Avautuu 11:00

Zinnkeller

saksalaista
Arvosana 3.3 / 5

Arvostelut (60)

Ensimmäinen kerta täällä, mutta ei viimeinen. Mukava paikka. Miljöö oli jo vähän vanha, mutta se oli vain plussaa. Virkistävä poikkeus muodikkaiden trendiravintoloiden jälkeen.

Kaksi meistä söi wieninleikkeen ja yksi pekonissa paistetun kampelafileen. Pidin wieninleikkeestä. Perinteiset paistetut perunat olivat hyviä. Voittaa ranskalaiset mennen-tullen. Maistoin vähän myös kampela-annoksen perunasalaattia, mutta se ei ollut minun makuuni. Annoksen tilannut kyllä piti siitä.
Huuhtelin wieninleikkeen kurkusta alas saksalaisella savuoluella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 16.12.2017
Arvosana: 0

Saksalaistyyppinen miljöö ihastuttaa ja ruokakin maistuu. Kasvisruokaa täältä tosin on turha odottaa, itselleni löysin listalta vain yhden flammkuchenin, ehkä jokin toinenkin vegevaihtoehto listalla kellui. Noh, onhan saksalaistyyppinen perinteisesti lihaa, mutta esim. jokin raikas perunasalaattiannos olisi ihana löytyä.
Palvelu on ihanasti saksalaisaksenttista ja tarjoilijoiden vaatetuskin osittain kulkee samaa kaavaa. Ravintola on viihtyisä ja kovin perinteisen näköinen, sisustuksessa on ehkä germaanisia elementtejä.
Ruokaa ei tarvitse kovin kauan odottaa ja flaami täyttää kyllä mainiosti. Mitään erikoisen ihmeellistähän tämä ruokalaji ei ole, mutta oikein maistuvaa ja hinnaltaankin mielestäni kohtuullista.
Hyvä kokemus varmasti lihansyöjille, mutta meille rajoitteisille soisi löytyvän hieman enemmän vaihtoehtoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 08.12.2016
Arvosana: 0

Erittäin viihtyisä paikka.
Pekonissa paistettu kampela oli muuten hyvää, mutta omaan makuuni hieman liikaa suolattu.

Ravintola oli aivan täynnä ja tarjoilijoilla tuntui olevan kova kiire eivätkä he usein seuranneet onko pöydissä kaikki ok.Tarjoilijan saaminen pöytään lisäjuomien tilausta varten kesti tovin, mutta sitten palvelu oli kyllä hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 18.11.2016
Arvosana: 0

Omituisia makuelämyksiä jokaisella käyntikerralla. En tiedä mistä johtuu. Paikka on muuten viiihtyisä ja palvelu pelaa, mutta kokki voisi kirjekurssittaa itsensä uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.10.2016
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.07.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olimme ravintolassa isolla, n. 12 hengen porukalla. Talolla oli hyvä systeemi, jossa jokaiselle vieraalle tai pariskunnalle annettiin numeroitu lasinalunen. Ruoat ja juomat kirjattiin tuolla numerolla, ja maksettiin lähtiessä. Tämä toimi hyvin ja laskut olivat oikein.

Tilattuja tuotteita ei aina tuotu: ainakin pari kaljaa ja kaksi jälkiruokaa jäi tulematta (ei laskutettu). Muiden saatua jo lämpimat ruoat, sai kasvissyöjä odottaa kasvispihvejään pitkään.

Söin Hessen-annoksen, jossa oli possun niskaa ja kylkeä. Siihen sisältyi myös "maksajuustoa" eli eräänlaista pateeta, joka kuitenkin jätettiin omasta annoksestani pois allergioitteni vuoksi. Tarjoilija ei osannut selittää, mikä raaka-aine pois jätön aiheutti. Tämän komponentin tilalle ei saanut mitään. Hapankaalia oli ihan jäätävä kasa. Persiljaperunat olivat käytännössä mauttomia, suolattomia keitettyjä perunoita, joissa oli persiljaa päällä. Liha oli pelkkää kinkkua: kaksi paksua palaa ja yksi vielä paksumpi lohko. Kuin olisi syönyt 250g keittokinkkua lämmitettynä. Muutoin palvelu oli sydämellistä ja ammattitaitoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 31.08.2014
Arvosana: 0

Parin vuoden takaisen surkean ruokaelämyksen takia olen vältellyt tätä paikkaa, mutta nyt päätin antaa uuden mahdollisuuden. Tilasin lounaslistalta paneroitua kanaa lankkuperunoilla. Palvelu oli aivan hyvää ja ruokaakaan ei tarvinnut pitkään odotella. Kanan rintapala oli sinänsä ok, mutta sen päälläoleva mauton kastike ei, osa lankkuperunoista oli raakoja ja kaiken kruunasi täysin mauttomat pakastepussivihannekset. Lounaskaverin mantelikala näytti lähinnä puurolta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 02.05.2014
Arvosana: 0

Erehdyttiin miehen kanssa paikalle kansallisena juhlapäivänä. Paikka täyteen ammuttu. Tarjoilija tuli tervehtimään meitä vartin odottelun jälkeen. Juomia sai odottaa saman verran. Naistarjoilja ei suostunut myymään minulle (naiselle) normaalituoppia olutta, vaan vain puoli pinttiä. Varsinaiseen ruoan tuloon meni vielä yksi tunti. Otettiin napostelulautanen kahdelle, koska olimme tulleet paikan päälle vatsat kiljuen ja halusimme vain äkkiä jotain. "Napostelulautanen" oli v a l t a v a ja maukas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 25.04.2014
Arvosana: 0

Yllätyin, että tämä lounasruokala valikoi asiakkaita naamavärkin mukaan. Muutakin avointa, syrjinnän puolelle menevää kielenkäyttöä oli henkilökunnan osalta havaittavissa. Harvoin myös näkee, että henkilökunta haukkuu asiakkaitaan julkisesti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 22.02.2014
Arvosana: -1

Palvelu oli ok. Ylimääräistä odottelua ei ollut. Mutta ruoka oli valjua ja mitäänsanomatonta, osin mahdollisesti mikrossa lämmitettyä. Plussaa grauer burgunderista, ihan äkkiä en kuitenkaan uudelleen menisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 10.02.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Meritullinkatu 25, 00170 Helsinki - Reitti
(09) 135 4148
http://www.kolumbus.fi/zinnkeller

Vaihtoehtoisia ravintoloita


googleMapsPlatformApiKey