Kirppu

8 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (8)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Patronassa olisi viihtynyt kauemminkin!
Tuntui kuin olisi astunut sisään Meksikoon; musiikki pauhasi ja ystävällinen, espanjaa puhuva henkilökunta otti hymysuin vastaan. Onneksi olimme varanneet pöydän koska ravintola täyttyi tiuhaan.

Tilasimme alkuun drinkit jotka olivat todella raikkaita ja erilaisia mihin on tottunut. Alkuruokia saimme odotella melkein tunnin verran, ystävällinen palvelu ja rento ympäristö pelasti hermoilulta :o)
Guacamole oli ihanan raikas, samoin myös ceviche. Carnitakset olivat todella maukkaita. Muut kehuivat myös ruokiaan.

Suosittelen lämpimästi rentoa illanviettoa varten, kannattaa varata pöytä ja reilusti aikaa!

Arrriibaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.03.2012
Note 2

Restaurant: Chef & Sommelier

Yksi tämän vuoden parhaimpia ruokailukokemuksia.
Ilmapiiri intiimi ja palvelu oli mielyttävä ja huomioiva, ei liian höykkäävä. Syötiin 4 ruokalajin illallinen juustoineen ja keittiön tervehdyksineen (7 ruokalajia yhteensä). Todella puhtaat ja selkeät maut, taidokkaasti valmistettu, juuri sopivasti kikkailua, vaikka fine dining onkin kyseessä niin hienoja raaka-aineita ei turhilla mössöillä oltu pilattu.
Plussaa siitä että käytössä on kotimaista lähiruokaa ja luomua, mutta yhdessä vaiheessa tämä meni hieman överiksi ("Liisan sellerit ja Pertin perunat ja Kaitsun karitsa...") vähempikin esittely olisi riittänyt, mutta ymmärrän että se on paikan valttikortti ja haluavat tuoda sen esille, hieno ja erilainen kokemus oli kylläkin. Viinit, varsinkin hanhen kanssa juotu punaviini (Blaufränkisch 2008) oli makuhermoja hivelevä!
Täällä söin myös elämäni parhaimman jälkkärin.

Jos jotain negatiivista sanottavaa niin ruokia saatiin odottaa aika kauan (valkkari ehti lämmetä) ja joidenkin ruokien (esim. ravioli) koostumuksessa olisi ollut hieman parannettavaa, eipä siinä sitten muuta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 56€ Hinzugefügt: 19.10.2011
Note 2

Sisustus ravintolan puolella tuntui hieman kesken jääneeltä, ruokalamaiselta. Menuut eivät näköjään olleet vielä tulleet, saimme tulostetun, hyvin sekavan version jota oli vaikea lukea, pistetään tämä avajaispäivän piikkiin.

Tilasimme lohen ja poron alkuun. Lohi oli vanhan makuista ja ulkonäkö oli parempi kuin maku, aika mitäänsanomaton. Poro carpaccio oli sen sijaan ihan ok, majoneesi sekä friiteerattu sipuli hyvä, poro murea. Poro oli leikattu hieman liian paksuiksi paloiksi ja oli epätasaisesti suolattu.
Pääruuaksi mediumina tilattu entrecote oli kypsää ja rumasti leikattu, ei suussasulavaa. Kastike ok. Toinen pääruoka, porsaanvatsa, oli melkein pelkkää rasvaa, mutta se vähäinen liha mitä lautasella oli, oli oikein hyvää, kastike myös hyvä jees. Tarjoilija hieman pihalla ja eikä osannut suositella viinejä. Laskua emme saaneet tarkistaa (?), vasta kun kortti oli vedetty niin saimme käsinkirjoitetun laskun.

Voisin hyvin tulla paikkaan drinkeille, mutta syömään en tulisi toista kertaa. Harmi koska "on paper" paikka vaikuttu oikein hyvältä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 16.10.2011
Note 3

Restaurant: Fratello Torrefazione

Fratellon sisar, La Torre on jo kauan ollut yksi suosikeistani. Hyvät lounassalaatit ja pastat, tosin, joskus salaateista ei meinaa nälkä lähteä.
Laadukkaat raakaaineet käytössä.
Fratello on sisartaan avarampi ja raikkaamapi, ei yhtä paljon häslinkiä ja jonottamista.
Kiva sisustus! Tänne aion tulla jatkossa lounaalle. La Torreen sitten nauttimaan pitkän aamiaisen tai aamu latten.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 19.10.2011
Note 2

Restaurant: Glöd Bar & Grill

Kävin juuri avatussa Glöd Bar & Grillissä syömässä. Ravintola sijaitsee ravintola Meccan entisissä tiloissa.

Ensivaikutelma ravintolasta oli erittäin positiivinen; sisustuksesta on luotu persoonallinen. Suurin osa kalusteista on hankittu kirpputoreilta, plussat siitä! Ravintola oli värikäs sekä tunnelmallinen.

Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu toimi moitteetomasti.

Alkuun seurueemme tilasi grillatun puolikkaan hummerin ja lasillisen shamppanja; setti vei kielen mennessään! Suosittelen vaikka hinta on aika suolainen. Se on sen arvoista.

Väliruuaksi tuli lohi ceviche, ankkaa "cinq epice" sekä hiiligrillattu tonnikalasalaatti. Ceviche oli hyvää grillatuilla artisokan sydämmillä, lohi sopivan hapokasta, tosin esillepano oli hieman sotkuinen. Ankka nousi seureemme suosikiksi, aivan taivaallista! Tonnikalasalaati oli mielestäni aika perus, ei mitään uutta. Lisäksi en eettisitä syistä pidä tonnikalasta...

Pääruuaksi otimme Black Angus entrecoteet. Liha oli sopivan medium minus ja todella mureaa. Annos tuli perunapaistoksen ja grillattujen luumutomaattien kera. SUOSITTELEN!

Otimme kaikki listan jälkkärit. Olivat todella isoja (niinkuin kaikki annokset tähän mennessä) ja maistuvia. Hauska esillepano, ei liian fiiniä. Cherry Tiramisu nousi lemppariksi.

Hinta/laatu-suhde hyvä, annokset isoja, raaka-aineet laadukkaita, ronskia niinkuin grillin kuuluu olla. Petteri Luoto on paikan keittiöpäälikkö.

Loppulaskua en katsonut, kun en itse maksanut..
Suosittelen ravintolaa lämpimästi.

Ymmärtääkseni tiloja voi vuokrata yksityisjuhlia varten.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.09.2011
Note 1

Restaurant: Ravintola Muru

Odotukset olivat korkealla Muruun mentäessä. Alkuun tarjoiltu 63 asteen kananmuna, polenta sekä musta tryffeli oli pieni pettymys. Kananmuna oli täydellisesti valmistettu, samoin myös polenta. Tryffeliä oli niin vähän että sitä tuskin huomasi, tai saati sitten maistoi. Annoksen lisukkeet olivat ok. Kukkakaali hieman tummunut ja vanhan makuinen, herneet pirtsakka lisä, kurkun merkitystä en ymmärtänyt, se laimensi annosta liikaa. Jäin kaipaamaan annokseen syvyyttä. Annos ei ollut lämmin eikä kylmä vaan haalea, tämä jäi vähän häiritsemään. Plussaa siitä että kokki itse tuli kauhomaan polentan lautaselle.

Pääruuaksi otin savustettua poron paahtopaistia, timjami bearnaise ja punaviinisky (muistaakseni). Poro oli vedetty kypsäksi minkä seurauksena maku oli maksamainen (=not good). Savunmaku tuli kivasti esille. Annoksen lisukkeet ja kastikkeet olivat maukkaita, harmi vaan että annoksen kingi oli valmistettu huonosti. Väliin otettiin juustot; brebiou ja VSOP gouda, oikein maukkaita. Jälkkäriksi vedettiin crème brulét. Minun brulée oli himean liian "kastikemainen" eli kun kopautti pintaa niin brulée melkein valui ulos....Mutta maku oli oikein hyvä ja annoksen kookosjäätelö toi kivasti raikkautta! Seuralaiseni brulé oli taas täydellinen koostumukseltaan.

Ravintola oli todella viihtyisä ja tunnelmallinen, palvelu toimi erinomaisesti. Harmi vaan että ruoka jäi hieman vaisuksi.
Tekikö siis mieli nuolla murut lautaselta? Ei, valitettavasti. Mutta toisen mahdollisuuden voisin antaa Murulle. Sitä odotellessa....

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 48€ Hinzugefügt: 21.09.2011
Note 3

Restaurant: La Torrefazione

Käyn usein "Torressa" lounaalla. Ennen salaatista ei ole nälkä lähtenyt, mutta kun tarpeeksi huomauttaa asioista niin tulee muutoksia! Eli nykyään salaatit ovat täyttäviä.
Söin juuri "Kedgeree" salaattin ja oli TODELLA hyvä. Joskus olen iltasella maistanut vuohenjuusto/parmakinkku salaatteja, niissä ei kylläkään ole ollut mitään "spessua" ....Illalla voisi olla samat salaatit kaupan kuin lounaalla.
Pastat ja täytetyt leivät myös erittäin hyviä.

Aamupala on myös testattu, hieman "köyhä" verrattuna hintaan....Vähän runsaampi saisi olla.

Joka kerta sitä kuitenkin saa jonotttaa, joten kannattaa varata paljon aikaa.

Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 07.09.2011
Note 2

Restaurant: Gaijin

Yhdyn edelliseen että oli todella vaihteleva kokemus ruuan suhteen. Osa hyviä ja toiset sitten taas ei...Söimme siis maistelumenun.

Palvelu oli ystävällistä ja tehoksta alussa. Jälkiruuan jälkeen meidät unohdettiin. Halusimme vielä ottaa drinkin baarissa, joten meidät ohjattiin sinne mutta kukaan ei tullut ottamaan meiltä tilausta 10min odottelun jälkeen. Saimme tilattua juomat mutta seuralaiseni juoma unohdettiin.

Hieman hämmentävä kokemus, siis täytyy mennä uudemman kerran testaamaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.08.2011
Note 2


Bilder


Followers