Keittiö auki

Rosso

italialaista
Arvosana 2.4 / 5

Arvostelut (15)

Entisensä siitä mitä Rosso on joskus ollut. Ruoka todella ala-arvoista. Pihvin paistaminenkin todella osaamattomissa käsissä. Kastike kylmää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 26.08.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 2
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Etenkin lasten kanssa tosi hyvä vaihtoehto

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.03.2017
Arvosana: 0

Ylivoimaisesti Seinäjoen surkeimmat tarjoilijat, ruon tasokin laskenut, ilmeisesti kokille ei ole varaa maksaa palkkaa kun töykeilevät tarjoilijat ovat saaneet asiakkaat kaikkoamaan. Salaattipöytä aina tyhjä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2015
Arvosana: 0

Erittäin ystävällinen palvelu sekä aikuisille että lapsille. Tarjoilijat huomioivat lapset kivasti ja oli tervetullut olo. Leikkipaikka viihdytti lapsia ja lähteissä saivat vielä pienet yllätyspussit mukaansa. Tältä lounaspysähdykseltä oli hyvä jatkaa matkaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.11.2015
Arvosana: 0

Tyly palvelu

Rossolla on sopimus, että Seinäjoen amk:n opiskelijakortilla saa kaksi pastaa yhden hinnalla. Heti kun kysyimme tästä muuttui palvelu todella tylyksi.

Pasta itsessään oli kylmää ja vähän liiankin al dente, vaikka odotettiin hyvä tovi.

Alkupala antipasti pöytä on ihan ok.

Tarjoilija kysyi otammeko jälkiruokaa ja kun vastasimme ei, hän katosi. Jouduimme odottamaan 20 minuuttia, että saimme laskun.

Tänne ei tarvitse tulla toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Uudistunut "välimerellinen" pizzatarjonta ei osunut omiin makumieltymyksiin alkuunkaan. Vehnäalustalle tungetut alku-, pää- ja jälkiruuat (suolapähkinää, kanaa, jugurttia ja banaania...) samassa pakkauksessa ei varsinaisesti vienyt pizzanälkää pois, vaan pizza jäi ekaa kertaa 40 vuoden aikana lautaselle. Ei pizzassa laadullisesti mitään vikaa ollut, mutta resepti ei vaan osunut omiin mieltymyksiini.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 25.08.2015
Arvosana: 0

Palvelu toimii hyvin kiireiseen lounasaikaan. Henkilökunta palvelualtista. Salaattipöytä hyvä, monipuolinen. Pizza hyvää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 09.09.2014
Arvosana: 0

Perheen kanssa syömässä pizzat Seinäjoen Rossossa sunnuntaina 23. 6.13.. Sali ei läheskään täysi. Salaattilautaset olivat likaisia. Pizzojen tulo pöytään tilauksen tekemisestä kesti tunnin ja rapiat !!! Ei ollut keittiön puolella pesän pirteimmät mehiläiset työvuorossa. Yksi tarjoilijoista sanoi syyksi, että on pula lautasista. Missä on tiskari??? Pöytämme tarjoilija kyllä oli pahoillaan ja antoi kahvikupongit hyvitykseksi mutta ei tuo mieltä enään lämmittänyt. Kyllä on surkea paikka, jos pienten lasten kanssa tulee syömään ja lapset jo valmiiksi nälkäisiä, niin odottelet vielä tunnin ruokaa. Että sellainen palvelu lapsiystävällisessä Rössössa. Onneksi omat lapset ovat jo niin isoja, että jaksavat kiukuttelematta odottaa ruokaa. Usein olemme joutuneet ruokaa kauan odottelemaan kyseisessä paikassa, mutta tämä oli jo yliveto, REILU TUNTI PIZZAA, eikä lähtenyt edes nälkä siitä lätystä. Aivan ylihinnoiteltua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 24.06.2013
Arvosana: 0

Tuttu Rosso. Seinäjoella ehkä hiukan parempi kuin isommissa kaupungeissa.

Ruoka on ihan maittavaa, tosin joskus olen saanut myös vähän mauttomankin annoksen.
Onkohan lista sama joka Rossossa?

Lasten leikkinurkkaus vkoloppuisin ahkerassa käytössä. Raastepöytä melko niukka. Valitettavasti ruokien odotusaika on keskimääräistä pidempi. Joten ei sovi tosi nälkäiselle...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.11.2012
Arvosana: 0

Tavanomainen Rosso. Pizzat rapealla ruispohjalla on varma valinta nopeaan nälänpoistoon. Hyvä salaattipöytä, ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.10.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Koulukatu 16, 60100 Seinäjoki - Reitti
http://www.rosso.fi/seinajoki.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita