Lounas käynnissä

Deliroom Ukkohauki

kortteliravintola
Arvosana 3.9 / 5

Mutkaton ja lämminhenkinen Deliroom Ukkohauki palvelee asiakkaitaan uudessa Kauppakeskus Niityssä. Perinteikäs ja rennon tyylikäs koko perheen lounas-,ilta- ja brunssiravintola sopii erinomaisesti myös erikokoisille ryhmille.

Kauppakeskus Niityssä on parkkihalli, jossa ensimmäinen tunti on maksuton.

Arkisin tarjolla on suosittu kotiruokabuffet, josta kotiruokaa voi ostaa myös mukaan järkevään kilohintaan. Lapset 4-12 v. ruokailevat puoleen hintaan, 0-3 v. 1 €/ikävuosi.


Arvostelut (26)

Positiivinen kokemus. Viihtyisät tilat ja hyvä kotiruokabuffa. Salaati- ja lämminruokapöydän lisäksi tarjolla myös keittoa ja pizzaa. Kahvin kanssa tänään poikkeuksellisesti myös kakkua. Lounaspassilla joka 10. kerta ilmaiseksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.10.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pilalle meni. Ero vanhaan sijaintiin kuin yö/päivä. Lounas 29.6. Ruokavalikoima oli supustinut, kaikki oli kuivaa, vaikka klo 11.30..Vegehernari oli vetistä. Salaattivalikoimakin oli pienentynyt, ja muuttunut aivan "pitkotaan vähän vihanneksia" tyyppiseksi. Lieko koko henkilökunta uutta. Ei mitään verrattuna vanhaa. Välttäkää. Lisäksi uusi ravintola on ahdas koppi. Ja parkkihalli hankala, mutta se ei toki ravintolan vika.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 29.06.2017
Arvosana: 0

Sunnuntailounas oli varsin monipuolinen. Mutta blineiksi kutsutut pikkuletut olivat mauttomia paperinohuita kuivia käppyröitä, lisäksi vielä sitkeitä. Eipä noita pystynyt edes syömään. Kyllä ihmeteltiin! Palautteelle tuli yrmeä ilme tarjoilijalta. Käynnistä jäi vähän huono tunne.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: 0

sunnuntai buffetiksi hyvin keskiverto,kotiruokamainen ja mielikuvitukseton. Jälkiruoka?? Kahvin kanssa tosi kummallisen makuisia keksejä?En taida toista kertaa vierailla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 26.04.2015
Arvosana: 0

Monipuolinen ja maittava lounasbuffet, jossa myös hyviä kasvisvaihtoehtoja. Oikein mukava ja ystävällinen palvelu.

Lounasbuffetissa tarjolla monipuolinen salaattipöytä, keitto ja useampia pääruokia. Omilla käyntikerroilla pääruokapuolella on ollut liharuokien lisäksi tarjolla myös maukasta kasvisruokaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.10.2014
Arvosana: 0

Sunnutaibuffa oli todella hyvä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 23.02.2014
Arvosana: 0

Monipuolinen lounaspaikka. Käydessäni ei Ukkohauki kuulemma näyttänyt parasta puoltaan, mutta oli ihan kelpo lounaspaikka kuitenkin. Tilava ja siisti paikka. Käynpä lähiaikoina uudelleen tutustumassa tarkemmin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.07.2013
Arvosana: 0

Mukava paikka syödä lounasta! Miellyttävä palvelu, hyvät ruuat (salaattipöytä erittäin kirjava ja vivahteikas) ja tilat erittäin siistit. Kokonaisuudessaan miellyttävä kokemus, niin viikonloppulounaalla kuin viikollakin. Viikonloppuun panostetaan hieman enemmän! Suosittelen käymään tässä paikassa!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 19€ Lisätty: 08.06.2013
Arvosana: 0

Ensimmäinen kerta kun kävin lounaalla, ja olipas hyvä kokemus! Paikkana erittäin siisti ja viihtyisä. Ruoka oli maukasta ja vaihtoehtoja oli monipuolisesti. Suosittelen kaikille!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.03.2013
Arvosana: 0

Ihan laadukas arkilounaspaikka, salaatit, keitto ja pizza varmistavat jatkuvan hyvän tason. Lämminruokatasossa vaihtelua. Viikonloppubuffet melko samaa, vain toinen hinta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.05.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Merituulentie 36, 02200 Espoo - Reitti
094126121
http://www.deliroomukkohauki.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita