Suljettu nyt

Limetti

lounasravintola
Arvosana 5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (13)

Nykyisella kokoonpanolla paras lähiseudun lounasravintoloista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.11.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pilaantunutta ja paska ruokaa. Kiinalainen omistaja laittaa 1 tai 2 viikkoa vanha ruokaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 09.11.2015
Arvosana: -1

LImetti vaihtanut omistajaa syksyllä 2014 ja ilmeisesti myös kokkia. Ruokalista on monipuolinen ja ruoka on hyvää.Aikaisemmin oli moitittavaa mutta viime kuukausina ruoka on ollut erinomaista. Salaattipöytä erittäin hyvä. Ruokailijoiden määrä noussut huomattavasti mikä kertonee myös suosiosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 93€ Lisätty: 19.11.2014
Arvosana: 0

Useista palautteista huolimatta, ruoan taso ei ole kohentunut. Kalaruoat ovat pohjanoteerauksia (peitetäänkö ei tuoraan kalan maku jollain paneerauksella, herää kysymys). Ruoka raskasta "rekkamiehen ruokaa". Hinta-laatusuhde ei pääsääntöisesti kohtaa. Ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin nimittäin osaatte valmistaa todella hyvää nuudelia ja usein myös tosi hyvin maustettuja kanoja. Niitä lisää, ovat täyttäviä ja kevyitäkin. Suosittelen myös panostamaan salaattipöytään. Ravintola hyvällä paikalla, huolehtikaa ruokailijoista, että emme äänestä jaloilla. Kiitos.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.05.2014
Arvosana: 0

Olipa kyllä aivan uskomaton pohjanoteeraus.

Riistakäristys on niin varma ruokalaji, että tänään uskaltauduin astumaan ovesta sisään pitkästä aikaa. En tiedä mitä "riistaa" käristyksessä oli, mutta vanhalta sialta se maistui.

Kanankoivet olivat varmaan seisseet yön yli lämpöhauteessa, sen verran niljakkaasti levisivät suoraan lautaselle nostaessa.

Kurpitsasosekeitto oli kuin suoraan vauvanruokapurkista kaadettua - täysin mautonta.

Ainoa pelastava tekijä on salaattipöytä, joka on ihan mukiinmenevä: löytyy raejuustot, tonnikalat, pähkinät ym. Salaattipöytä toisaalta pysyy täsmälleen samana päivästä toiseen, eli eipä sitäkään jaksa kovin usein käydä kokeilemassa.

Lounas maksaa laatuun nähden järkyttävät 9,30e, mutta pelkän salaattipöydän sai muistaakseni 6,00e hintaan, mikä on ihan OK.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.09.2013
Arvosana: 0

Pääruokien kasvisannoksia eri päivinä: a) pestolla maustettuja pakasteporkkanoita, b) punajuuripaistos = pelkkää punajuurta, c) rasvainen munariisipasteija, d) tomaatti-herkkusieni"wokki" ilman riisiä tai nuudelia. Yksipuolista ja proteiiniköyhää, vanhoista arvosteluista täysin poiketen. Jälkiruoat, salaattipöytä, leivät ja teevalikoiva korjaavat tilannetta. Lounaan hinta 9,30.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 16.01.2013
Arvosana: 0

Viime syksynä kehuin Limettiä työkavereiden ennakkoluuloja roimasti paremmaksi paikaksi, mutta lukuisten huonojen kokemuksien jälkeen on pakko tarkistaa arvosanoja alaspäin.

Ruoka on sen verran usein ollut oudon tai epäilyttävän makuista, että olen alkanut välttää paikkaa aina kun mahdollista. Etenkin keitot ovat lähes poikkeuksetta tuottaneet pettymyksen. Tavallisesta herne- tai lihakeitostakin on saatu oudon makuista. Parhaimmillaan Limetti saattaa ajaa asiansa, vaikka ruoat silloinkin ovat melko teollisen makuisia eineksiä.

Hyviäkin puolia on: leivät ja salaattipöytä ovat hyviä, ja esim tonnikalavoileivillä voi paikata tilannetta jos pääruoka tuntuu syömäkelvottomalta. Myös jälkkäri on usein tosi hyvää, joskus jopa loistavaa (esim. jätskiä 3 eri kastikkeella). Hyvä teevalikoima.

Tila on siisti ja ihan viihtyisä. Jostain syystä ravintola on huolellisesti piilotettu; ulkopuolelta katsoen ei näy mitään mainintaa sen olemassaolosta.

Huonon diilin kruunaa yläkanttiin oleva hinta (9€). Seudun vähistä lounaspaikoista ainakin BlueBell hakkaa Limetin 100-0.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.02.2012
Arvosana: 1

Työpaikkaruokalaksi selvästi ylihinnoiteltu paikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.09.2011
Arvosana: 0

Olen yllättynyt kehnoista arvosteluista, kyllä Limetin sapuskat ovat selvästi keskitason yläpuolella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.07.2011
Arvosana: 1

Mitä tapahtui? Kesään 2010 asti tämä oli mainio lounaspaikka, mutta sitten taso romahti. Nykyään on päivästä toiseen tarjolla makkaraa, makkaraa ja makkaraa...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.01.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Sinikalliontie 3, 02630 Espoo - Reitti
010 286 6040
http://www.ravintolalimetti.fi/