Kitchen is open

African Pots

african food
Rating 4.2 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Accessible

Reviews (23)

African Pots vie makumatkalle eri puolille Afrikkaa. Tarjolla vaihtoehtoja kasviksista lihoihin ja erilaisista kastikkeista ruokabanaaniin. Erittäin piristävää vaihtelua Helsingin lounaskartalle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.09.2017
Rating: 2

-

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 06.09.2017
Rating: 0

Mainiot maut, toki vaihtelua kaipaisi menuun kun useampaa otteeseen käynyt niin toistaa itseään. Iso plussa Chileistä joita tarjolla useampi. Tosin en suosittele ellei oikeasti tykkää chilistä. Caliente!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 26.06.2017
Rating: 0

Aina maukasta, vähän erilaista lounasta. Tuoreet maut ja hyvä afromeininki!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 01.06.2017
Rating: 0

Hyvää ja virkistävän makuista ruokaa tarjolla. Lauantaina buffet hintavampi kuin arkena. Alkukeitto maukasta. Tuoreet sämpylät plussaa. Noutopöydässä sopivasti vaihtoehtoja. Jälkiruuaksi kahdenlaista kakkua, Vegeversiot tarjolla. Tykkäsin kovasti. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.05.2016
Rating: 1

Viikonlopun lounasbuffet sisälsi erinomaisia uusia makuelämyksiä. Olimme ensi kertaa syömässä afrikkalaista ruokaa ja yllätyimme positiivisesti. Paikka ei ole mikään tunnelmallinen, mutta sitä sen ei kai ole tarkoituskaan olla kun lupaavat afrikkalaista kotiruokaa.
Palvelu oli ystävällistä. Chilisoosi oli seuralaiseni mielestä yksi parhaista!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 17.04.2016
Rating: 0

Maukasta Afrikkalaistyyppistä ruokaa hieman ruokalamaisessa ympäristössä. Ravintola on aika pelkistetty, mutta siisti ja toimiva. Palvelu on ollut aina positiivista.

Lounaalla on tarjolla vihersalaattia, kasviskeitto ja useita pääruokia buffetissa, sekä kahvi/tee pienellä jälkiruoalla.

Useamman käynnin perusteella alkukeitot ovat olleet maukkaita. Pääruoissa on paljon kasvisversioita, usein esillä: papuja, linssejä, ruokabanaania, lihalisäke, tomaattikastike sekä pinaattipaistosta.

Buffetin ruoat ovat maukkaita ja tuo sopivasti vaihtelua normaaliin lounastarjontaan.

Jälkiruokana tarjottu uppopaistettu "munkki" on maukas päätös kahvin/teen kanssa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.03.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lauantai buffetin hinta normaalia korkeampi jolloin hinta/laatu-suhde kärsi melkoisesti. Omaan makuun lämpimät ruuat olivat melkoinen riman alitus. Tomaattikastike oli suoraan säilykepurkista ja kebabliha ehkä huonointa mitä olen maistanu(olen maistanut monia). Kurpitsakeitto ja jälkiruoka olivat taas erinomaisia. Makuasioita, mutta minulle ei uponnut kokonaisuudessaan tämä kokemus.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 07.02.2016
Rating: 0

Hyvin kasvispitoinen valikoima lounasbuffetissa (vain yksi liha). Lisukkeena riisiä, leipää ja papukastiketta. Näiden lisäksi paria erilaista kastiketta. Maut hyvin mietoja, joskin ihan hyviä. Erikseen tarjolla olleella chilillä sai potkua lounaaseen. Ihan hyvää lounasta, mutta enemmän saisi olla tarjolla proteiinia. Tällä tarjonnalla lounashinta hieman yläkanttiin. Toisaalta makumaailma tarjoaa vähän jotain uutta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 12.01.2016
Rating: 0

African Potsissa on tullut käytyä lounaalla silloin tällöin, tasavarmaa suoritusta ilman suurempia yllätyksiä. Paikka on vähän hassu, autenttista tunnelmaa tehostavat talouspaperirullasta leikatut servertit, kirpparilta haalitut teekupit sekä telkkarista pauhaavat musiikkivideot. Pöytiä peittävät paksut muovipäällysteet - ei kovin cool, mutta helppo pitää puhtaana.
Buffasta löytyy yleensä perusvalikoimana erilaisia papukastikkeita, riisiä, paksua tomaattikastiketta, leipää ja lämpimiä vihanneksia. Lisäksi 1-2 vaihtuvaa lihaa tai kalaa, sekä keitto ja jokin makea juttu. Vieressä on myös tulista chilitahnaa. Yleisestiottaen ruoat ovat hyviä ja tasalaatuisia, ehkä kaipaisin jotain tuoretta vihannesta myös. Usein tarjolla on myös injera-lättyjä.
Palvelu on iloista ja hyvää. Kymppi buffalounaasta on vähän ylärajoilla, tässä lienee hieman eksoottisuuslisää mukana. Tulee varmasti säilymään vakkarilounaspaikkojen listalla, mukavana vaihteluna alueen muuhun tarjontaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 04.01.2016
Rating: 2


Location

Mäkelänkatu 45, 00550 Helsinki - Route
044 9742088
http://www.facebook.com/africanpots