jazy77

5 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Telakka

Halloumisalaatti toimii aina, ravunpyrstösysteemit myös. Hyviä ja miellyttävän erilaisia annoksia sopivaan hintaan rennossa tunnelmassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.08.2009
Betyg: 3

Restaurant: Bodega Salud

Palvelu ei päätä huimannut, neljä tarjoilijaa pyöri pitkään vieressä, ennen kuin joku huomasi tulla ohjaamaan pöytään. Muutenkin vaikuttivat kiireisiltä ja harmistuneilta kun kysyi jotain. 36,5e perus t-luupihvistä on liikaa. Valikoima ruokalistalla oli ihan mielenkiintoinen ja laaja, mm. kanista pisteitä. Tosin esim. gnu-pihvistä kerrottiin että se maistuu samalta kuin naudanlihapihvi. Erityismaininta bonbon-kahvista, jota en ole muualta Espanjan lisäksi saanut (espresso "siirappimaidolla"). Palvelun tasoon ja ruuan laatuun nähden ylihinnoiteltu paikka, parempiakin kaupungista löytyy loistavasta salaattipöydästä huolimatta. Viihtyisyyttä rajoitti myös jonkinlainen yleismelu. Pidän taukoa ennen kuin tulen uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.08.2009
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Piemonte

Todella hyvä ruoka, kauniit annokset, hyvä ja ystävällinen asiantunteva palvelu sekä miellyttävä ilmapiiri ja järkevät hinnat. Käyn varmasti jatkossakin. Tällaisia paikkoja ei Tampereelta montaa löydy, jos yhtään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.08.2009
Betyg: 0

Restaurant: Fazer Café Tampere café

Ostin cappucinon (näytti tulevan automaatista? ) ja croissantin, joka oli parhaat päivänsä nähnyt. Harmitti kun odotin Fazerin kahvilalta enemmän, edes rapeaa croissantia. Helsingin Fazerilla oli toista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.08.2009
Betyg: 0

Restaurant: Kahvila Runo

Tampereen miellyttävin kahvilamiljöö, laaja irtoteevalikoima ja paras omena-kinuskikakku vaniljakastikkeella. Ainoa miinus tulee hiukan kirpaisevista hinnoista (kakunpala 4,5e).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.08.2009
Betyg: 0


Bilder


Followers