Köket är öppet

Singapore Hot Wok

Betyg 3.1 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (82)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Pikaruokailu junasta bussiin vaihtaessa. Aivan erinomaista, itse asiassa parasta wokkia mitä olen syönyt! Runsas annos, kaikki kohdallaan, mausteisuus, tekstuurit, monipuolisuus ja valmistustapa. Maukasta, ja hyvillä chiliseoksilla sai annokseen lisäpotkua, mitä ei välttämättä tarvitse.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 31.07.2015
Betyg: 1

Todella hyvää wokkia! Kanaa ja katkarapua, nuudelia, kasviksia ja juoma kuuluu hintaan. Paikkana ei erityisen viihtyisä, mutta kyllähän täällä lounaan syö. Palvelu peruskiinalaista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.06.2015
Betyg: 1

Nuudeleissa oli reilusti isoja katkarapuja ja herkullinen käristetty maku. Pöydässä olleet kastikkeet antoivat raikkautta ja lisäpotkua. Olisin kaivannut annokseen muutakin vihreää kuin kevätsipulisilpun. Palvelu oli meidän kohdallamme tavallisen ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 04.06.2015
Betyg: 1

Hyvää pikaruokaa. Riisinuudelit katkaravuilla ja kanalla olivat tosi hyviä kunhan lorautti vähän kastikkeita joukkoon + annos oli tarpeeksi iso. Juoma kuului ruon hintaan. Henkilökunta oli ystävällistä, mutta miljöö on aika levoton.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 22.01.2015
Betyg: 1

huono palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 03.10.2014
Betyg: 0

Ensimmäistä kertaa tämän satunnaisen lounaspaikan listaruokia kokeilemasa illalla. Japanilaisia nuudeleita kanan, ja taisipa olla katkarapujakin joukossa, kera. Kaikki vajaat 10 listaruokaa ovat 10,90, sisältäen myös juoman. Ei siis yhtään paha hinta, mutta taso ei kummoinen. Lounas ollut ihan maittava, mutta samaa ei voi sanoa tästä listavaihtoehdosta, pieni pettymys oli, lounaan perusteella parempaa odotin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 24.08.2014 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Went there for the first time. The lady acted so rudely just by seeing that we were foreigner.We ordered 3 takeaway and when our meal was ready one of 0ur friend politely ask for extra forks, the lady yelled at us saying 3 takeaways means you only get 3 forks.When we later opened the food, there was no napkins , no knife and even though we had 3 meal and we did ask for chilli sauce for all 3 of them, the lady had packed only one small portion of chilli sauce.We went there because we had heard the food was so good, and I wont deny it but customer service and all that no extra fork made me not to suggest that place to any of my friend.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 30.07.2014
Betyg: 1

Lempi paikkoja jos en ravintolaillalliselle ole suuntaamassa. Numero 5. on uskomattoman hyvä! Ripeä palvelu. Maku, annoskoko ja tuoreet raaka-aineet maistuvat

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.07.2014
Betyg: 0

Mautonta peruslounasmättöä. Jos tarvitset nopean lounaan niin ok. Älä odota makuelämystä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.06.2014
Betyg: -1

Silloin tällöin lounaspaikaksi ok. Lounasvaihtoehto näyttää olevan aina sama, kanaa riisin ja salaatin kera eli usein käytynä ei toimisi, mutta harvoin käytynä kohtuu maittava lounaaksi. Muita ruokavaihtoehtoja puolenkymmentä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 06.05.2014 View previous reviews (2)
Betyg: 0


Läge

Kampin kauppakeskus, Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsingfors - Route
(09) 323 7893

Options