Avautuu 11:00

Pizza Center

pizza
Arvosana 3 / 5

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pizzat keskivertoa ehkä hieman parempia, pizzaonline sivustoa aivan rikki mutta tilaus suoritui mukavasti puhelimella kuten 90-luvulla. Myyjä ystävällinen ja asiallinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.12.2012
Arvosana: 0

Hairstore.
Manskulla pitkään patsastellut Pizza Sentteri myy pizzansa lisäksi kebapia, pastaa, salaattia ja leikkeitä. Perinteinen setti. Sisustus on samassa linjassa, valaistus kirkasta loistetta, sanitettitilat karmivat. Sen sijaan palvelu on käsittämättömän ystävällistä. Perjantai-iltanakin hymy on aitoa, jopa ihmeellisen.

Alennushinnasto pätee myös ilta-aikaan, vanha kunnon "kaksi täytettä" 5,90€. Ei hassumpaa. Otan sellaisen. Muuten listahinnat heiluvat seiskan ja ysin välimaastossa. Tarjous tuntuu poikkeuksellisen hyvältä tätä ajateltuna. Samaan hintaan kuuluu vielä salaattipöytäkin. Liekö kuuluisi vielä kahvikin, mutta sitä ei hullukaan perjantai-iltana juo. Ystävän tilaama listapizza maksaa hintsusti enemmän kuin listassa lukee, mutta pidetään nyt mölyt mahassa, etteivät heitä vielä pihalle.

S-pöytä koostuu perinteisestä bulkki- ja purkkitavarasta. Mainitsemisen arvoiseksi nousee jonkinlaisen siisteys, kohtuullisen laaja valikoima sekä järisyttävästi metallilta maistuvat jalapeñot. Hyi olkoon.

Pizzat saapuvat ennen kuin salaattilautanen on edes tyhjentynyt. Poikkeuksellista. Näyttävät vieläpä ihan oikein paistetuilta. Oma veijarini on melko mauton heti alkujaan. Paikallista tabascoa ja oreganoa hitosti lisää. Ei auta oikein sekään. Ollaan pizzakeskiarvossa. Tyypillisimmän räiskäleen tyypillisin vedos. En ihmettelekään täten, että paikallisnaamat lataavat turpaansa ahnaina kebabia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 16.08.2011
Arvosana: 1

Kotiin tilattuna Romeo ja Julia -pizzat sekä 1,5 l limu 16,50 euroa (pysyvä) tarjous. Todella hyvää pitsaa, aurajuusto ei hypännyt silmille ja muutenkin tasapainoinen kokonaisuus. Lähetti oli asiallisen ystävällinen ja ennen kaikkea todella nopea, tuskin siinä meni puolta tuntia. Uskallan suositella tämän kokemuksen perusteella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.05.2011
Arvosana: 1

Ok paikka, valitettavasti kerran löysimme ruoastamme kuminauhan. Ei tullut kommenttia työntekijöiltä. ei ilmeisesti kiinnostanut. Piti mennä itse perästäpäin kysymään miten noin välinpitämätöntä toimintaa. Olisimme halunneet pahoittelut omistajan puolesta/työntekijöiden puolesta. mutta ei kiinnostutsta asiakkaita kohtaan. Harmi... muuten hyvä paikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 16.01.2011
Arvosana: 0

Kerrassaan mahtavaa! !!! Vihdoinkin Helsingistä löytyy kunnon ruokapaikka. Ruuat olivat erinomaisia, hinta/laatu suhde kohdallaan ja ravintola oli viihtyisä ja siisti. Eritoten pizza nro. 27, Center special hipoi täydellisyyttä!! Palvelu oli erittäin nopeaa. Myös salaatit saavat pelkkää plussaa... Tulemme olemaan aina kanta-asiakkaita, sekä tilaamalla, että vierailemalla viihtyisässä siistissä ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.12.2010
Arvosana: -5

Pizzan

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 21.08.2007
Arvosana: -2
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 11.09.2006
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 27.08.2006
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Mannerheimintie 130, 00270 Helsinki - Reitti
(09) 241 0600

Vaihtoehtoisia ravintoloita