Tuulihattu

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: La Famiglia

Muutama kerta on käyty, viimeisin jää varmaankin viimeiseksi: Ravintola oli puoli tyhjä mutta ruuan saaminen kesti ikuisuuden. Saimme kylmähköt ateriat lopulta, ja lähetimme annokset (New York pizza ja Chicken-Marsala) takaisin. Liiallisen tuttavallinen tarjoilija närkästyi selkeästi ja tuli hetken päästä huutelemaan että "Työ saatte uuet ruuat!". Aivan käsittämätöntä käytöstä. Annokset olivat hyvin vaatimattomat ja yllättävän mauttomat. Paremman kanafileen paistaa itse. Kana-annoksen ulkönäkö oli kuin jostain kouluruokalasta, hieman voisi tsempata vaikkei kunnianhimoa olisikaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 19.05.2012
Note -3

Restaurant: Ravintola White Lady

Yleensä rauhallinen paikka jossa saa yleensä suhteellisen laadukkaan annoksen eteensä. Yleensä päädytään White Ladyyn kun esim. Manala tuntuu olevan liian kaukana eikä haluta miettiä onko paikka täynnä. Eli kunnon sapuskaa nopeasti, ei hienostelua tai kikkailua.

Muutamaan otteeseen on annoksissa ollut parantamisen varaa, kana paistettu kuivaksi ja kastike ollut mautonta ja jotkut raaka-aineet eivät olleet parhaasta päästä jne. Mutta yleensä lähdetty tyytyväisinä, palvelu on ollut hyvää ja tunnelma kiireetön.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 04.02.2012
Note 3

Restaurant: Bullman

Aito Kalliolainen elämys. Muutaman annoksen takia pelkästään käymisen arvoinen, lihapullat ja vuohenjuusto-pesto kana kermaperunoilla on järjettömän hyvä setti. Ei fiineille nirppanokille, välillä on meluisaa ja promillet vähän korkeammalla mutta ei ole ikinä haitannut. Pizzat ansaitsevat myös erikoismaininnan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 04.02.2012
Note 0


Bilder


Followers