Stängd

African Pots

Betyg 4.2 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Vegan
Tillgänglig

Recensioner (23)

African Pots vie makumatkalle eri puolille Afrikkaa. Tarjolla vaihtoehtoja kasviksista lihoihin ja erilaisista kastikkeista ruokabanaaniin. Erittäin piristävää vaihtelua Helsingin lounaskartalle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 17.09.2017
Betyg: 1

-

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 06.09.2017
Betyg: 0

Mainiot maut, toki vaihtelua kaipaisi menuun kun useampaa otteeseen käynyt niin toistaa itseään. Iso plussa Chileistä joita tarjolla useampi. Tosin en suosittele ellei oikeasti tykkää chilistä. Caliente!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 26.06.2017
Betyg: 0

Aina maukasta, vähän erilaista lounasta. Tuoreet maut ja hyvä afromeininki!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 01.06.2017
Betyg: 0

Hyvää ja virkistävän makuista ruokaa tarjolla. Lauantaina buffet hintavampi kuin arkena. Alkukeitto maukasta. Tuoreet sämpylät plussaa. Noutopöydässä sopivasti vaihtoehtoja. Jälkiruuaksi kahdenlaista kakkua, Vegeversiot tarjolla. Tykkäsin kovasti. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.05.2016
Betyg: 1

Viikonlopun lounasbuffet sisälsi erinomaisia uusia makuelämyksiä. Olimme ensi kertaa syömässä afrikkalaista ruokaa ja yllätyimme positiivisesti. Paikka ei ole mikään tunnelmallinen, mutta sitä sen ei kai ole tarkoituskaan olla kun lupaavat afrikkalaista kotiruokaa.
Palvelu oli ystävällistä. Chilisoosi oli seuralaiseni mielestä yksi parhaista!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 17.04.2016
Betyg: 0

Maukasta Afrikkalaistyyppistä ruokaa hieman ruokalamaisessa ympäristössä. Ravintola on aika pelkistetty, mutta siisti ja toimiva. Palvelu on ollut aina positiivista.

Lounaalla on tarjolla vihersalaattia, kasviskeitto ja useita pääruokia buffetissa, sekä kahvi/tee pienellä jälkiruoalla.

Useamman käynnin perusteella alkukeitot ovat olleet maukkaita. Pääruoissa on paljon kasvisversioita, usein esillä: papuja, linssejä, ruokabanaania, lihalisäke, tomaattikastike sekä pinaattipaistosta.

Buffetin ruoat ovat maukkaita ja tuo sopivasti vaihtelua normaaliin lounastarjontaan.

Jälkiruokana tarjottu uppopaistettu "munkki" on maukas päätös kahvin/teen kanssa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 08.03.2016
Betyg: 0

Lauantai buffetin hinta normaalia korkeampi jolloin hinta/laatu-suhde kärsi melkoisesti. Omaan makuun lämpimät ruuat olivat melkoinen riman alitus. Tomaattikastike oli suoraan säilykepurkista ja kebabliha ehkä huonointa mitä olen maistanu(olen maistanut monia). Kurpitsakeitto ja jälkiruoka olivat taas erinomaisia. Makuasioita, mutta minulle ei uponnut kokonaisuudessaan tämä kokemus.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 07.02.2016
Betyg: 0

Hyvin kasvispitoinen valikoima lounasbuffetissa (vain yksi liha). Lisukkeena riisiä, leipää ja papukastiketta. Näiden lisäksi paria erilaista kastiketta. Maut hyvin mietoja, joskin ihan hyviä. Erikseen tarjolla olleella chilillä sai potkua lounaaseen. Ihan hyvää lounasta, mutta enemmän saisi olla tarjolla proteiinia. Tällä tarjonnalla lounashinta hieman yläkanttiin. Toisaalta makumaailma tarjoaa vähän jotain uutta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 12.01.2016
Betyg: 0

African Potsissa on tullut käytyä lounaalla silloin tällöin, tasavarmaa suoritusta ilman suurempia yllätyksiä. Paikka on vähän hassu, autenttista tunnelmaa tehostavat talouspaperirullasta leikatut servertit, kirpparilta haalitut teekupit sekä telkkarista pauhaavat musiikkivideot. Pöytiä peittävät paksut muovipäällysteet - ei kovin cool, mutta helppo pitää puhtaana.
Buffasta löytyy yleensä perusvalikoimana erilaisia papukastikkeita, riisiä, paksua tomaattikastiketta, leipää ja lämpimiä vihanneksia. Lisäksi 1-2 vaihtuvaa lihaa tai kalaa, sekä keitto ja jokin makea juttu. Vieressä on myös tulista chilitahnaa. Yleisestiottaen ruoat ovat hyviä ja tasalaatuisia, ehkä kaipaisin jotain tuoretta vihannesta myös. Usein tarjolla on myös injera-lättyjä.
Palvelu on iloista ja hyvää. Kymppi buffalounaasta on vähän ylärajoilla, tässä lienee hieman eksoottisuuslisää mukana. Tulee varmasti säilymään vakkarilounaspaikkojen listalla, mukavana vaihteluna alueen muuhun tarjontaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 04.01.2016
Betyg: 2


Läge

Mäkelänkatu 45, 00550 Helsingfors - Route
044 9742088
http://www.facebook.com/africanpots