Opens at 07:30

Ravintola Arthur

finnish
Rating 4 / 5

The heart of Hotel Arthur is the kitchen. Our chefs prepare in addition to the tasty buffet breakfast also a delicious lunch buffet - suitable also for group lunches. In our a la carte menu you find fresh salads, creamy soups, warm fish and meat dishes for small or big appetite as well as sweet desserts. Our restaurant is fully licensed.

The 3 cabinets in the restaurant suits very well for the lunch meetings, dinner parties, family parties or any private occation, where you wish to enjoy good meal in peace. The cabinets can be connected into one bigger room for 100 persons.

In our cosy restaurant, which seats 250 persons, you can celebrate banquets, group dinners, Christmas parties and weddings. We tailor the menues according to the theme, and of course, the clients wishes and budget. Our banquet staff are true professionals, set on making your party a great success.


Customer experience

Child friendly

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka oli epämääräistä mössöä, salaatit pääosin suoraan eineksiä, perunapallot kovia ja pastaa oli monessa muodossa

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 01.12.2015
Rating: -4

Söimme afterwork hampurilaiset salaatilla. Salaatinkastike oli hyvää ja hampurilainen maukas.

Toisen hampurilaisen pihvi oli vaan medium, mutta toisen kuitenkin full cookd. Mainitsimme asiasta ja annoksen tilalle tuotiin hampurilainen ilman salaattia ja ranskalaisia. Uusi hampurilainen kypsällä pihvillä oli jees, mutta miksi jättää salaatti ja ranskalaiset pois.

Palvelu oli kuitenkin ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 30.06.2015
Rating: 0

Hyvä paikka järjestää kokouksia ja muita seminaar tilaisuuksia. Lounaspöytä on ollut aina kattava ja hyvälaatuinen, erityisesti joulupöytä oli erittäin runsas.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.08.2013
Rating: 0

Hotellin pihvejä maistamassa. Alkuruokana salaatti ja pääruokana pippuripihvi. Ravintola sisustukseltaan ja tunnelmantaan varsin retro. Sisustus -60 ja -70 luvulta sen jälkeen ei ole viihtyisyyteen satsattu, vaikka pienillä asioilla paikasta tulisi erittäin hieno.
Salaatti tarjoiltiin nopesti ystävällisen hymyn kera. Kooltaa annnokset olivat reiluja alkusalaateiksi. Salaatin makun ja asettelu ei vastannut odotuksia.
Pihvi sen sijaan oli täydellinen niin kypsyydeltään ja pippurin maultaan että kastikkeeltaan. Kerraankin pippuripihvi oli maustettu kunnolla. Lisukkeet sen sijaan olivat varsin vaatimattomat, pari siivua tomaattia, raakaa sipulia ja perus ranskalaiset. Kokonaisuutena annos ei vastannut hintaansa 26 €.
Toivon että näinkin perinteinen hotelli kehittäisi annoksiaan vastaamaan paremmin hintaansa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.11.2012
Rating: 1
     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.10.2012
Rating: 0

Reception.
Hotelli Arthurin lounasbuffet tuli vihdoin eteen. Salaattipöytä oikein kohtuullinen, sisältäen omannäköistäkin yritystä. Leipäpöytä valitettavasti valmiskamaa, pienellä hämäyksellä. Alkukeittona tänään herne-. Todella maukas ja raskas. Kasvisvaihtiksena perinteinen kasvispyörykät tomaattisoosissa. Aivan syötävä sekin, persoonaton toki. Lohimureke sienissä on varsin mukiinmenevä. Mustapekkahärkä on kuitenkin onnistunein lämpimistä. Laatulihaa, paksu kastike. Pari lisäkettä, niissä voisi vähän parantaa.

Avara tila, paljon jengiä. Ystävällinen palvelu. Siistiä. Hinta lounassektorin ylemmässä puoliskossa, mutta siedettävä laatuun nähden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 22.02.2012
Rating: 2

Monipuolinen lounsabuffet. Kalaa ja lihaa oli vaikka miten monta lajia, keitto oli maittavaa eivätkä salaatti- ja leipäpöytäkään jättäneet paljon toivomisen varaa. Palvelu oli meille todella ystävällistä. Uskallan suositella lounaspaikaksi melkein kenen tahansa seurassa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.11.2011
Rating: 2

Ruoka on aina tasaisen ok, mutta palvelu tasaisen nyrpeää. Hinta onneksi suhteessa tähän aivan kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 13.03.2011
Rating: -1

Kattava lounaspöytä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 30.03.2010
Rating: 0

Lounas-buffet yllätti positiivisesti. Muun keskustan tarjonnasta poikkeavasti kotiruokamaisempaa ja valikoima hyvä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 28.02.2010
Rating: 1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Vuorikatu 19, 00100 Helsinki - Route
0917344208
http://www.hotelarthur.fi

Options