Lunch på gång

Ristorante Zio Pepe

italjeniskt
Betyg 3.5 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (152)

Lähialueen parhaat pitsat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 28.08.2016
Betyg: 0

Missä on vanha, kunnon Zio
Pepe? Ennen omistajan vaihtoa tämä oli stadin parhaita italialaisia ravintoloita. Taso on suorastaan romahtanut kaikissa suhteissa. Esimerkki: tilasin listalta pasta-annoksen, jossa piti olla mätiä. No, kyseessä oli joku merilevävalmiste (ken ei eroa tunnista, syököön ruohoa pihvinä). Kun tästä huomautin, ensin ei tajuttu mistä puhuin. Vihdoin myönnettiin virhe. Kun noin puolen vuoden (!) jälkeen päätin antaa paikalle uuden mahdollisuuden - ruokalista oli täysin sama - utelin mitäköhän tuo "mätipasta" nykyään pitää sisällään. Suomeksi, englanniksi, jopa venäjäksi selitin kysymykseni. Vihdoin kysymys ymmärrettiin, ja ilmeni ettei MIKÄÄN ollut muuttunut. Sama lista, sama valhe, sama syömäkelvoton levite. En muista mitä söin, ei jäänyt oikein mieleen. Ai niin, sisustuksessa oli tapahtunut - pöytiä oli huomattavasti vähemmän...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.01.2016
Betyg: 0

Vakio ruokapaikka keskustassa. Olen syönyt monta kertaa risottoja, pastoja ja lasagnea, ja jokaisena kertana on saanut lähteä hymyillen Zio Pepestä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 21.01.2016
Betyg: 0

Olin kuullut kehujan paikan pizzoista, mutta kokemus oli jotain ihan muita. Pohja oli liian pehmea, melkein raaka muttei ihan, ja taytteita oli liian vahan.
Viereisen poydan illallisajilla oli pastoja joita kehuivat toisilleen, joten ehka menen viela kokeilemaan joskus jotain muita kuin pizzaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 15.01.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Palvelu oli ok.

Pizzat oli kaikkien seurueen jäsenten melestä hieman pettymys. Ihan ok siis muttei säväyttyneet.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 30.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ystävällisen palvelun ravintola. Konstailematonta mutta hyvää kotiruokaa. Aito italialainen kokki. Asiakkaan mieto ja kokin mieto eivät aivan olleet sama asia, mutta asia korjattiin enemmän kuin hienosti, yhtään paha mieli ei jäänyt. Tarjoilija ja kokki selvisivät ilman monissa muissa paikoissa niin yleistä ego-ongelmaa ja loukkaantumista, eikä edes tehnyt numeroa siitä, että asia oli otettu laskussa huomioon. Onneksi katsoimme kuittia ennen poistumista ja osasimme siksi kiittää. Erikoinen kahvitoivomuskin otettiin pilkuntarkasti huomioon. Varmasti menemme uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 14.09.2015
Betyg: 0

Sunnuntai-iltapäivänä paikka oli melko tyhjä. Sisustus kolkko. Tarjoilu oli asiallista, ei mitään erityisen ystävällistä. Ruokalista on melko pelkistetty; pizzoja, pastoja ja jotain muutakin. Pasta-annoksemme olivat sopivan kokoisia, vaikka näyttivätkin aika pieniltä. Maku oli sekin keskiverto: ei nyt pahaa, mutta ei yhtään sävähdyttävää. Olisi luullut , että välimerellisessä ruoassa olisi ollut enemmän makua ja vaikkapa yrttejä, mutta tämä oli kyllä melko mautonta. Kokemus kaikkiaan seiska puoli. En usko meneväni uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.09.2015
Betyg: 0

Uusittu lista toi tyylikkyyttä ja uudenlaista sisältöä. Tykkään kovasti tästä uudesta menusta, toimii! Turhat ruokalajit on karsittu, ehkä hieman ronskillakin kädellä, mutta kokonaisuus toimii ja jäljelle jääneet ruoat kuulostavat todella herkullisilta. Ja sitä ne myös ovat, söimme pastaa italialaisella makkaralla sekä tagliatellea munakoisolla. Makkararuoassa oli kunnolla chiliä, ja makuakin löytyi jokaisesta suupalasta. Munakoiso oli täysin kypsää ja siinä oli ihana paahdettu koostumus, mikä on erittäin harvinaista. Valitettavasti jälkiruoaksi otettu panna cotta vadelmakastikkeella oli melko hirveää, pohja oli kuivunut eli vanukas oli selkeästi maannut jääkaapissa jo hetken. Vadelmakastike oli suoraan purkista ja öklömakeaa. Listan hinnat ovat kivunneet hieman, mutta eivät törkeästi.

Jälkiruoat siis huomioimatta, ainakin pääruoat täällä ovat mainiot. Pizzat ovat ainakin aina ennen olleet italialaiseen tapaan konstailemattomia ja täytteitä sopivasti muttei liikaa. Palvelu oli oikein hyvää ja olin kokonaisuudessaan taas tyytyväinen vierailuun!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 29.05.2015
Betyg: 0

kaupungin parhaita italialaisia. ihanat autenttiset maut ja ystävällinen italialainen henkilökunta. erinomaisen hyvää ruokaa edullisesti. ei mikään fine-dining vaan rento paikka ja voi ottaa myös esim pizzan mukaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.12.2014
Betyg: 0

I went to Zio Pepe after 5 months it looks like it has change for good! The food was amazing, the service was great, I totally would recommend friends and family to go visit this place it really good food...

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 15.11.2014
Betyg: 0


Läge

Lapinlahdenkatu 25, 00100 Helsingfors - Route
(09) 694 2563
http://www.rzp-bb.com/