Suljettu nyt

Ravintola Sikhar

nepalilaista
Arvosana 2.3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (43)

Meh.

Astuin sisään, hämmästyin ja mietin että jokin ei ole kohdallaan. Hetki meni kunnes tajusin että täällä ei soi sama intiasoundträk niinkuin näissä aina soi.

Noh, lista käteen ja istumaan. Ravintolasali hieman kolkko, tunnelma kuin ruokalassa ikään.

Listassa ruoat sekä suomeksi että englanniksi, hieman hämmennystä aiheutti se, että ei oltu erikseen ilmoitettu mikä ruoka on tulinen ja mikä ei.

Ruoka tuli nopsaan, kanat ihan perus ok, naan vähän kuivakka. Ei tämä mitenkään erityinen suoritus ollut.

Laskua joutui hetken odottelemaan, ja sittenkin korttimaksun joutui tiskillä käydä suorittamassa, vaikka palvelu muuten olikin peruskohteliasta, jäi tästä hieman gonahtanut kokonaisvaikutelma. Valitettavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.06.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

A la carte -listalta: DARAM KHOLA KO MACHHA: ihan hyvä maku, sopivan tulinen, mutta yliammuttu sipulilla, kun taas paprikaa ei juuri nimeksikään. MACHHA LALI GURASH: kuhapalat eivät olleet friteerattuja, mutta kastike varsin hyvää, joskin aika suolaista. Jälkiruoka: NEPALESE ICE CREAM: ei minkäänlaista tuoksua eikä pistaasin tai cashew-pähkinän makua; sahramin keltaisuutta ei myöskään havaittavissa, mutta sen sijaan annoksessa, jonka epäilemme tehdyn pistaasien ja påähkinöiden sijasta pääosin keitetyistä pavuista, oli jonkin verran rusinoita. Naan-leipä oli parasta näissä annoksissa. Paikka oli siisti, mutta ainakin lauantaina lounasaikaan varsin tunnelmaton. Peltilautaset eivät ole kovin ruokahalua herättäviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 28.06.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 26.05.2015
Arvosana: 0

Liian isot lihanpalat annoksessa ja hieman mautonta. Papulisäke siinä kyljessä hieman outo.Palvelu ok ja taustalla soi hieno nepalilainen musiikki.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 25.11.2014
Arvosana: 0

Kävin hetki sitten lounastamassa, söin linssipyöryköitä. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka maukasta. Annos oli juuri sopivan kokoinen ja naan-leipä todella hyvää! Hieman miinusta siitä, ettei yli jäänyttä ruokaa saa mukaan. Aion silti ehdottomasti mennä uudestaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.10.2014
Arvosana: 0

Tareko Kofta.
Ruokalistalta ei löytynyt vegaanisia vaihtoehtoja yhtään, eikä sellaisiin ollut mahdollisuuttakaan. Ruoka oli perus hyvää, muttei tehnyt mitenkään erityistä vaikutusta, ainakaan minuun. Annos oli riittävän iso, että siitä tuli täyteen, mutta papu- ja raikastike olivat aivan liian juoksevia ja niitä oli vähän. Palvelua oli perus ystävällistä, mutta kun asiakkaita oli vähän, istui koko perhe melko tuimana ravintolan perällä. Safkat tulivat nopeasti ja tunnelma ravintolassa oli muuten ihan rauhallinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 04.07.2014
Arvosana: 1

Turussa ainoa nepalilais ravintola on Sikhar kristiinankatu 9. Moneen piakkaan tutustuin mutta ainoa Nepali ruoka on Sikharissa.
,

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 26.02.2014
Arvosana: -2

Miinusta peltilautaset, salaatti, laimea ja lämmin viini sekä mauton jugurtti ja papulisuke. Plussaa nopea palvelu, rauhallinen ja ystävällinen tunnelma, kohtuullinen hinta ja syömäkelpoinen nan-leipä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 26.01.2014
Arvosana: 0

Edellisestä käynnistä on vuosia eikä silloinen käynti ollut kummoinen.

Tällä kertaa kokemus oli oikein positiivinen. Ruoka oli todella maukasta ja annoskoko juuri sopiva. Erityismaininnan ansaitsee naan-leipä joka ohut ja ilmava, yksi parhaista maistamistani.
Palvelu oli jäyhää, mutta asiallista. Paikka on ihan perusviihtyisä.

Kaiken kaikkiaan oikein suositeltava paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 02.11.2013
Arvosana: 0

Uskomattoman mukavaa palvelua, sekä ruoka yhtä herkullista kuin Kathmandun ravintoloissa - tilasimme lammas tikka masalaa sekä janakohuri koftaa (lounashinta 8,5€). Todella autettista ja herkullista. Suosittelen täydellä sydemmällä, jos haluaa ehtaa nepaliltaista!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 24.10.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kristiinankatu 9, 20100 Turku - Reitti
(02) 250 1025
http://www.sikhar.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita