Opens at 12:00

UkkoMetso

Betyg 3.9 / 5

Recensioner (17)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Mukava miljöö, tummaa puuta, kodikas ja tumma lämminhenkinen. Isot ikkunat Hämeenpuistoon, joista voi seurata menoa. Ikkunalla tosin talvella hieman viileähkö istua.
Tilassa on myös kabinetteja, joita voi varata ilman lisämaksua.

Alkupalaksi valkosipulietanat aurajuustolla. Mukaan tuli kaksi palaa leipää (6 etanaa), ja hinta oli 10e. Leipä oli jees, mutta ehkä sitä olisi saanut olla enemmän tai sitten imevämpää sorttia, jotta olisi saanut kaikki öljyt ja maut syötyä etanapannusta. Etanoissa oli juustoa juuri sopivasti.

Pääruoaksi otin Akkametson hampurilaisen, mukaan tuli maalaisranskalaiset. Kanafilepihvi, pari siivua suolakurkkua, pikkelöityä punasipulia ja chilimajoneesia. Kanafile oli himpun kuiva, enkä pitänyt kovastikaan hampurilaisen sämpylästä, joka oli hieman liian pullamainen makuuni. Pidän siitä, että sämpylää on paistettu hieman. Tätä ei oltu. Muuten ihan kelpo annos. Ja iso.

Seuralainen otti Munuaisia ja yrttimuusia sisältäneen annoksen (19e). Munuaiset ja muusi olivat hyviä, mutta annos ei ehkä sovi ihan kaikille. Mukana oli myös puolukkahilloa.

Palvelu oli erittäin hyvää ja iloista. Olut ja siiderivalikoima vaihtuva ja monipuolinen.

Suosittelen kokeilemaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 24.11.2016
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 15.11.2016
Betyg: 0

Useampia kertoja käynyt. Palvelu erittäin hyvää.
Ruoka hyvää. Oluita riittää.
Persoonallinen eikä ketjuruokaa.
Pelkkiä hyviä kokemuksia!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.04.2016
Betyg: -1
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 04.06.2015
Betyg: 0

Olin ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa kyseisessä ravintolassa. Astuessamme sisään tarjoilijat hymyilivät ja ottivat meidät hyvin vastaan ja ohjasivat pöytään. tarjoilija suositteli listalta syömääni hyvin haudutettua härkää sekä espanjalaista punaviiniä raig de raim tinto joka oli todella hyvää ja jäi lempiviinikseni :) hintalaatu suhde loistava. suosittelen todella kokeilemaan Otsometsoa !!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 01.02.2015
Betyg: -1

Kuha oli erinomaisen hyvää ja tummahiuksinen, tyylikäs tarjoilijatar jaksoi hymyillä ystävällisesti. Ruoan tulo hieman kesti, mutta suurista ikkunoista oli mukava seurata maailman menoa. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 20.05.2014
Betyg: -2

Erittäin hyvä ruoka ja loistava palvelu, taisi olla tarjoilijamme nimi Mika. Erityistoiveet huomioitiin mukisematta. Hyvä hinta/laatusuhde. Eritäin miellyttävä miljöö.
Nimimerkki: Kolmen kopla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.04.2014
Betyg: -6

Erinomainen palvelu. Kiitos Mikalle ammattitaitoisesta ja erikoisen ystävällisestä kohtelusta. Palvelu oli niin hienoa, että ei edes ruoka-annoksen koostumusta muista, vaikka hyvää sekin oli!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 27.04.2014
Betyg: -6

Tulimme tänne seuralaiseni kanssa muistaakseni eräänä sunnuntai-iltana, aiemmin testatun edullisen (5€) ja maukkaan olutlautasen perässä taltuttamaan pikkunälkää. Olutlautasen sisältämä juusto, makkara, paistettu peruna, suolakurkku ja dippi ajoivat kuulemma oikein hyvin asiansa pikkunälän karkottajana ja nimensä mukaan sopii täydellisesti oluen seuraksi. Itse tilasin etanat valkosipulilla ja aurajuustolla sekä rapuleivän. Rapuleipä oli oikein hyvin tehty ja maukas, mutta etanoissa oli outo sivumaku. Viimeistä etanaa sitten haarukoidessani, juuston alta paljastui pekonia. Ikävä yllätys asiakkaalle joka ei ole punaista lihaa syönyt yli kahteenkymmeneen vuoteen. Yritin saada tarjoilijan huomiota tovin tässä rauhallisessa ravintolassa, mutta jouduin lopuksi palauttamaan lautasen itse tiskille. Tarjoilija oli tapahtuneesta kovin pahoillaan, mutta laskua tuodessaan vähensi vaivaiset 10% annoksen hinnasta. Muuta hyvitystä en tästä epämiellyttävästä kokemuksesta saanut. Sääli, sillä ruoka on hinta-laatusuhteeltaan Tampereen parhaimmistoa. Aion antaa UkkoMetsolle vielä mahdollisuuden pekonilipsahduksesta huolimatta. Suosittelen lämpimästi oluen ystäville.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 14.04.2014
Betyg: 2

Maistuvaa ruokaa ja hyvää olutta viihtyisässä ympäristössä. Pari kertaa olen nyt täällä syönyt ja molemmilta kerroilta jäänyt hyvä mieli. Pataviikkojen lammaspata oli maukasta, mutta annoksen 18e hinta aavistuksen yläkantissa. Olutvalikoima on maltillinen, mutta siitä löytyy tunnettujen klassikoiden lisäksi mukava määrä mielenkiintoisiakin vaihtoehtoja.

Ravintolan sisustukseen on panostettu ja se on mielestäni hieno ja tyylikäs. Paljon tummaa puuta, ja yhtä aikaa sekä kiiltävää että rosoista pintaa.

Palvelu on parempaa keskitasoa, ystävällistä ja huomaavaista. Piristävää verrattuna yleiseen tamperelaiseen tasoon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 14.03.2014
Betyg: 1

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Hämeenpuisto 27/Kauppakatu 16, 33210 Tampere - Route
032225752
http://www.ukkometso.com

Options