat. Ainoa huono puoli paikassa on, että se on todella suosittu ja vain hyvällä tsägällä ja oikealla ajoituksella saa paikan. Vältän tulemasta tänne heti 11:n jälkeen. En ihmettele suosiota - todella hyvät ruuat, maistuvat "lihansyöjillekin" ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.02.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Pinto B'Staurant thai ruokaa

Aivan ihanaa ruokaa. Olimme kuuden hengen porukalla ja kaikki kehuivat ruokiaan. Tuoreita raaka-aineita, hyviä ja raikkaita makuja todellakin kohtuuhinnalla. Aivan ihanaa, tällaista olen odottanut. Maksuvaiheessa ravintolan omistaja (?) oli lähtenyt jonnekin asioille, joten maksamisen kanssa oli aluksi hieman hämminkiä. Lopuksi kuitenkin saimme maksettua ja kaikki olivat lopulta tyytyväisiä. Varasimme etukäteen pöydän ja se olikin ihan tarpeellista, paikka on pieni ja kun lähdimme pois, oli jonoa melkein ulos asti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 13.02.2015
Arvosana: 4

Ravintola: Good Life Coffee kahvibaari

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Ostin kahvia kotiin ja myyjä avuliaasti ja asiantuntevasti esitteli eri kahveja "maallikolle". Pointsit siitä. Olen joskus jossakin Helsingin hipsterikahvilassa saanut tympeää palvelua, kun en ole kahvien erikoisasiantuntija. Täällä on onneksi ihan eri meininki. Harmi, ettei paikka ole ihan omien kulkureittieni varrella, joten tänne täytyy erikseen lähteä. Toinen GLC-kuppila jonnekin muualle? :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.02.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Spaghetteria italialaista

Aika kermaista pastaa. Mikä ei sinänsä välttämättä ole huono juttu. Ei kuitenkaan ehkä ihan lempparia tullut syömästäni pasta-annoksesta (Al Limone con Camberetti), mutta kyllä se alas meni reippaasti. Lounaaksi siis ok.

Pakko kommentoida paikan vessoja, jotka olivat aivan karseassa kunnossa! Paperia/muuta sotkua pitkin poikin, vessapaperi oli loppunut ainakin kahdesta kopista. Yhdessä, jossa oli paperia, ei ollut valoja. Vessat eivät kuitenkaan ole vain tämän ravintolan omia, vaan yhteisesti kaiketi kiinteistössä käytössä. Jälkkäri-suodatinkahvi oli, no, mitä nyt tavalliselta suodatinkahvilta voi odottaa. Maksamista jouduttiin odottelemaan todella pitkään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Allotria

Mieleeni ovat jääneet hyvät ruuat hieman ylihinnoiteltuina. Ruuat eivät itsessään ole tuottaneet pettymyksiä, paitsi kerran seuralaiseni paistettu nieriä (hinta 25€), josta jäi nälkäiseksi. Maussa ei kylläkään ollut vikaa. Itse söin kasvisruokaa (jotain risottoa muistaakseni), joka oli todella hyvää. Lohikeitto on myös maukasta. Leivät ehkä hieman vaisuja ja tuoreimmat hetkensä nähneitä. Palvelu on vaihtelevaa, yleensä ihan kohtuullisen nopeaa ja ystävällistä. Miljöö on tyylikäs. Kerran ravintolassa oli kovaääninen miesporukka ryyppäämässä, mitä hieman ihmettelimme; lähistöllä on kuitenkin tämän alan osaavia ravitsemusliikkeitä melko kattavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2010
Arvosana: 3

Ravintola: Lemon Grass thaimaalaista

Kovaa hypetystä olin kuullut, ehkä siihen verrattuna hieman vaisu kokemus. Ruuat oli ihan hyvät, muttei mitenkään erityisen mieleenpainuvat. Tosi pieni paikka, joten oli hyvä mäihä että mahduttiin sisään. Lounaalla sain alkukeiton, jossa yllättäen olikin kanaa. Olen kerran käynyt lounaalla ja kerran illemmalla, ei ole kovaa paloa mennä heti uudestaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 16.11.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Bellevue venäläistä

Ensimmäinen kertani venäläisessä ravintolassa. Miljöö oli mukavan omalaatuinen, viihtyisä, palvelu huippuluokkaa. Söin alkuruuaksi Juliennesin (15,90€), joka oli todella maukasta, mutta ehkä hieman ylihinnoiteltu kokoonsa nähden. Seuralaiseni borsts-keitto oli todella maukasta (10€). Pääruuaksi söin kiovalaista kanaa (22,10€, ihan ok, mutta en ehkä toiste ottaisi, vaikka täyttävää olikin) ja seuralaiseni grillattua poronvasanpaistia (29,50€). Jälki"ruuaksi" otin armenialaisen suudelman (9,10€) ja seuralaiseni tervajäätelöä. Punaviini oli todella mehumaista. Ihan kohtuullisen positiivinen kokemus kuitenkin, erityisesti miljööltään ja palvelultaan, mutta teki lompakkoon sen verran suuren loven, että jäänee todennäköisesti yhden kerran kokemukseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 16.11.2010
Arvosana: 4

Ravintola: Kuurna suomalaista

Kovat odotukset oli paikkaa kohtaan. Mutta ehkä jotain jäi uupumaan. Vika oli varmaan siinä että odotin liikoja. Ihan symppis paikka, vaikka ulko-oven vieressä olikin kylmä. Ruuassa ei ollut vikaa, paitsi syömäni kasvisannos (jotain paistettua sientä) jätti hieman nälkäiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 28.01.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Dylan lounasta ja brunssia

Dylan yllätti minut negatiivisesti. Halusin käydä siellä, oli niin kovasti hypetetty. Paikka oli todella meluisa ja ruuhkainen sali, josta tuli lähinnä mieleen ala-asteen ruokala epäkäytännöllisine muovituoleineen (varmaan olivat jotain designia). Ei tullut kuuloonkaan, että olisi mahtunut sisään ilman pöytävarausta. Olimme sen toki tehneet, mutta silti meille ei ollut varattu pöytää ja tietysti paikka oli täynnä. Oli ilmeisesti varaus unohtunut jonnekin. Tarjoilijat siinä sitten hakivat meille ylimääräisen pöydän ja tuolit jostain ja survoivat ne muiden pöytien väliin todella ahtaaseen paikkaan. Jatkuvasti joku ohi kulkiessaan törmäsi tuoliini (koska kulkupaikka oli niin ahdas), ja huteraa tekoa oleva tuoli heilahti aina, mikä teki ruokailusta todella epämiellyttävää. Ruoassa ei sinänsä ollut valittamista. Ehkä hypetys/suosio on jo vähän laantunut (kävimme joskus talvella 2009-2010), ja uskaltaisi mennä uudestaankin, jos vaikka kokemus olisi positiivisempi.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 16.11.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Tuk Tuk thaimaalaista

Maukasta vihreää currya tofulla. Melko tulinen oli (2 palkoa), mikä ei tosin ainakaan minua haitannut. Sympaattisen pieni paikka. Hain take away -annoksen. Söin siitä vielä seuraavanakin iltana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 17.12.2010
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat