Keittiö auki

Burger Bar the Bull

hampurilaisravintola
Arvosana 2.2 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (11)

Gastropubiksi odotin paikalta enemmän. Ruoka melkoisen keskinkertaista, parempaa hampparia löytyy lähistöltäkin halvemmalla. Miljöökään ei ole mitenkään erikoinen.
Juomapuoli ihan ok, muttei sekään mitenkään "must".

Valitettavasti en siis keksi oikein mitään syytä erityisesti lähteä Bulliin, toki jos sattuu liikkumaan vieressä, tuollakin voi vielä piipahtaa. Ihan lähiympäristössä on kuitenkin useita kiinnostavampia ruoka- ja juomapaikkoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.05.2017
Arvosana: 0

Kasvishampparin pihvi oli lähinnä sosetta sämpylän välissä. Maut alle keskinkertaisen ja hinta priilan mukaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.12.2016
Arvosana: 0

Ruokaa voi kuvailla suureksi pettymykseksi. Ostin juustohampurilaisen, mikä oli kuiva, sisältäen vain kuivan pullaleivän ja sen välissä todella rasvainen pihvi ja yksi naurettava salaatinlehti. Lisukkeet sai laittaa itse, mutta ne olivat suorastaan naurettavat: vähän majoneesia, kaksi coctailsuolakurkkua ja yksi kirsikkatomaatti puolitettuna.

Kaiken kruunasi se, että otin ranskalaisten sijasta salaatin. Normaaleissa ravintoloissa lisukesalaatit ovat olleet järkeviä, mutta mikä minua täällä odottikaan! Muutama mustassa kastikkeessa (?) pyöritelty salaatinlehti! Tämä tuntui jo surkealta vitsiltä. Ja tämä lisukesalaatti maksoi 4€!

Kaiken kukkuraksi palvelu oli tyhmpeää. Tarjoilija vain pahoitteli, kun kerroin olevani hyvin tyytymätön annokseeni. Ymmärän toki, etteivät tavalliset tarjoilijat voi vaikuttaa annoksien sisältöön. Toista kertaa en tähän paikkaan mene, se on varmaa. Lisäksi tuotteiden hinta oli mielestäni todella kallis laatuun nähden. Tampereella on monia parempia burgeripaikkoja, jotka ovat myös halvempia. En suosittele tätä paikkaa todellisen burgerin ystäville.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.10.2016
Arvosana: 0

Kokeilimme Syö Tampere kampanjan innoittamana uutta ravintolaa, joten annokset maksoivat kympin per nenä. Otin lisäksi vielä oluen hanasta. Normaalisti annokset olisivat ilmeisesti maksaneet 16 ja 18 euroa. Seuralaiselleni tuli juustopurilainen, ja itse otin kana teryakin. Puolessa välissä burgeria vaihdoimme annokset saadaksemme molemmista burgereista hyvän kuvan.

Kana teryaki maistui varsin hyvältä, mutta petyin burgerin lihan määrään. Burgeri oli yhtä litteä kuin mäkkärin euron juusto, ja lihaa oli todennäköisesti suurin piirtein saman verran. Olin hieman pettynyt annoksen kokoon. Juustoburgerissa oli varsin passelin kokoinen pihvi, mutta se ei ollut mitenkään erityinen nautinto. Lihan läpi maistui lähinnä mustapippuri, minkä lisäksi pihvi oli joksenkin kuivahko. Tilasimme pihvin mediumina, mutta sitä se ei ollut.

Asiakaspalvelussa ei ollut valittamista, ja tilat olivat siistit. Pettymys kahteen annokseen ei kyllä tuota uutta käyntiä tähän ravintolaan ainakaan lähitulevaisuudessa. Katsotaan ehkä sitten pidemmän ajan päästä ovatko mitään oppineet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.10.2016
Arvosana: 0

Konseptina ajatuksen tasolla hauska ja miljööltään upea burgerimesta. Illanviettoon varmasti ihan kelpo paikka ainakin juomavalikoimansa puolesta.

Lounassapuska ei sinänsä maksanut hirvittävästi, mutta ala cartelta jos olisi tilannut niin kyllä olisi kukkaroa hirvittänyt. Hyvästä ruuasta ja palvelusta maksaa mielellään, mutta ruoka oli valitettavasti vain keskivertoa ja palvelu todella, todella tympeää. Paikalla ei edes ollut meidän seurueen lisäksi kovin montaa pikkupoppoota. Tiskin takana hengaajat/tarjoilijat seurustelivat keskenään ja vaikuttivat lähinnä närkästyneiltä, kun saavuttiin paikalle. Ja ai niin: lastenvaunujen kanssa sisään pyrkinyt porukka käännytettiin heti ulko-ovelta. Tarjoilija perusteli asiansa tyhjentävästi: "Tänne nyt ei vaan saa tulla vaunujen kanssa." Ok.

No mutta ranskalaisista plussaa! Olivat mukavan rapsakoita ja sopivan suolaisia. Majokin oli ihan pätevä. Hampurilainen oli kuitenkin tarpeettoman kuiva, vaikka yritin itse sotkea sekä ketsuppia että majoneesia väliin. Lisäksi pihvin jauheliha oli sen verran jänteistä, että sain kaivaa mykysiä hampaankolosta. Kypsyys ok eikä paksussa pilvissä sinänsä mitään vikaa noin muuten. Juusto oli todella pettymys juustohampurilaisessa (mauton).

Kuten todettu: Tampereella on parempiakin bursapaikkoja. Upealla sisustuksella ei valitettavasti pitkälle pötkitä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 20.09.2016
Arvosana: 1

Purilaisia ja olutta, molemmissa laaja valikoima.

Hampurilaisen pääosassa iso, paksu ja sopivasti medium pihvi. Makuasia tykkääkö tästä vai ohuemmasta pikaruokaversiosta. Itse tykkäsin.

Tarjottimella vähän lisukkeita ja olisiko sivupöydällä ollut vielä jotain lisääkin. Majoneesia olisi kyllä kaivattu hieman lisääkin, mukana tullut pikkukippo ei riittänyt.

Palvelu sen sijaan hyvin ystävällistä, mutta eipä ollut päiväkään kauhean kiireinen. Pidin miljööstä, siinä ravintolan ja pubin välimaastossa, mutta gastropubihan tämä onkin ja sillä odotuksella sisään astelin. Hampurilainen kuuluu syödä käsin ja olut hörppiä pullosta ja siihen paikka kyllä sopi. Hinta ylärajoilla, joten hinta/laatu -asteikkoon laittaisin 2,5 jos mahdollista.

Testaan vielä toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 01.09.2016
Arvosana: 0

Hampurilaiset oletuksena ilman kastiketta, no eihän tätä perustyyppi tajua joten kuivaa.
Ylihinnoiteltua mutta ideana ihan kiva. Valitettavasti Tampereella on parempiakin bursamestoja, tämä paikka ei saa palaamaan uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 31.08.2016
Arvosana: 0

Aika hintava hampurilaispaikaksi, mutta mangolla maustettu hampurilainen ranskalaisilla oli mielestäni maukas ja sopivan kokoinen. Varmaan käyn joskus toistekin, vaikkei tästä vakiopaikkaani tule.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 08.08.2016
Arvosana: 0

Kallis, keskinkertainen burgeri ja erikoisia ratkaisuja. Sisustukseltaan paikka on yksinkertainen, ehkä vähän kolkko tavallisin ruskeanvärisin puukalustein kalustettu. Palvelu oli asiallista ja vakavailmeistä. Tilaukset kysyttiin ja se siitä, ilman ylimääräisiä suosituksia tai mainospuheita.

Ranskalaiset olivat samaa tavaraa kuin missä tahansa burgeripaikassa. Hampurilainen oli iso, paksulla ja tuhdilla puoliraa'alla pihvillä ja isolla höttösämpylällä. Hampurilaisen pääosassa olivatkin iso pihvi ja höttösämpylä, täytteet olivat vain aavistuksenomaisessa sivuroolissa ja pääosin pussinperällä. Metallitarjottimella ohessa tarjolla olleiden pikkukurkkujen, kirsikkatomaattien ja punasipulin rooli jäi vähän epäselväksi. Hampurilaisen sisään niitä olisi ollut hankala tunkea ja sivusalaattina se tuntui aika köyhältä ajatukselta. Näihin isketty minikokoinen ja heppoinen muovihaarukka ei oikein istu ravintola-annokseen.

Pihvi voisi olla puolet ohuempi ja täytteet suuremmassa roolissa. Sämpylä voisi olla vähän rapeampi ja mahdollisesti rouheinen / täysjyväinen. En ole koskaan itse ymmärtänyt miksi jauhelihapihvi pitäisi syödä mediumina, fileepihvi on asia erikseen. Mutta ei siitä sen enempää. Kaikenkaikkiaan harmillisen kuiva ja mauton hampurilainen. Tampereella on niin monta kohtuullisen hyvää burgeripaikkaa, että en ymmärrä miksi täällä kävisin uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 03.06.2016
Arvosana: 0

Saimme pöydän heti saapuessamme läheltä ulko-ovea. Kolean sään vuoksi osa meistä paleli niin, että takki piti pitää päällä.

Ravintola oli sisältä mitäänsanomaton, ei kovinkaan persoonallinen, vaan toi mieleen lähinnä liian valoisan lähikapakan. Huomio kiinnittyi erityisesti siihen, että kovin siistiä ei ollut. Pöydissä ei ollut pöytäliinoja ja servetin virkaa toimitti talouspaperirulla keskellä pöytää. Ruokalistat olivat vain englanniksi, ja niissä kehoitettiin syömään käsin, joten emme noutaneet (piti hakea itse erikseen) aterimia.

Palvelu oli hieman tympeää, joskaan ei selvästi epäystävällistä. Tilaukset otettiin sen kummempia suosittelematta tai kertomatta mitään. Kaikki vaihtaminen toi laskuun euron lisää, silti osa meistä vaihtoi tavalliset ranskalaiset bataattiversioon. Yksi meistä söi portabellohampurilaisen ja muut lihaversion. Tilausta otettaessa meiltä kysyttiin otammeko pihvin mediumina, kuten suositellaan. Vastasimme kyllä. Silti ainakin oma ja mieheni pihvit olivat täysin kypsiksi ja kuiviksi paistetut. Koko hampurilainen oli muutenkin kuiva, majoneesi (itselläni valkosipuli) mautonta ja pihvissä ei ollut edes pippuria. Lisämakua tuomaan oli lautaselle laitettu kuivahkoa punasipulia, pari puolikasta kirsikkatomaattia ja cocktailkurkkuja. Ne eivät kuitenkaan hampurilaista pelastaneet. 90% siitä oli kuivaa ja loppuun kymmeneen oli valunut kaikki rasva ja löysä majoneesi tehden siitä mössöä. Oikeastaan ainoa pelastus oli bataattiranskalaiset, jotka maistuivat siitä huolimatta, että ne oli poltettu rasvakeittimessä hyvin tumman ruskeiksi ja koppuraisiksi. Niihin tarkoitettua dippiä oli vähän ja se vaikutti olevan maultaan kun pelkkää majoneesia ilman mausteita. Samanlaista oli hampurilaisen välissä, luvattua valkosipulista kokemusta siitä ei kyllä saanut.

En usko, että kovinkaan moni palaa paikkaan uudelleen. 18,50€ mauttomasta ja kuivasta hampurilaisesta sekä palaneista bataattiranskalaisista on yksinkertaisesti liikaa paikassa, jossa palvelukaan ei mitenkään loistanut erinomaisuudellaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 15.05.2016
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Hatanpään valtatie 4, 3300 Tampere - Reitti
050 3455422
http://www.facebook.com/ravintolathebull