Opens at 16:00

Oluthuone Kuikka

Rating 2.6 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Toasteja tarjolla muutamaa sorttia.

Kokeiltu pinaatti-feta sekä jallari-pepperoni.

Ei ehkä ihan huippusuorituksia. Vähän turhan kuivia, joskin juomatarjonta on sitä luokkaa että kelvollinen kostuke varmasti löytyy.

Ravintola viihtyisä, henkilökunta osaavaa. Akuuttiin nälkään toimii kaljoittelun lomassa, kovaan nälkään suosittelen jotain muuta..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 02.06.2014
Rating: 0

Toastit ihan OK. Erinomaisen ja kattavan olutvalikoiman siivellä maistuu huonompikin baariruoka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 10.06.2012
Rating: 0

Halusimme ystäväni kanssa mennä bisselle Kalliossa ja siinä samassa nauttia jotain baariruokaa. Kuikka osottautui oivaksi vaihtoehdoksi tähän, etenkin kun sattui olemaan hanatuotteiden tyhjennyspäivä. Kaikki hanaoluet maksoivat vain 3 euroa, josta aiheutui melkoisen humalatilan lisäksi myös iso nälkä. Jättitoast kasvistäytteillä to the rescue! Annos on todellakin nimensä veroinen, sillä siitä täyttyi tällä kertaa ainakin kaksi henkilöä. Maultaan toastit olivat tosin aika peruskamaa. Ehkä jokin toinen täyte olisi ollut parempi. Myöhemmän suolantarpeen tyydytti suolakurkkuannos hunajalla. Kurkkusetin fiilistä latisti tosin hieman se, että hunaja tuli annospusseissa josta se piti itse puristella. Napostelutarpeeseen otetut kalamataoliivit olivat pienoinen pettymys, sillä ne olivat melko kuivia ja heikkolaatuisia. Nälkä kuitenkin lähti ja juomapuoli takasi sen, että viiden ja puolen tunnin illanvieton Kallion yhdessä viihtyisimmistä baareista tunsi myös aamulla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 14.02.2010
Rating: 2

Baariruokaa Helsinginkadun varrella. Kadun muista baareista poiketen varsin keskiluokkainen, liittyen varmasti paikan hintatasoon oluen suhteen. Oluita hanassa 12 ja pullossa useita kymmeniä. Tyyliltään hyvin samankaltainen kuin keskustan Kaisla, mutta hieman enemmän korttelikapakkamaisempi jo olosuhteiden pakosta. Ruoka oluen kanssa sopivaa baariruokaa, pienemmistä oliiviannoksista jättitoasteihin. Itse suosin napostelulautasta (6,90€), jossa monenlaista pientä suolaista. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 15.11.2009
Rating: 2

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Helsinginkatu 32, 00530 Helsinki - Route
010 76 63980
http://www.oluthuone.com/kuikka.html

Options