Closed now

Levant

Betyg 3.7 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (33)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Levant on omalla panoksellaan ollut tekemässä meille takamaan tallaajille Lähi-idän herkkuja tutuiksi. Toimipisteitä taitaa olla tällä hetkellä jo kolme, joista nyt tuli käytyä Bulevardille tammikuussa 2015 auenneessa ensimmäisessä Levantissa. Ravintolan nimi muuten viittaa Välimeren itäosan maihin, joiden ruokakulttuurista Levant ponnistaakin. Tarjolla on kolmea pääruokalajia: falafel-rullia, mezejä ja salaatteja.

Levant oli mukana lokakuun Cityn SYÖ-viikoilla, jolloin kävin ravintolassa, itse asiassa ensimmäistä kertaa. Kympin hinnalla sai meze-lautasen tai halloumi-falafel-rullan. Valitsin näistä jälkimmäisen. Tilaus tiskiltä, maksu ja pöytään odottamaan. Vajaan 10 minuutin jälkeen ruoka tuotiin pöytään. Rulla oli halkaistu kahtia, viereltä löytyi salaattia. Rulla koostui halloumista, falafelista, hummuksesta, tomaatti-korianterisalsasta, mintusta, marinoidusta sipulista sekä tahini-jogurttikastikkeesta. Makuja oli sen verran runsaasti, ettei niitä aivan täysin pystynyt toisistaan erottamaan. Sen verran eheä kokonaisuus kuitenkin oli, että voi sanoa rullan olleen makumaailmaltaan tasapainoinen ja maukas. Erityismaininta siitä yksityiskohdasta, että rulla oli grillattu päältä kivan rapsakaksi. Raikastavana elementtinä toimi lisukesalaatti, jossa oli mm. kikherneitä, paprikaa, punajuurta ja kesäkurpitsaa.

Paikka on pieni, pöytiä on vain muutamia. Ilma oli sakeanaan rasvankäryä, mitä harva asiakas erityisesti arvostaa. Kuuman tunkkaisessa ilmastossa ei viihdy enempää kuin ruokailuun menee aikaa. Ymmärrän täysin, että Levantista haetaan paljon ruokaa muualla syötäväksi. Foodora-lähetti norkoilikin lähistössä. Sisustus nojaa Lähi-itään, mutta ei jätä sen kummempia muistijälkiä. Levantissa tärkein on syyrialais-libanonilainen ruoka ja siinä ravintola onnistuu. Muu on selvästi toissijaista. Palvelu sujui englanniksi. Levantista tulee heti mieleen Fafa’s, joka lienee tällä hetkellä yksi suosituimmista ja nopeimmin kasvavista pikaruokaketjuista. Molempien ravintolaketjujen menestys viittaa siihen, että jengi diggaa Lähi-idän mauista.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 28.11.2017
Betyg: 0

Herkullista, täyttävää ruokaa hyvään hintaan. Tahnat ovat ihania!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 28.03.2017
Betyg: 0

Hyvä ja ystävällinen palvelu. Halloumirulla todella hyvää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 15.02.2017
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 06.11.2016
Betyg: 0

Nyt jäi mezet maistamatta. Henkilökunta ilmeisen stressaantunutta. Eivät tervehdi, eivätkö ohjaa asiakkaita tilaamaan annoksia tiskille. Lisäksi käydessämme paikka oli todella kuuma. Tervehtimiseen kannattaisi satsata, niin asiakkaat saattaisivat jäädäkin jonosta huolimatta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 31.10.2016
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 10.10.2016
Betyg: 0

Erittäin positiivinen kokemus, lounaaksi kasvisrulla, jossa runsaasti makua ja syötävää. Pikkuisen paahdettu pinta oli kiva poikkeus "normirullaan" verrattuna.
Siisti paikka, nopea palvelu, suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 18.09.2016
Betyg: 0

Otin halloumi-mezen. Punajuuret oli korvattu sienillä, mikä teki annoksesta ummehtuneen ja tasapaksun.

Lautasella oli enemmän huonosti maustettua hummusta ja tsatsikia kuin oikeaa syötävää. Halloumi oli haaleaa ja grillirapsakka pinta puuttui täysin. Leipä oli kuin pahvia.

Suuhun jäi vain paha jälkimaku, ja koneistoon nälkä. Kovasti odotettu, mutta pettymys :(

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 04.09.2016
Betyg: 0

Hyvä palvelu ja vielä parempi ruoka. Meze-lautanen ja avokadoburgeri tullut syötyä ja ne olivat loistavia! Hyvä raikas maku molemmissa tuoreista ainesosista ja niin paljon erilaisia ainesosia muun muassa tahinia, hummusta ja tzatsikia, että itse joutuisi näkemään kyllä paljon vaivaa jos samat loihtisi himassa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 09.03.2016
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.02.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0


Läge

Bulevardi 15, Helsingfors - Route
0449944423
http://www.facebook.com/levant.helsinki

Options