Brunch jetzt erhältlich

Kahvila Sävy

Note 3.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (52)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Mutkaton ja karu mutta siisti paikka. Syömistarjonta aika suppea (suolaista lähinnä leipä parilla eri täytteellä) mutta kahveja monipuolisesti. Asiakaskunta lähiseudun työssäkäyviä (päiväsaikaan töitään tehden). Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.10.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Paikka on melkoisen boheemi ja varmasti suunnattukkin heille. Tila on aika karu. Osa tuoleista on melko epämukavia istua. Paikka ei ole mitenkään romanttinen vaan paremminkin soveltuu iltapäiväkahvitteluun kaverin kanssa.

Palvelu oli aivan erinomaista ja ystävällistä.

Latet hyviä ja porkkanapiirakka myös. Gluteeniton muffinssi ei ollut ihan onnistunut rakenteeltaan mutta ihan hyvää silti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 07.03.2015
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.08.2014
Note 0

Todella loistavaa kahvia ja ystävällinen palvelu, symppis kahvila. Ruokapuolelta tullut kokeiltua vain jäätelöitä, jotka ovat suomalaiselta pientuottajalta ja hyviä ovat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.07.2014
Note 0

Hauska tunnelma, maistuvat kahvit. Hienona poikkeuksena käyttävät aitoja maitoja eivätkä säilyvyyden nimissä karmeita laktoosittomia. Propsit tästä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.05.2014 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Sävystä saa aivan mielettömän hyvää kahvia ja kuten joku jo aikaisemmin totesi, espressopohjaiset ovat erityisesti mieleeni. Mutta. Sävyn miespuolinen työntekijä (ilmeisesti omistaja) on niin töykeä, ettei paikkaan viitsi usein mennä. Muut työntekijät ovat kyllä todella herttaisia ja suosin paikkaa erityisesti kun joku muu henkilökunnasta on töissä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.03.2014
Note 0

Kahvit ovat maukkaita ja taidolla valmistettuja. Aeropressiä tilatessa sain valita kahvipavut joka oli kiva lisä. Myös tarjolla olevat täytetyt leivät ovat herkullisia. Suositeltu kahvilakokemus!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.08.2013
Note 0

Espresso-pohjaisissa kahveissa ihanan kermainen suutuntuma ja luonteikas paahteisuus. Uskoisin tunnistavani Sävyn kahvituotokset muiden joukosta niiden originellin maun ansiosta. Myös täytetyt leipäset ovat herkullisia; oman vivahteensa niihin tuovat esim. paikan päällä (?) valmistettu yrttiöljy, nam!
Noin neljän euron take away -latte voisi olla pikkuisen suurempi kooltaan ja suolaisten tarjottavien palettia voisi harkita mahdollisesti hiukan laajennettavan. Tunnelmallisen rähjäinen sisustus tuo oikeaa fiilistä kahvilakokemukseen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 07.07.2013
Note 0

Sävyn kahvi on loistavaa. Tuplamacchiato on kestosuosikki, siinä on kahvin luonne ja maidon pehmeys hyvin balanssissa. Myös Aeropress toimii ja siihen saa yleensä valita haluamansa pavun muutamasta vaihtoehdosta. Aamiaisella jogurtti-croissant-kahvi -yhdistelmä on hyvä.

Omistajapariskunta on sympaattinen ja palvelu muutenkin mukavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.06.2013
Note 0

Mainiota kahvia! Kiva paikka!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 12.06.2013
Note 0


Standort

Aleksis kiven katu 12, 00500 Helsinki - Route
050-4415660
http://www.kahvilasavy.fi

Options