karbiini

17 reviews

Badges

Blog link

Reviews (17)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Steam Coffee

Soooo expensive! !!!! Salad with 2 toppings 11,20€. Poor service. Big café so lots of space but I can't recommend.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 26.04.2015
Rating: 0

Restaurant: Robert's Coffee Sello

4€ latte tasted like milk and the price didn't even include chocolate. The customer service was awful. There was a fly walking on the pastries. Won't come here again!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.04.2014
Rating: 0

Restaurant: KuuKuu bar restaurant

Hyvää mansikkasorbettia ja vihreää teetä. Kamala jazz soi taustalla. Miehen porkkanakakun päällä ollut mansikkaviipale maistui sipulilta... Ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.01.2013
Rating: -2

Restaurant: Cafe Bar No 9 restaurant/café

Bar ysillä on kaikki ainekset käsissään, mutta. .
Sisustus on kiva, ilmanlaatu tunkkainen. Knossos-salaatti maistui pelkältä balsamiviinietikalta, painottaen sanaa etikka. Halloumi oli hyvää, siihen se sitten jäikin. Lounashinnaksi järkyttävän kallis. Kaksi lounaria sai pulittaa, eikä ruoasta voinut syödä kuin juustot. Palvelu yleensä epäystävällistä, "Does it look like I care" -osastoa. Harmi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 21.09.2012
Rating: 2

Restaurant: Café Tin Tin Tango café salon

Vakkaripaikkamme. Yksi aniharvoista kahviloista, joka on auki yöhön asti. Ihana ranskalainen tunnelma, musiikkia myöten, myös sauna ja minipesula löytyvät.

Ruokalistalla paljon aamupala vaihtoehtoja (tarjolla koko päivän), salaatteja, joista 3 juuston salaatti on paras, mutta toivoisin jäävuorisalaatin tilalle jotain vähän parempaa, kuten romainea tai lollo rossoa. Täältä saa myös patonkeja, piirakoita, makeita herkkuja, erikoiskahvia, teetä, viiniä yms. Myös gluteenitonta leipää, lounasaikaan keittoa. Kuvan gluteeniton sämpylä ja tee 5,50€.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 28.01.2013
Rating: 1

Restaurant: Kahvila Runo

Lempikahvilani Tampereella. Ihana sisustus ja tunnelma. Järkyttävän hyvää gluteenitonta mutakakkua. Montaa eri teelaatua, erikoiskahveja. Kesäisin myös ulkona paikkoja.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.09.2012
Rating: 1

Restaurant: Bulevardin Kahvisalonki café salon

Täällä somasti sisustetussa kahvilassa on montaa eri gluteenitonta purtavaa tarjolla. Lasivitriinin ylähyllyltä löytyi kahta suolaista piirakkaa ja neljää makeaa kakkua, kaikki gluteenittomia siis. Kaakao maksoi 4€ ja piirakkapala 5,30€. Tarjolla oli myös runsaasti viljaisia herkkuja, keittoa sekä salaattibaari.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 11.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Base Camp nepalese

Söin Saag Paneerin, joka oli hyvää, ja jota söisin mielelläni uudestaan, mutta olen saanut parempaakin. . Mieheni söi lammas"vartaan", joka maistui todella hyvältä. Ruokaa odottaessa pöytään tuotiin papadumit sekä lisäksi dippikastiketta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 06.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Trattoria Sogno italian

Uusi ravintola Helsingin Töölössä. Vihdoin paikka, josta saa kasvisrisottoa, ja vielä ilman sieniä! Risoton sisältö vaihtelee, mutta tällä kertaa siihen kuului mm. rucola ja kirsikkatomaatit, erittäin hyvää. Mies söi lampaankyljykset, kuulemma parasta lammasta mitä on koskaan saanut. Jälkiruoaksi vaniljajäätelöä ja limesorbettia. Täällä tullaan käymään vielä monesti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.11.2012
Rating: 0

Restaurant: Java Bar & Bistro

Cafe Java on nykyään ravintola. Kävin kahden ystävän kanssa testaamassa ruoat. Otin kanasalaatin, manteleiden tilalle pyysin pinjansiemeniä allergian takia. Salaatti oli hyvää. Pidin erityisesti siitä, että reseptissä oli käytetty mielikuvitusta; salaatti sisälsi maustekurkkua ja kuivattuja karpaloita, eikä ollenkaan jäävuorisalaattia! Mikä on iso plussa arvolistallani. Salaattikastike oli hyvää ja mietoa. En tullut kysyneeksi olisiko tarjolla ollut gluteenitonta leipää. Ystävät tilasivat pizzat ja pitivät syömisistään.

Tarjoilijat tuntuivat olevan vähän kuutamolla, mutta olivat kuitenkin ystävällisiä. Salaatin hinta 13,90€.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.10.2012
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites