Opens at 11:00

Viikinkiravintola Harald

Betyg 3.6 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (51)

Ystävällinen mukava palvelu, huomioitu erikois ruokavalio hyvin. Maut kohdallaan ruuassa, ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 25.08.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Synkkä ja pimeä, huono palvelu. Pienet annokset.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 21.10.2015
Betyg: -4

Huono palvelu, synkkä ja pimeä paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.10.2015
Betyg: -4

Kävin kokeilemassa lounasta, joka on hieman muista lounaspaikoista poiketen tarjolla vasta klo 12 alkaen. Lounas tarjoillaan pöytiin ja ainakin tällä kertaa kaikki osui aivan nappiin. Maut olivat kohdillaan ja palvelukin pelasi. Tosin kiireiselle lounastajalle ei ehkä sovi, koska meilläkin meni lounaaseen 50 minuuttia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 14.10.2015
Betyg: 0

Runsas nälkäisen viikingin haaste. Kävin suorittamassa nälkäisen viikingin haasteen, joka sisälsi 6 kpl (900g) yrttimaustettua porsaan ulkofileetä, 180g porsaan kylkeä, juustoisia kermaperunoita, uunissa valmistettuja perunaviipaleita, hunajaisia juureksia, tervattuja puolukoita sekä chili- ja omenakastiketta. Juomaksi sai valita joko ison limun tai oluen.
Kaikki raaka-aineet ja tuotteet olivat kunnossa ja maistuivat hyvältä, muttei valitettavasti aiheuttanut mitään huippukokemuksia. Ainoana varsinaisena miinuksena olivat hieman kuivakat porsaan fileepihvit ja hieman liian raa’at juurekset. Onneksi kahdella kastikkeella sai hieman elvytettyä porsaan fileitä. Uuniperunoissa oli mukava tulinen mauste, mutta annoksen ehdoton kuningas oli rapeat ja paksut porsaan kylkipalat.
Paikan sisustus on ketjun viikinkityylille uskollinen ja poikkeaa mukavasti muusta valtavirrasta. Palvelu oli ystävällistä, mutta kiireistä, koska paikassa oli samaan aikaan melko paljon asiakkaita ja tarjoilijoita vain yksi. Ruokia ei kuitenkaan tarvinnut odottaa puolta tuntia kauempaa.
Haaste tuli suoritettua ja todistus lunastettua sekä vielä suklaakakkujälkkäri kaupan päälle. Ns. normaaliin ravintolakäyntiin en voi kuitenkaan paikkaa suositella (huono hinta-laatu-suhde) ja itsekin menin paikan päälle vain haasteen houkuttelemana. Hieno kokemus kuitenkin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 26.09.2015
Betyg: 0

Olen käynyt täällä kolme kertaa tämän vuoden puolella, ja joka kerralla annos on ollut erinomainen. Ruoka on täyttävää ja siitä jää kuitenkin hyvä ja terveellinen olo. Ruoka tulee lisäksi melko nopeasti, ja pöytään tuodaan ruisleipää ja voisulaa odottaessa (mitkä ovat yllättävän herkullinen yhdistelmä). Palvelu on ollut ystävällistä ja huomioivaa. Miinuksena parin kuukauden takainen käyntikerta, jolloin saavuimme täysin tyhjään, mutta sotkuiseen ravintolaan. Ilmeisesti paikalla oli ollut joku iso seurue mikä oli uuvuttanut ja roskannut koko ravintolan. Meitä pyydettiin lähtemään ja tulemaan takaisin puolen tunnin kuluttua kun siivoukset on tehty (olisimme mielellämme istuneet odottamassa jossain nurkkapöydässä). Tämä oli melkoinen miinus, ja lähes aiheutti sen että lähdimme toiseen ravintolaan syömään, jolloin Harald olisi menettänyt asiakkaansa. Lisäksi kuulimme tarjoilijoiden keskustelevan siitä kuinka hankala tämä edellinen seurue oli ollut, mikä vaikutti kylläkin pitävän todistusaineiston, eli sotkuisen ravintolan ja meitä saapuessamme vastaan tulleiden kännisten hoipertelijoiden perusteella paikkansa, mutta mielestäni tällaisista asioista ei pidä puhua asiakkaiden kuullen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 31.07.2015
Betyg: 0

Had two clients with me. Food was good, with decently sized portions. Desserts (chocolate cake with cherries) were excellent. Everyone left satisfied.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 15.06.2015
Betyg: 0

Ihanaa ruokaa, nautinto todellakin. Ja hyvin huomioidaan gluteeniton ruokavalio.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 08.04.2015
Betyg: -1

Annokset ovat mielenkiintoisia ja oikein maukkaita etenkin jos pitää lihaisesta ruoasta, joskin annokset ovat jonkin verran ylihintaisia. Sisustus varmasti jakaa mielipiteitä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.11.2014
Betyg: 0

Olimme syömässä viiden hengen seurueen kanssa tiistai-iltana. Ravintolassa ei meidän lisäksemme ollut kuin muutama asiakas, joten meitä palveltiin ripeästi ja ammattitaidolla.

Jätimme alkuruoat väliin ja tilasimme pääruoat heti kärkeen. Itse valitsin annoksen, jossa oli paahdettua myskisorsaa sekä peltopyynrintaa + perunakakku ja lisäkkeet. Annos oli pienehkö, mutta kohtuullisen maittava. Tuskin kuitenkaan tilaisin juuri tätä annosta enää uudestaan, mutta tyttöystävä oli omasta härkäpata-annoksestaan kovasti mielissään ja se olikin kieltämättä oivallinen annos.

Jälkiruokana nautimme tervajäätelöä, joka jättää kyllä tästä paikasta aina mukavan fiiliksen. Menemme varmasti toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 02.06.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Aurakatu 3, 20100 Åbo - Route
044 7668204
http://www.ravintolaharald.fi