Köket är öppet

Juttutupa

restaurang
Betyg 3.9 / 5

Recensioner (4)

Juttutupaa on pidetty yhtenä kaupungin parhaista pitsaravintoloista. Sitä se kolmekymmentä vuotta sitten olikin, kun kävin siellä ensimmäistä kertaa.
Nyt on aika kuitenkin ajanut juttutuvan ohi. Tilasimme kumppanini kanssa pizzat. Niiden lisäketäytteet olivat aivan ok, Ne olivat tuoreita ja niitä oli riittävästi. Pizzan perusjuttu ei kuitenkaan ollut keittiön hallinnassa. Pohja oli mitätön mauton vehnälätyskä ja pizzan maun luova tomaattikastike mautonta peruskauraa, purkkitavaraa. Tämä vuoksi meidän kummankin pizzat jäivät täysin mauttomiksi retaleiksi. Keittämällä kunnon tomaattikastikkeen ja tekemällä pohjan esimerkiksi juurella maustettuun taikinaan - en toki odota, että se nostatetaan juurella - pizzoista tulisi vallan kelvollisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 21.09.2017
Betyg: 0

Ihan peruslounas, riittävän monipuolinen, asiakaskunta on hieman kummallinen näin viiden käynnin jälkeen arvioituna, mutta se nyt ei haittaa lounastamista. Ruokailusuorituksen pystyy viemään läpi kohtuullisen nopeassa aikataulussa, siitä pointsit.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.08.2017
Betyg: 0

Palvelu tiskillä oli erittäin töykeää, mutta siisti tila, loistava tunnelma (livebändi) ja erinomainen ruoka saavat varmasti palaamaan vielä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 06.06.2017
Betyg: 0

Ruoka edelleen hyvää, mutta annokset kyllä pienentyneet aikaisemmasta. ..
Jos pääruuasta huolimatta jää nälkäiseksi, pikku purtavista (etenkin juustot!) ja jälkiruuista löytyy hyviä vaihtoehtoja.
Palvelu hyväntuulista, ystävällistä ja tarjoilussa otettiin hyvin huomioon illan aikataulumme.
Viihtyisä tunnelma. Siistit vessat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.02.2017
Betyg: 0


Läge

Säästöpankinranta 6, 00530 Helsingfors - Route
020 742 4240
http://www.juttutupa.fi