Kitchen is open

Bar Bronco

Rating 2.1 / 5

Reviews (9)

Tilasin pizzan nimeltä Shipwreck. Pohja oli todella ohut, enemmän tarte flambée -tyyppinen, ja pizza aivan todella pieni. Ei näillä pizzoilla varmaan kuulukaan nälkä lähteä, mutta kokoon nähden todella kallista. Makuyhdistelmä ihan ok.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.03.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasimme pizzat, jotka olivat maultaan hyvät, myös erityistoiveet oli huomioitu. Täytteitä ajatellen hinta oli ok (paljon täytteitä/"erikoisia" täytteitä), mutta annoskoko oli todella pieni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 05.11.2017
Rating: 0

Ravintolan hot wingsit olivat erittäin hyviä, mutta lihaburrito oli ala-arvoista. Suosittelen kuitenkin ravintolaa siipien puolesta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 14.02.2016
Rating: 0

50 minuuttia pizzan odotusta, jonka jälkeen pizza on annettu toiselle asiakkaalle. Välissä 40 min kohdalla kelpo vittuilua tarjoilijalta, kun tiedustelen tilaustani. Ei hyvittelyjä jälkeenpäin. Vastedes valikoin lätynpaistajani huolellisemmin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 04.01.2015
Rating: 0

Opiskelijapitsa kutosella. Ihan kelpo diili.

Tunnelmaltaan paikka myös mainio, kovin sekalaista seurakuntaa ja sisustus salunamaisen karu mutta pahimmat kallion ördääjät loistavat pääsääntöisesti poissaolollaan.

Pitsa kalliolaisittain ihan menevä tuotos, tarjoillaan pöytään tabaskoputelin kera. Juomavalikoima myös kelvollinen.

Bronco on myös mainio paikka urheilun seuraamiseen, viikonloppuisin (ja miksei muinakin pelipäivinä) täyttyy takasali jalkapelin seuraajista ja tunnelma kääntyy kirjaimellisesti melko hikiseksi, kiitos alimittaisen ilmanvaihdon. Eipä silti, aina on viihdytty..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 28.10.2014
Rating: 0

Hyvää pizzamättöä, mukava paikka

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 03.02.2013
Rating: 0

Huono asiakaspalvelu

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.06.2012
Rating: -1

Etanasaluuna.
Kurvin Bar Bronco myy räiskäleitään klo 1.30 asti. Taksikuskien suosikkilistalle yltää näillä meriiteillä. Kuulopuheiden mukaan laatuheittelyitä on aikalailla ruuan valmistajasta riippuen.

Lista on pizzavetoinen, muutamaa toastia, makkaroita ja etanoita on myös nautittavana. Kliseinen saluuna on omalla kierolla tavallaan viihtyisä. Kuumuus ja tunkkaisuus ahdistavat kuitenkin sen verran, että take away tuntuu paremmalta.

Hommat saapuvat pikaisesti ja niitä siirrytään nauttimaan ulkoilmaan. Lätyt ovat melko pienet, silmämääräisesti reunusta on pinta-alasta lisäksi merkittävä määrä. Pohja on kuivaa korppua, kastiketta ja juustoa on turhan vähän. Juusto poikkeuksellisesti Emmental-henkistä. Muita täytteitä on runsaasti, eikä niissä sijoittelun lisäksi kamalammin valitettavaa ole. Ähkyä ei tule. Tämänkokoisen kiekon hinnaksi jopa seiska on silti ujosti liikaa. Opiskelijakortilla parin täytteen letun saisi femmalla. Opiskeleminen kannattaisi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 23.06.2011
Rating: 1

Hyvät pitsat. Eivät kilpaile koolla, vaan maulla. Myös etanat toimii!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 16.10.2010
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Hämeentie 23, 00500 Helsinki - Route

Options